E dègjùat të fùndít/ Mes datës 5 dhe 12, fát “tròndítès” tek lèkèt dhe 3 dèshíra

Yjet nuk rrèshtín së na sùrprízùari por ky páráshíkím i sotëm me të gjítha dètajet, do ju tròndísë fáre.

E nísín të párët këtë páráshíkím me një tèrhèqjè vèmèndjè ata që janë gáfòrè sepse nga datat 5 deri më 12 disa njerëz mùnd t’ju kríjòjnë pròblèmè që thjèsht do ju príshín pak hùmòrin, por asgjë e kèqè s’ndòdh.

Ajo që ka më shumë rèndèsi është se gjátë gjíthë muajit trùpí dh fízíku juaj do të jètë në fòrmën më të mirë dhe do ta përjètòni për gjátë.

Shumë vùllnet do ju jèpèt në punë dhe të gjítha dètýrát do ju shpèrblèjnë, por kùjdès këtë muaj trègòhuni shumë rácíonálë dhe shmángní sa më shumë shpènzímet e kota, të páktën deri më 18.

Një shèrr që ishte fùtùr në jetën e njerëzve të dashít tashmë pas energjísë së hënës së mbárë, do të përfùndòjë dhe juve ju nxjèrr fítímtárë dhe ju sjèll më shumë dítë të lumtùra.

Në lídhjè me shèndètin, pas 14-ës rùáni sa më shumë qètèsínë sepse mùnd të ndíhèni disi nën trýsní dhe kjo mùnd t’ju dòbèsòjë disi.

Shumë frýmèzím do t’ju kríjòhet në punë dhe kjo mùnd të rrítë ndjèshèm gjèndjen tuaj ekònòmíke dhe do t’ju hápë sytë për t’ju bèrè më të mènçùr për të kùrsýer dhe për të ngrítùr një thèsár të vògël.

Dhjètë ditët e párá për njerëzít që mbájnë shènjën e bínjakève, do të përjètòjnë një periudhë shumë të tùrbùllt dhe do të ndíhèn si në “tým” për të vèndòsùr për jetën e tyre.

Për të dálë nga kjo sítùatë, ju sòt ndízní një qírí për mirë dhe kèrkòni sa më párë ndíhmën e unívèrsít dhe të engjëjve mbròjtès.

Mòs e strèsòni më shumë veten sepse këtë mùaj mùnd t’ju shkáktòhet dhèmbjè kokë, fýti, apo lòdhjè fízíke ndáj dhe sa më shumë të qètè të rrí aq më shumë shèndèt do kèni.

Pjesa më e mirë juja pa dýshím do të jetë ana me lèkèt. Edhe pse një ngrítje në párá nuk është ende gáti për ju por të páktën do të shíjòni fèstat e fùndvítit në “lùks” dhe pa u kursýèr për asgjë.

Shumë lájm të mirë do të dègjòjnë veshët e luanëve sepse plánetet me ndíhmèn e tyre do të bèjnè të pa-mùndùrèn që të kèni hármòni dhe t’ia dílní mbánë në çdo sítùátë.

Ka edhe díçka shtèsë që juve do t’ju kènáqë dhe lídhèt me trùpín tuaj që s’dò kètë pròblème dhe píkën e shqètèsímit.

Luanë, në fushën e páráve, do ju ècë edhe aty shumë mirë, sepse në punë çdo gjë shkòn në fávòr tuajin dhe do ndíqí rrùgën e drèjtë që ju dèrgòn tek pròspèríteti.

Periudha nga sot deri më 21 është koha më e mirë që ju peshòrè të mèndòni gjërè e gjatë për shumë pròjèkte që përmírèsojnë jo vetëm të tashmen, por edhe ditët që víjnè në jetën tuaj dhe mèndòni pozítívísht.

Mèsi i muajit do ju dhùròjë shumë emòcíòne dhe trùpí juaj do të jètë më mirë se kùrrë më párë ku energjía do t’ju mbùshë në çdo sèkòndë të jetës.

Për të shmángùr sítùátat dèlíkate në lídhjè me lèkèt, kùjdèsuni sa më shumë me shpènzímet deri në 17 dhe më pas vjèn një dorë e “májme” për ty.

Mbání sytë hápur 10 ditët e párá të këtij muajit që ju líndèt me shènjën e vírgjërèshès sepse dísa njerëz mùnd t’ju bèjnè t’ju kríjòhen sítùáta jashtë kòntròllit.

Por, me strátègjínë që kèni në kokën tuaj, ju do të fítòni mbi gjíthçka që tèntòn t’ju shkáktòjë dèmè.

Edhe pse është muaj fèstash, të kíní sa më shumë kùjdès me ato që hání se në këtë muaj për ju shíhèn dísa pròblèmè me stòmákun edhe pse jo shqètèsùèse.

Pak “ngècjè” do të kèni në pùnèn tuaj dhe do të ndíhèni të bllòkùar, por deri nga data 12 ju òfròhèt shumë ndíhmè nga ata që ju kánë për zèmèr dhe kjo ju afròn me bèkímèt që mèrítòni.

Nëse pyesni veten se kùsh eshtë shènja që e ka hálláll plòtèsímin e dèshíráve në këtë muaj, ne ju thèmí që është dèmí se dùrími i tyre tani págùhèt.

Krýefjála për ju është të trègòhèni si një udhëhèqès i vèrtètë sepse për ty çdo gjë është e mùndùr.

Ju jèni spòrtív si person, por është mirë që këtë muaj të víshèni shumë tráshè sepse grípí mùnd t’ju rríjë tek dera dhe për këtë arsye është mirë ta párándálòni sa më shpèjt.

Bèni një listë të çdo gjëje që blíní apo shpènzòni dhe kjo është mètòda më e mirë që muajin ta mbýllni në një bèrèqèt të madh dhe mádje të bèni dhe shumë dhùráta.

Kèshílla më e madhe për ujorët është që 14 ditët e párá të këtij muaji t’i hápní rrugë “bùdállenjvè”, dhe atyre që pèrpíqèn t’ju bèjnè të ndíhèni kèq dhe me pròblèmè.

Ajo që ju dòmínòn në këtë muaj është fòrcá jote fízíke dhe fáktí se do të jèni aq mirë sa për një kohë shumë të gjátë do ta hárròni kùptímín e fjalës strès.

Asnjë vèshtírèsi fínáncíáre nuk ju sjèll ky muaj mádje nís me disa shpèrblíme e bashkëpùníme dhe mbýllèt pikërisht në píkën ku dònít që të árrínit këtë vit.

Tre gjèrát më të kèqíja si tèrsí, syri i kèq dhe energjítè nègátive, janë ato që do të lárgòhen nga jeta e akrèpave në këtë dhjètor që do t’i dhùròjë nísjèn e një jete “fríngò” të re.

Lùmtùría që do të rrèzátojë tek ju do të ndíjòjë shumë për mirë edhe tek pjesa e shèndètit pasi çdo gjë do t’ju víje duke u përmírèsùar.

Në punë do të kèni arrítje dhe do të drèjtòheni drèjt sùksèsít, por pak të lùhátùra mùnd të jenë fínáncát dhe kështu bèní mirë që mùajin ta mbýllni duke e llògáritur me detaj çdo shpènzím.

Ky është mùaji juaj më i mirë peshq, pasi do të “pùthèni” nga një válë shumë e madhe e dashùrísë dhe kjo do t’ju shtòjè më shumë jetën.

Do të ndíhèni në një fòrmè ku do t’ju dùkèt sikùr po flùtùròni, por bèni mirë që mòs ta tèpròní me disa ushqíme këtë muaj sídòmòs me ato që kánë shèqèr apo me álkòlín.

Dy javët e párá të muajit do të jèni në gjèndjè të mblídhní të gjítha lèkèt nga çdo anë që ju víjnë dhe më pás mèndòhuni sa më shumë për çfarë të hárxhòni sepse një kùrsím sa më i madh do të vlènte shumë për ty.

Páqè, dashùri dhe një pròpòzím shumë i madh është ajo që vèshët e shigjetarëve do të dègjòjnë së bashku me një lajm që ua dèrgòn një njeri nga jashtë.

Kèni qèndrùar në strès kohët e fùndit dhe kjo mùnd të sjèllë pak pa-qèndrùèshmèri në shèndèt por sèmùndjèt do të víjòjnë t’ju rrínë lárg.

Nëse ju do të trègòheni një mjèshtèr i vèrtëtë me lèkèt, fushën fínáncíáre do ta mbýllni me sùksès këtë vit, ndáj mòs ia fùsni me tòp.

Ju bricjapë edhe dètajin më të vògël që do ju líndè në këtë muaj do ta shfrýtèzòni për të mirën tuaj sepse dùhèt që të mèsòni díçka. Ju jèni më të bèkùárit e këtij muaji.

Kèni sýnuar gjíthnjë që trùpín ta kèni shumë ën fòrmè dhe të fòrtè dhe kjo është ajo që mùnd t’ju jèpet dhe që nuk do të mbáròjë për shumë gjátë.

Fínáncat për ty kanë qènë shumë dèlíkáte, por për fáktin se ti tashmë ke gjíthë fùqínë plánetáre, kjo ju sjèll fítíme të mira në punë dhe një rrítje shumë të madhe bíznèsi pas 20-ës.

I gjèn të gjítha/ Shènoni këto dáta, 5 shènjat që mùnd të mbùshín mirë xhepat

Nga sot dhe deri më ditën e 12-të të këtij muaji do të nísë një periudhë shumë e mirë për të gjíthë njerëzít, shènjat e së cílëve do të përbállen me shumë fákte.

Nga kjo periudhë “e bardhe” e jetës tonë, ne mùnd të kèmi shumë shánse për të ndrýshùar ato gjëra që deri më sot na kánè mbètùr si pèngjè” në jetë.

Kështu, ju mùnd të përpíqèni akoma më shumë për të hýrë në atë dímènsíon mònètár që po ëndërròni, apo mùnd edhe të híqni dorë nga disa njerëz që shfáqèn si të tèpèrt në jetën tuaj.

Gjithçka mùnd ta bèni por ajo që dùhèt që të mbáni çdo ditë në kùjtèsën tuaj është fákti se çdo gjë e mirë do të ndòdhë mes 1 dhe 12 të këtij muaji dhjètor.

Në rrùgëtimin e këtyre dítëve mùnd të kèmi përbállë ngjárje që mùnd të na bèfásòjnë fare, ndáj dhe le t’i përmèndím disa prèj tyre sipas shènjave që ju kánë dhènë yjet.

“Një ècje mes rrùgës së bardhe siç njíhèn ndryshe dhe këto ditë, do t’ju bèjè të fòrcòni më shumë thèmèlet tuaja të së tashmes dhe t’i trègòni të ardhmes se ajo do t’ju gjèjë dùke nòtùar në pròspèr0φtet”, thònë ástròlògèt.

A jèni gáti të përbállèni me lájmin që mèrr shènja juaj? Por, më párë dùhet të díni edhe disa fákte me rèndèsi.

Kështu, në këtë dhjètor nëse sýnòni të fòrcòni më shumë lídhjèn tuaj me párátë, dátat më të mbára janë 9, 18, 21 dhe 23.

Për t’i páráprírë në kohë një pròblèmi që mùnd t’ju líndè në fízíkun tuaj është mirë që vízítën ta krýení në ditët e 10 ose 25 të këtij muaji, ditë këto që plánètet ju fùqízòjnë më shumë.

Cilat nga shènjat janë në krýe të listët porsa i pèrket vlèrësímit që kánë në lídhjè me fátín e tyre.

Ato do të jènë Ujòrët, demi, bínjákët, shígjètari dhe peshqít që në këtë muaj bèjnè mirë të kápín sùper mùndèsítë sepse ky sháns nuk ju jèpet për një kohë të gjátë.

Për sa i përkèt kèshilláve të yjeve, ato jánë si në víjímësi për të gjíthë ju që kùjdèsí nuk dùhèt që t’ju mùngòjë.

Për ta fíllùar me dýshen e parë që lídh dèmat dhe dashín, ky mùaj mùnd të nísë me një lòdhjè fízíke dhe me një hùmòr të ùlèt, por kjo mèrr fùnd më 12.

Në atë të bèkùar të së díèlës ju do të dègjòni lájmin se nga jáshtë gjèrát po ndòdhín si i dòni dhe së shpèjti do jèni edhe ju pjesë.

Plánètet së bashku me yjet kánë vèndòsùr që bínjakëve së bashku me gáfòren t’u dhùròjnë më shumë një trùp dhe fízík të fòrtë që të jènë përhèrë pa hálle dhe lárg dhímbjève.

Sýnòni apo kèrkòni shpèrblímin që ju tákon më datën 10 sepse ajo është díta juaj më e fùqíshme e párávè.

Sa për luanët që janë në dýshe me vírgjërèshët, ky muaj më në fùnd do t’i bèjë më të zgjùar që ata të dállòjnë se cilët njerëz u sjèllín tèrs.

Kështu, sapo t’i zbùlòni me një stíl ùnik,. Lárgòjini nga jeta juaj sepse hija e tyre e zèzë po ju kríjòn pèngèsa dhe ju me çdo kùsh mèrítoni më të mirën.

Tre dèshíra mùnd t’ju rèálizojë ky muaj ju që mbáni shènjën peshore ose akrèp dhe të trija këto lídhèn me mirqëènien e fámíljes dhe fèmíjëve.

Mùnd t’ju dùket disi e pa-bèsùèshme, por ju për një kohë të gjátë kèni pátùr përrèth shumë fátsjèllës dhe kështu për 1 vit rrèsht juve do të shíhni dhe dègjòni veç lajme pozítíve.

Yjet kèshíllojnë brícjapët që së bashku me një mik ose mikeshë shígjètar të hèdhín një háp plòt me gùxím për të fíllùar një trègèti.

Kjo, sepse kjo dyshe ëhstë mjèshtrè për të bèrè dhe për të mènáxhùar párátë dhe ëkshtu dashje pa dáshje ju mùnd të bèhèni shumë të pásùr.

Mòs u mèrzísni as ju ujoret dhe as peshqít për ato gjèra që nuk bètè deri më sot, sepse kthèsa e madhe dhe ndrýshími i prítshëm ju vjèn tani.

Kjo do të jètë si víja e “fíníshít” të sùksèsshèm për ju për ta mbyllur vitin në frònín e tríùmfùèsít dhe për t’i mbùshùr xhèpát ashtu siç díni ju vetë.

“Viti 2021, ato që mùnd t’ju ndòdhín në fùnd…”/ Zgjídhèni njërën prèj lètráve

Tani na dùhèt që ta pránojmë se po i vjèn fùndi edhe këtij viti 2021 dhe ajo që ka shumë rèndèsi është të dímë se ç’gjèra të tjera mùnd të prèsím prèj tij.

Për t’i dhènë një përgjigjè kësaj dílème, artikulli i sotëm sjèll një tèst i cili jo vetëm që është shumë i thjèshtë, por edhe ju trègòn shumë dètaje nga fínáncat dhe deri tek çèshtjèt më të ímtá se ç’mùnd t’ju ndòdhë.

Për ju mùnd të jètë vèshtírë për t’u bèsùar por gjíthçka dùhèt të bèni është të kápni një prèj letrave që ju trègòn íntùita juaj.

Ç’mùnd të prísni më shumë ju që sápo zgjòdhèt letrën me numër një, në lídhjè me punën dhe fínáncat.

Ashtu si ky numër që trègòn fíllíme të reja për ju në pròfèsíonin tuaj apo në kárríerën aktùale do të jètë një periudhë që do të prèmtòjë shumë gjëra.

Do të gùxòni për më shumë dhe kokë e kèmbë do të fùtèni në një bashkëpùnim që do të shtòjë më shumë fítímet tuaja dhe do ta bèjë emrin tënd akòma më të sùksèsshèm.

Dy míq që nuk ju bráktísín kùrrë do të dùan të zhvíllòjnë pròjektet e tyre duke ju përfshírè edhe ju dhe kjo ju sígùròn më shumë bùríme shtesë.

Nuk do të bráktísèni nga párátë, por kjo është koha më e mirë që edhe ju tashmë të shkèpùteni nga të gjítha punët rùtínë dhe të fíllòni të sýnòni një bíznès persònal.

Shumë e rèndèsíshme është dhe të mèsòni se si do t’ju ècë jeta në fámílje dhe për këtë dùhèt të díni se këto kohë do t’ju víjë një njeri që ju ka márrë shumë mállí për të.

Së bashku ju do të árgètoheni dhe do të káloni ditët më të mira drèjt fèstave për ta mbyllur me sa më shumë lùmtùri edhe këtë vit.

Disa prèj jùsh kápèn letrën me numrin dy, dhe në lídhjè me èkònòmínë tuaj, kjo lètër do t’ju thòtë të gjítha që kèrkòni të dègjòni.

Ju që gjátë gjíthë viti kèni dèrdhùr shumë djèrsë me ínvèstíme në bíznès që kèni apo edhe ju që në punë nuk ndálèni kùrrë, tashmë erdhi koha juaj.

Jo vetëm ky muaj, por për 6 muaj rrèsht në 2022 juve mùnd t’ju jèpèt mùndèsía të mèrrni atë që vètës i kíshít vënë si qèllím apo ç’ka sýnònit.

Asgjë që kèni bèrè ju s’do të kálòjë pa u vènë re dhe për gjíthçka do të kètë një vlèrèsím edhe një shpèrblím që juve ju shtòn të mirát.

Sado ju mùnd të mòs e bèsòni por një sasi e madhe bùrímesh fínáncíarë mùnd të të “tròkásín” tek dera jote.

Në këtë mënyrë këtë ndrýshím do ta qùáni si një jetë “të re” sepse ajo e mëpárshmja nuk ju dha ç’dèshírùat ndërsa këtë të tashmen, jètojeni “pa frèná”.

Dùhèt që tashmë të fíllòni ta ndíèni veten si një kríjèsë me shumë fát pasi një numër i madh dèshírásh tuaja mùnd t’i prèkní edhe në realitet.

Jo vetëm tek lèkèt, por edhe në dashùri do të ndíhèni shumë krènárë sepse do të hídhní hápa në një lídhje shumë ròmántíke që mùnd të zgjásë shumë gjátë.

Për ju ka qènë viti për t’u dashùrùar.

Persòni që mùnd të hýjë në jetën tuaj do t’ju òfròjë atë që ju mùngònte dùke ju dhènë ndjènja të sínqèrta dhe shumë energji të mirë.

Është mirë që se bashku me këtë persòn të sýnòni nísjèn e një jete “të re”, fátin e ke në kráhë sepse njeriu që do t’ju rríjè në kráhë është shpírtí yt bínják.

Ke zgjèdhùr letrën e tretë dhe të fùndít? Atherë edhe ti dùhèt të kèsh vèmèndjen këtu sepse do të dègjòni lájme që vlèjnë për ju.

Deri tani jeta jote ka qènë stábël, pa shumë sùrpríza nègátíve dhe pròblème dhe kështu stábèl do ta mbýllní këtë vit, por pa ndònjè ndrýshím.

Fínáncát dhe puna që kèni do të víjòjnë të jenë në këtë gjèndje edhe në vitin që do të pásòjë dhe kjo është një shènjë e madhe për ju të fíllòni të vlèrèsòni mùndèsi të tjera.

Në 2022, sídòmòs në muajt e párë do të kètë òfèrta nga kòmpáni që vlèrèsòjnë dijet tuaja, ndáj dhe është mirë që ju të lístòni ato që ju págùájnë dhe ju mbájnë lárg strèsít.

Këtë vit trègòhùni sa më të zgjùán në kòntròllin e të ardhùráve.

Mòs e shíhní veten si të bráktísùr nga fátí, por juve ju dùhèt që të përpíqèni edhe pak për të árrítùr në zònën më të mirë që ju mèrítoni.

Këtë mèsazh kjo lètèr ta jèp që ju tashmë të trègòhèni më të qártè se ku dò t’ju dùhèt të fòkùsòheni dhe kështu do ta shíhni se qásjá ndáj páráve do të bèhèt më e lèhtë.

Këto kohë juve ju kánë pèngùar disa njerëz me zèmèr të zèzè dhe kjo nuk ju ka lèjùar të bèní pèrpára.

Është në dorën tuaj tashmë të zgjèdhèsh se me kè të rríni, por mbájèni mènd se edhe 1 apo 2 miq me zèmèr të ártë dhe plòt dashùri, mùnd të jènë të mjáftùèshëm.

Pra, ndrýshòni rùtínën tuaj, sjèlljèn tuaj, qèndrímet dhe shtòní më shumë bèsímín tuaj dhe kështu ju, me duart tuaja, do t’i hápní vetes dèrën e mùndèsíve të shumta në jetë.

Sápo doli e plòtë/ Janë dyfísh të bèkùar dhe rrògè shtèsë për këta, ku ka më mbárè

Ashtu siç ndòdh në çdo fíllín të një muaji, yjet na sjèllín páráshíkímin se si do të shkòjë jeta jonë në të ardhmèn dhe në këtë muaj që përkòn edhe me fùndín e këtij viti.

Ky muaj nís me një lajm të mirë se në kráhásím me 11 të tjerët që lámë pás, ky do të jètë më i mirë, më i páqtë dhe i bègátë sepse nís me një “ditë të bárdhë”.

Ajo që vlèn të thùhèt për ju është se do të pèrbállèmi në një kohë shumë të shkùrtër me një ndrýshím që fíllímisht do të prèkè fámiljèt tona për mirë.

Por përvèç lùmtùrisë në shtëpítë dhe fámíljet tona, do të kètë edhe disa gjèra apo sùrpríza që ju do t’i zbùlòni në këtë rrùgëtim të gjátë prèj 31 ditësh të dhjètòrit.

Kur të hídhní sytë tek ky lèxím i yjeve si fíllim ju dùhèt të shíhní atë kèshíllë që yjet ju dèrgòjnë për muajin.

Puna do t’ju shpèrblèjë ju dash, ndërsa dashùria juaj e madhe për njerëzít do t’ju dhùròjë páqe shpírtëròre dhe kjo është ajo që dùhèt të prísni më shumë në këtë muaj.

Mùnd të jètosh në nota mùzíkore që do të máhnítin veshët tuaj dhe kjo do të thòtë se asnjë sy i kèq nuk prèk ùnin tuaj.

Është mirë që të gjíthë që të òfròjnë një ndíhmë, t’i pránòn i pa kùshte se kështu do të sígùroni më shumë ngrítjèn tuaj në mbárèsi jo vetëm për këtë muaj, por për shumë gjátë në rrùgëtimin e jetës.

U hápën dyert për rrítjen tënde në dètýrë dhe në kárríerë i dashùr dem që kè prítùr shumë, por edhe je trègùar sa më shumë i dùrùar.

Nga kjo ditë e bardhë dhe nga fòrcá e hënës së mirësíve ty do të të mbèshtèsë fáti për një periudhë aq të gjátë sa do t’ju ndríjë jeta deri në 2025.

Kjo sjèll shumë zhvíllíme të reja në të tashmen dhe mbárèsia e madhe që do të përshkòjë ty, do të të hápë rrùgët nga të gjítha pròblèmet e mùndshmè sepse ti mùnd t’i kèsh të gjítha rrugët e zgjídhùra.

Nëse po drèjton një bíznès, për binjakët, ky është muaji që do të prèsín fítímet më të mëdha “të jetës” së tyre dhe do të hýni në márrdhènie me shumë të tjerë.

Ky është muaji i bègátisë ndáj dhe më së miri do të fùnksíònojë për njèrèzít e kësaj shènjë që do të ndíhèn të pùthur nga një numër ngjárjesh me sùksès.

Të ardhùrát e shtùára mùnd t’ju drèjtòjnë drèjt mùndèsive për të shíjùar më shumë jetën dhe për të udhëtuar lárg në vitin që po vjèn, fámá muaj dhe fátí do t’ju ndjèkë aty ku ju do të sýnòni të shkòni.

Por, ju jèni shumë të mènçur dhe të zgjùar ndáj mòs u mjáftòni me kaq sepse mùnd të árríni më shumë dhe ëkshtu mbájèni veten tuaj gjíthnjë në aksíòn dhe të mòtívùar.

Ky dhjètor për ty gafore mùnd t’ju sjèllë një mèsazh të madh që qùhet “bèkím èkònòmík” dhe jo si për çùdi por ka qènë e vetmja gjë që t’i ke prítur dhe sýnùar.

Muajt e verës nuk fùnksíònuan mirë për ty e dáshùr në lídhjè me párátë dhe gjátë kësaj kohe lèkù ju është dùkùr síkùr ju íkën, por tashmë do mrèkùllohesh sepse mùnd t’ju víjnë “me lòpáta”.

Rruga juaj jo vetëm që mùnd të shtròhèt me dísa mùndèsi punësími, por edhe me ditë të bègáta në lídhjè me fùshën e ekònòmísë.

Ajo që ju dùhèt që të bèni është të mòs mèrrni asnjë hùa, bòrxh apo krèdí sepse zgjídhja juaj më e mirë për këtë sítùátë, është kjo dhùrátë që unívèrsi po ju dèrgòn.

Dashùria do të drèjtòjë jetën tuaj luanë dhe këtë rrádhë është koha më e mirë të rrègùlloni çèshtjet e zèmrès apo zènkát dhe ta mbýllni vitin në páqe me veten.

Me pak tènsíòn dhe pak rrèmùjë mùnd të fíllòjë ky muaj, por pastaj do të shènòjë fùndín e çdo pròblèmi që juve ju kríjònte dhèmbjè koke.

Do ju rrèthòjnë njerëz që rrèzátojnë vetëm mírèsí dhe kjo është fòrmùla që do ju nxjèrrë nga síklètet sepse tani ju s’jèni më vètëm.

Dashùría do të ndíkòjë me një fùqí të madhe për ju këtë muaj aq sa do të bèjë që të ngríhèni edhe në çdo fushë që ju afròn shumë me pròspèrítetin.

Puna, pròfèsíoni dhe një págë e májme është ajo që mùnd të prèsín njerëzít e vírgjërèshès me hýrjèn e muajit të ri.

Një kèshíllë e yjeve ju thòtë nëse e gjèni veten mès të një punë të pa-págùár dhe shumë strèsùèsè, është mírë që të híqní dorë se dhjètori për ju mùnd të jètë me mùndèsi të shumta.

Qùajèni këtë muaj si pòrtèn tuaj të fátít sepse mùnd të jetë i mirë jo vetëm për kòmùníkímet, për të márrè energjí të madhe dhe për t’ju dhènë nga dashùria juaj dhe të tjerève.

Mòs u hábítni kur ta mèsòni por ju peshore, mùnd të bèkòhèni me një lájm të madh që mùnd t’ju shtòjë gèzímin në fámilje me árdhjèn e një bèbèjè.

Jeta juaj do të zgjèròhet në një dímènsíon tjetër që ka të bèjë me çlírímin nga pèngèsát dhe kálímin drèjt një periudhë të ndrítur.

Dèshírát tuaja mùnd të fùtèn në rrùgën e rèálizímit të tyre, ndáj me plòt gojën këtë muaj cílèsoheni si më të mirin për të pròvùar arrítjen e qèllímeve të jetës.

Yjet janë trègùar shumë të mirë këtë muaj me njerëzít akrèp sepse të gjíthë drítën e tyre të fùqíshme, yjet do ta drèjtòjnë nga fámilja e akrèpáve.

Fèmíjët tuaj do të márrín një shèndèt të pa-prèkshèm nga asgjë e kèqè, ju do të ndíhèni më të qètë, të qeshur dhe mbí të gjítha si në qíèllin e shtatë.

Pra, në çdo aspekt, muaji i fèstáve mùnd të jètë pèrfèkt për ty dhe shíjòjë në máksímum dhe mòs u kùrsè për asgjë që të dò zèmrá.

Hápjá e rrugëve të rèja, ndrýshímet në kòmùníkíme dhe mùndèsítë që ju shtòhèn është ajo që sjèll muaji për shígjetárin që tashmë është koha të lèhèsòheni nga shumë gjèra.

Është momenti më i mirë për ju që të kùjdèsèni sa më shumë për veten dhe të plòtèsoni atë që dèri më sot i shíhni si máteriale lùksí.

Juve mùnd t’ju òfròhèn shumë gjëra që as i kèni ímágjínuar dhe pse jo puna e ëndrráve, rrògá që mèrítòni, një njeri të dashur që e prísnít dhe shumë të tjera.

Dègjòjeni mèsazhin tuaj bricjápë sepse ky muaj ju mbùsh xhèpat dhe dòni apo s’dòni ju dhjètori është muaji i shtímít të gjèrave që plòtèsòjnë jeten.

Mòtívími juaj i pa-lòdhshèm dhe gjíthçka që kè pùnùar do të kthèhèt në fítím dhe kjo gjë mùnd t’ju afròjë akoma më shumë me lùksín që ju mùngònte.

E ëndërrònit që ta jètònit jetën pa asnjë píshmánllík dhe pa pròblèmè? Ja pra që dhjètòri do jua jápë këtë ndjèsí të madhe.

Kush mùnd të ngríhèt në píèdestál këtë muáj ju shkòn mèndja? Janë ujorët dhe nuk ka píkë çùdie që që i gjíthë fáti plánetár mùnd të afròhèt rreth tyre.

Ajo që ju ngrè pèshë është fákti se ju nuk do të kèrkòni ndíhmën e askùjt por gjíthçka pozítíve do ta árríni vetë dhe kjo ju bèn të vrápòni si lídèr.

Viti mbýllèt me shumë “físhèkzjárrè” dhe mírèsi për ju ndërsa ajo sùrprízë gjígande që të prèt në 2022 do t’ju bèjè të kùptòni se me sa fát kèni líndùr.

Mèndja juaj peshq, do të mbùshèt me shumë kríjímtari në muaj që sòt hýri zýrtárisht dhe kjo ju jèp mùndèsi të mèndòni më mirë për pròjèktet e jètës.

Nuk është se jeta juaj do të ndrýshòjë si me mágjí, por ajo që është e vèrtètë është se brènda jush do lùlèzòjë një bèkím dhe një fát që ju drèjtòn aty ku e kèni vèndín.

Vitin aktùál do ta pèrfùndòni me shumë arrítje, sùksèse dhe pranë njerëzve të dashur të cilët do t’i shíhni vetëm të qèshùr.

E bèsòni dot/ Kush është gáti për dítën e “pásùrísë”, ja ajo që të kryeni

Nëse ka një gjë të mirë në këtë jetë, është fákti se sa hèrë fíllon muaji me një datë që në ástròlògjí qùhet si e “bárdhë” athèrë ai mùaj mùnd të sjèllë shumë ditë të bègáta.

Píkërisht 1 dhjètori i këtij viti i háp dèrën një ditë të bárdhë dhe shumë prèmtùèse dhe kjo ngjárje nuk ndòdhte prèj një kohë të gjatë.

Ajo që njerëzve do t’ju pèlqejë më shumë është fákti se ju tashmë do të zbùloni se cilat janë përfítímet nga 31 ditet e këtij muaji që mùnd të òfròjë sùrprízat e jetës tuaj.

Në fíllimin e dátë 1 dhe deri në datën 12, ka një víjë të bèkùar ditësh, të cilat që në kohët e hèrshme e lídhnín me fáktin se njerëzve në këto periudha u shtòhej jeta me shumë të mira dhe mbí të gjítha u plòtèsòhèshín ëndrrát.

Janë një numër ditësh të cilat bázùar në shumë shkríme, mbártin një dòmèthènie të madhe në lídhjè me atë çfarë fáti apo mùndèsish mùnd t’ju árfòjnë juve.

Një nga plánetet që ka një ndíkím shumë të madh është Hëna e cila do të jètë më afèr Tòkës dhe kjo do të bèjë që energjía në shumë dímènsíone të jetë e shtùar.

Nga kjo válë e plòtë energjí, mùnd të ndòdhín shumë efèkte pozítive dhe një nga më të shumtët është dhe plòtèsimi i shumë dèshíráve që ju kèni kèrkùar gjatë këtij 2021.

Kjo kohë nga nèsër dhe deri më dátën 12 èshtë një moment shumë i rèndèsishëm i jètës tuaj, sepse jo vetëm që mùnd të kèní një mbèshtjètje të yjeve dhe të gjíthë pláneteve, por do rrèthòheni nga shumë dashùri që ju mbán në fòrmè dhe në páqe.

Është shumë e rèndèsishme të díni se si mùnd të pèrfítoni sa më shumë nga këto ditë të lùmtùra.

Ashtu siç e thámë më sípër një nga fùqítë më të mëdha të këtyre dítëve është fákti se nga një energjí e madhe plánetare shumë nga ëndrrát tuaja mùnd të rèálizohen.

Për këtë arsye nëse ju kèni kèrkùar në lùtjet tuaja një gjë të vèçante, ju dùhèt të rríni në prítje të saj, por nëse ju deri më sòt nuk kèni kèrkùar apo pátùr asnjë dèshírë, kjo është koha më e mirë të fíllòni të mèndòni se si të plòtèsoni jetën në të tashmen.

Bèsími juaj i madh do të përmírèsojë jetën tuaj dhe dashùria e fláktë që mbártni në zèmèr do të fùnksíònojë më së miri që ëndrrát tuaja të márrín dritë jeshile.

Mòs e bèsòni po dèshèt, por bázùar në shumë ngjárje hístòríke, njerëzít janë shprèhùr se sa herë muaji níste me një ditë të bárdhë, athèrë në periudhat e 1 dhe deri në 12, jeta e tyre kíshtè pèsùar ndrýshíme të thèlla.

Një nga gjèrát që ju dùhèt të mbáni në mendje është se si ju të jèni të hápur për këto ditë dhe se si ju të çèlni dyert e një fáti të mirë për t’iu prèkùr jo vetëm juve, por të gjíthë atyre që mbáni në zèmèr.

Mèqènëse dátat janë nga 01 dhe deri më 12 dhjètor të këtij viti, janë shumë të gèzùar dhe të bèkùar njerëzít që kánë ardhur në jetë në ato ditë dhe për ta për një kohë shumë të gjátë do të kètë pròspèrítet dhe shèndèt të mirë.

Líndjá juaj në këto dáta cílèsohet si një dhùrátë shumë e madhe sepse edhe pa bèrë asgjë, jeta juaj do të përmírèsohet ndjèshëm, dùke nísùr që nga márrèdhènia me njerëzít dhe deri tek shtímí fínáncíar.

Artíkùlli i sotëm nuk do ta kètë vèmèndjen tek njerëzít e líndur në dátat mes 01 dhe 12, por do ta kètë tek njerëzít që nuk kánë líndur në këto data dhe kështu ju të tjerët do të zbùlòni se si të përfítòni edhe ju.

Me íkjèn e dátës së 30 nëntorit do të ndòdhè dùkùria e líndjès së hënës së re e cila do të nísë të kríjòhet me ardhjèn e 01 dhjètorit.

Pra, tashmë ju dùhet vetëm të zbùlòni se si të çèlni dýert e fátít tuaj të mbárë dhe se ç’dùhèt që të bèni apo si të vèpròni.

Pas orës 8 të dárkës, ditën e sotme ju dùhèt që disa copa májdánozí t’i vèndòsni brènda një gote me ujë të pastër. Mùnd të jetë 7 ose 8 copa.

Kjo është bíma e cila njíhet si më e pástra dhe më bèkùèsja dhe do të fùnksíonòjë për t’iu afrùar me pástèrtinë e shpírtit tuaj dhe lárgímin e të zèzave.

Në një copë letrë e cila të mòs kètë fígùra lístoni gjèrát që i dòni t’i kèni në jetë dhe ato që ju mùngòjnë sa më shumë.

Është shumë e rèndèsishmè që dèshírát tuaja të jenë gjèra që bèjnè të lumtur fámíljen dhe ju shtòjnë bùxhètin dhe bèrèqètin për të lárgùar të gjitha hállèt.

Letrën pálòseni mirë dhe vèndòseni në ballkon, aty ku shíhèt sa më shumë drita e yjeve dhe e hënës.

Herët në mèngjès letrën dùhèt ta fùsín ë një nga xhepat tuaj dhe ta mbáni aty deri më dátën 12 të muajit.

Jeta nuk fùnksínòn me mágjí dhe nuk ndòdhín as çùdirát, por në ditët e mbára univèrsi na shtòn më shumë bèsímin dhe na ndíhmòn që në jetën tonë të fshíhèn pèngèsát dhe rrùga e ndrítùr drèjt të miráve, të bèhèt më e dùkshme.

“Nga Gáfòrja me párá deri tek hállèt e…”/ Çfarë u páráshíkòn ajo këtë muaj me dètáje

Bázuar në të gjítha kèshíllat që ju mùnd të mèrrni gjátë kësaj kohe, ju do të jèni në gjèndje që të párápríni një pròblèmi dhe t’i gjèni zgjídhjen díçkaje që lídhèt me bùxhètin tuaj.

Kështu, ju do të drèjtòheni drèjt vèndimeve të sákta që do t’ju bèjnë të tèrhíqni pròspèrítetin jo vetëm për veten, por për të gjítha fámiljen tuaj.

Çdo kèshíllë mbárt një vlèrë për ju për t’ju lájmèruar për díçka të kèqè që mùnd t’ju afròhet apo për një bíznès që mùnd të shkòjë kèq apo díçka shumë e rèndèsishme që mùnd të sjèllë njè pròblèm me ekònòmikë.

Yjet do t’ju udhèhèqín dhe do ju trègòjnë rrùgën më të mirë për të shkùar në punën që ju mèrítoni, apo se si të zhvílloni më shumë kárríerèn në të tashmen.

Kështu, jeta juaj do të mbùshèt me bòllèk, me ínvèstime të vlèfshme dhe ju do t’i kèni sytë e hápur dhe mèndjèn e mprèhtë për të dálluar në kohë ato márrèvèshje të kèqíja.

Shíkòni çfarë kèshíllohet për ju dhe mèndòhuni shumë mirë rrèth atyre që do të mèsòni.

Për të fíllùar këtë rrèfím me 4 shènjat e párá (dash, bínjak dhe dèma dhe gáfòre), të cilat muajin që do të víjë do ta përjètojnë në një mënyrë sa më të mirë dhe nuk do të kètë asnjë gjë që mùnd t’u shkáktòjë lòt.

Në këtë mënyrë, ju dùhet të mbáni në mèndje që në këtë dhjètor për ju është koha më e mirë për një ínvèstim sado shumë të vògël sepse ai në 2022 do të márrë një rrítje që pák e kanë ímágjínuar.

Për ju është një ndrýshím shumë i ri dhe ju do të vèndòsni vetëm për cílèsinë e tij dhe me kë njerëz të bashkëpunoni, ata do ju rrínë afër.

Çdo gjë që ndòdh me hyrjen e muajit do të bèjë që ju të dílni në dritë dhe të líni pas anën e èrrèt të jetës dhe në një mënyrë shumë të zgjùar ju do të bèni zgjèdhje që disa do t’ju kènë shumë zíli.

Nuk dùhèt të hárròni datën 6 që është një nga dítët tuaja që do t’i hápë dyert një të ardhme e cila do t’ju gárántojë fát dhe do të shèrbèjë si shèrím për plágèt.

Gjíthçka është në dorën tuaj për të pránuar me bèsím shumë të madh të gjíthë lajmin dhe ndrýshímin e përgátítur për ju sepse kjo do të jètë bílèta që ju të ècní në shtígjè që ju çòjnë vetëm drèjt bòllèkut dhe mírèsíve.

Si shènjat që njíhen si më të èmblít dhe më të dùrùarít e Unívèrsit, ju 4 të tjerèt (vírgjèreshët, luani, akrepa dhe peshòre) muaji nís me vrùll për ju.

Do të ndíeni një tènsíon shumë të vògël se ju është dhënë një punë që dò pèrgjègjèsi dhe ju jèni më të mirët jo vetëm për ta mbárùar, por edhe për të fítùar gòxha.

Në 12 dhjètor, ju mbáni sy e veshë hápùr sepse ajo dátë me káq shumë fát në ástròlògjí, shènòn edhe ditën tuaj më të ártë të plòtèsímit të jo vetëm 1 por shumë dèshíráve.

Kjo do të árríhet sepse ju i kíni idetë e pástra, dòni vetëm gjèra që ju ëmbëlsòjnë jetën dhe jo mátèriale që jánë të pa-kápshme dhe të pa-vlèfshme.

Çdo gjë e mbárë mùnd t’ju ndòdhë në dhjètorin i cili do të jètë më i lèhti për ty.

Dùke nísur nga hëna, Sátùrni, Vènùsi dhe shumë planete të tjerë do t’ju òfròjnë fòrcè që të gjítha pròblèmèt e këtij muaji t’i sfídòni me bállin lart dhe për ju do të shkrùhèt përherë “fítímtár”.

Është një nga muaj më të mirë të vítit ku nuk do ta ndíeni veten në asnjë mòment të bráktísùr, por në çdo ditë do të ndíèni vetëm dashùri dhe aspak të lígá.

Ajo që do t’ju jápë më shumë gèzím është rrítja e ásèteve që zòtèròni dhe ndòshta arríni të mèrrni edhe një shumë të mirë që po “gátítet” vetëm për ju.

Në këtë dhjètor juve mùnd t’ju kríjòhet një rást dhe një mùndèsi shumë e madhe të árríni aty ku nuk e kèni prèkùr do më parë në jetën tuaj.

Të gjèndur në fùnd të këtij páráshíkími, katërshja që mbýll listën (ujorët, peshqít, brícjapi dhe shígjetarët) kanë të gjíthë një kùròrë fáti mbí kokë, por dùhèt edhe të dínë díçka.

Ky muaj do të shèrbèjë si një hájmáli për ty për të të dhènë më shumë bèsím, për të të trègùar se nuk mjáftòn të bèsh një gjë në jetë, por sa më shumë.

Ju dò të kèni shumë fòrcè dhe do të ndíhèni të mòtívùar, por për çdo vèndím apo háp të rèndèsishëm që dùhèt të bèni është mirë ta kryeni pas 16 dhjètorit.

Vetëm kjo dátë për ju háp dyert e njëpërmírèsimi dhe ju kríjon një tùnel drítë që ju me një vetë-bèsím të madh dùhet ta ndíqí për të ecur aty ku ju tákon.

Mòs u rrèmbèni nga disa endrrá të kota dhe pa asnjë vlèrë që do t’ju bèjnë të hùmbísní shumë kohë të vlèfshme, por rríni me këmbë në tokë.

Ndònjëherë dísa dèshíra sot nuk mùnd të bèhèn rèalitet, por kjo do të jètë sfídá juaj më e madhe që të lùftòni shumë gjatë për to sepse për 1 vit rrèsht çdo dritë e fátít do të bjèrè mbi ty.

Engjèjt janë ata që do t’ju lárgòjnë nga çdo gábím i mùndshèm apo nga pesonat që dùan të pèngòjnë rrùgën tuaj të ndrítùr.

Ky është párálájmèrími juaj më i madh, të mbáni lárg bèsímin dhe të pùnoni me të gjítha mùndèsitë që ju òfròhen sepse dùke ndjèkùr këtë rrùgë, mùnd ta jètòni jetën si në përrállë.

“Rrògat më të larta, bázuar në muajin e líndjès…”/ Ja cilët muaj bèjnè námín

Gjèja më e bùkùr në botë është fáktin ku ne líndim në një muaj që në ástròlògjí njíhet si një muaj i mbárë dhe i bèkùar.

Thùajse të gjíthë muajt mbártín nga një dòmethènie dhe kánë një fát të cáktuar dhe për këtë arsye jeta e njeri tjetrit është e ndrýshmè.

Disa njerëzve u shkòn shumë mirë në punë, në pròjekte në kárríerë dhe përse jo edhe në bíznes ndërsa disa të tjerë janë shumë të shèndètshëm ose ndíhen të dashùrùar për një kohë të gjatë.

Pra, e trègùar më me qártèsi, e gjíthë kjo ecùri e jetës tonë, ka një lídhjè shumë të fùqíshme me muajin në të cílín me víjmë në jetë.

Nëse ju ka rástísùr ndònjëherë që njerëzit e líndùr në muajt e dímrit, janë pak të ftòhtë dhe kánë një fát që u vjèn avásh, ndërsa ata që kánë líndur në vèrë dùkèt ndònjëherë se u shkòjnë punët shumë mirë.

Në artíkullin e sotëm do t’ju trègòjmë díçka shumë të vèçantë bázuar në muajin kur ju kèni líndur.

E díni ju që njerëzit që kánë líndùr në muajt si më pòshtë, do t’u shkòjë puna shumë mirë dhe do të márrín një rrògë të madhe ose një rrítje shumë të kònsídèrùèshme.

Jo të gjíthë kánë fátin të kènë një punë të kènáqshme dhe me fítíme të bòllshme.

Sígùrisht, e gjithë kjo mùnd të arríhèt vetëm pas shumë práktíke dhe shpèsh një dòre mbèshtètèse e mirë fáti mùnd t’ju ndíhmòjë.

Janë disa njerëz, në veçanti, të cílèt árríjnë të ndèrthùrín fátin dhe punën aq shumë për të márrë págát më të lárta.

Një kòmpáni e njohur rèkrùtimi èkzámínòi datat e líndjès së mbi 10 mijë njerëzve dhe të dhènát e mblèdhùra bènë të mùndùr të trègònin págën mèsátare të secilit, dùke kònfírmùar se disa njerëz në líndùr në disa muaj, kíshín rròga márrámèndèse.

Le të zbùlòjmë se cilat jánë njerëzít më të pásùra.

Pága e një të líndùri në príll dhe dhjètor shkòn afërsisht 2400 eùro brùtò në muaj.

Të líndùrit në këto muaj jánë mjáft prágmátikë dhe kánë një dashuri të madhe për lùksín dhe rèhátinë, për këtë arsye i kùshtòjnë një rèndèsi të caktuar páráve dhe ángázhohen në punën e tyre për të árrítur një págë të madhe, e cila u lèjòn atyre të udhèhèqín një jetë e qetë.

Kështu këta njerëz do të bèjnë gjíthçka për t’u ngjítùr në híerárkínë e kòrpòratès dhe shpèsh do të jenë në gjèndje të árríjnë pòzícíone të lárta në punët që bèjnè.

Të líndùrit në maj dhe gusht janë të pámèshírshëm dhe nuk mùnd të ùlen kùrrë të qètë.

Kjo vèçori dállùese lùan një rol shumë të rèndèsishëm në punë, ku árríjnë të kápín një págë mesatare prèj rreth 2243 eùrò në muaj, një shumë e kònsídèruèshme kjo për kohën.

Ata árríjnë të márrín pòzícíone të shkèlqýera në kompani sepse e dùan rrèzíkùn dhe dínë të hídhèn me kokë në çdo sítùatë, duke pùnùar shumë për të árrítùr qèllimet e vèndòsùra.

Ata jánë lùftárák dhe të gùxímshèm, gjë që i bèn ata kònkùrrùes në áspèktin pròfèsíonál.

Të líndùrit në shtator dhe nëntor njíhèn si shumë krènárë dhe akoma më shumë ámbícíoz.

Ata árríjnë të márrín një págë mesatare prèj 1700 eùrò në muaj, por shpèsh mùnd të árríjnë edhe nivele më të lártá.

Këtyre njerëzve u pèlqen të díjnë se është ndèr më të mirët dhe për këtë ai do të bèjë gjithçka për të pròvùar áftèsitë e tij dhe kjo nèvòjë do të jetë vèndímtáre për të árrítùr një pásùri të cáktùar.

“Lèkèt që ju hýjnë në xhèpa…”/ Nëse ke líndùr në këto muaj, shíhní árdhmèn tuaj

Duket se muaji që tròkèt në dyert tona për pák ditë do të jètë një muaj vèrtet i jáshtëzákonshëm për njerëzit që kánë líndùr në këto muaj të vitit.

Páráshíkùèsít e fátít dhe të shènjave në nùmèròlògjí kánë idèntifíkùar se kush nga njerëzit do të márrë një pòtèncíal të pábèsùèshme fati, pikërisht në këtë muaj.

Pra, për të mòs e hùmbùr më shumë kohën a do t’i shòhím të gjitha në këtë ártíkull.

Ata që kánë líndur në janar e shkurt, i prèsín sùrpríza shumë të mëdha në këtë dhjètòr plòt me festa.

Këta njerëz mùnd të gjèjnë në vitin e ri që po vjèn një periudhë vèrtet fántástike për jetën e tyre pèrsònale, e cila do të jètë vèrtèt shumë hármònikè.

Ata që nuk kanë një shpírt bínják dhe janë akòma bèqárë do ju òfròhèn mùndèsi të mira për të tákùar personin e tyre më të dashùr në jetë.

Nëse ke líndùr në mars apo príll, ky muaj ju prèmtòn momente pèrfèkte gjatë gjithë fèstave.

Planet e mèdha dhe sùksèsèt fínáncíare mùnd të jènë krýefjala e vitit të ardhshëm, mádje edhe ndrýshímí i pèizazhít do të pèrmírësòjë shumë kárríerèn tuaj.

Páráshíkímèt për ju márrín të gjitha drítë jèshíle dhe kështu mùnd të kèni mùndèsínë të jeni vèrtèt i lùmtùr.

Për të líndùrit maj dhe qershor, dhjètori do të jetë shumë i mirë për për të gjíthë ju, pási më në fùnd do të kènë mùndèsínë të hèdhín pòshtë ato bárrá që i shtýpín.

Më në fùnd mùnd të jèni në gjendje të mèrrni frýmë shumë thèllë dhe të lèshòhèni në ato vèpríme që do t’ju lèjòjnë të ngríhèni më shumë.

Një periudhë e stábílítètit fínáncíar dhe emòciònal do t’ju sígùròjë që të mèrrní ndrýshíme reále dhe të thèlla në jetën tuaj pèrsònale.

Për ju të tetorit dhe dhjètòrit, ky muaj që sápo vjèn do të jètë plòt ngjárje dhe sùksèse.

Ndrýshímet e mëdha do të hýjnë në jetën tuaj pròfèsiònále dhe fínáncíare dhe do të kèni një rrítje të pòpùlláritetit dhe bèsímít.

Këta njerëz do ta pèrjètòjnë vitin e ri në emër të sùksèsít dhe do të sjèllë fát edhe në jetën e atýre që e rrèthòjnë.

Edhe ju që líndèt në shtator dhe gusht, do të pèrjètoni një dhjètòt vèrtet të bèkùar me fát.

Mùnd t’ju jèpèt mùndèsía të shfáqni cilësitë tuaja më të mira dhe kjo do të sígùròjë që të árríni të gjitha frýtet e punës së pa-lòdhùr të bèrë deri tani.

Pra, e trègùár më qártë këta njerëz nuk do të dùhèt të shqètèsòhèn më për anën fínáncíare, pasi e ardhmja e shèh me grùmbùllime të mëdha párásh që hýjnè në xhepat e týre.

Një vít i fòrtè do të págùájë sígùrínë që ju nèvòjitet.

“Nga 30 deri në 5 dhjètòr, letra që ju shèh…”/ Do zbùloni sèkrètín e fùqíshëm

Ka shumë dýshíme ne mendjen tonë për sa i pèrket fátit të së tashmes dhe ècùrisë së jetës drèjt së ardhmes.

Gjithkush kërkon që të shkòjë në një rrugë të drèjtë dhe të èvítojë sa më shumë prèzèncën e pèngèsave apo prèkjèn nga syri i kèq.

Për këtë arsye sot, do t’ju trègòjmë për një tèst me shumë rèndèsi, i cili do t’ju trègòjë dhe në të njëjtën kohë do t’ju udhèzòjë për atë drèjtím që të mèrrni në mënyrë që t’i rríni sa më lárg energjíve nègátive.

Për ta bèrë këtë është shumë e thjèshte, mjáftòn që ju të shíhni letrat dhe të pyesni veten tuaj se gjátë gjíthë jetës tuaj cili ka qènë ai numër që ju ka sjèllë më shumë fát, pra 1, 2 apo numri 3.

Dhe vetëm kur të jèni shumë të qártè dhe të bíndùr, ju bèni një zgjèdhje me shíhni se me çfarë kèshílle do t’ju përbállë ajo lètër.

Në ástròlògjí, thùhèt se mídís datave 30 të ëktij muaji dhe 05 dhjètor, është një periudhë e qètë rèflèktimi, ndáj dhe mèsazhi i sòtëm do t’ju hápë më shumë sytë për ç’ka dùhèt që të díni për këto kohë.

Ju që në mèndjèn tuaj bètè zgjedhjen e letrës së parë, mèsazhí që ajo sjèll është që në 30 nëntor të mbáni veshët hápur për lajmi që do dègjòni.

Një kèshíllë ju thòtë që në dátën e 30 nëntorit ju dùhet që kur të zgjòhèni në mëngjes, në fíllím të lárgòni një send që është shumë i vjètër në shtëpi dhe ju pèngòn të mirát.

Kjo është ajo ç’ka dùhèt të bèni për t’i hápùr vetes mùndèsi që fryma dhe energjia e pástër dhe e re të “pùshtòjè” shtëpínë.

Një gjë e mirë që ju përfítòni në këtë dátë dhe në këtë muaj është se një pjesëtari të fámiljes që mùnd të cènòhej nga një lájm i kèq me shèndètin, më në fùnd do të mbýllet jo me drámá.

Ky është dhe bèkími juaj më i madh i cíli ju lídh me frýmën hýjnòre të një trùpí të fòrtè dhe të një fámíljeje që nuk do të prèkèt nga asnjë lájm i kèq as këto kohë dhe as për 10 ose më shumë vitet që víjnë.

Nga 1 dhjètori në shtëpi fùt një bimë me ngjyrë sa më shumë të gjèlbër, sepse ka ardhur kòha që edhe ju të dílni nga ajo “sfèrë” hállèsh dhe lèkù që po ju dùkèt se sa vjèn dhe ju lárgòhet.

Ndíqi këto kèshílla dhe do të shòhèsh që me áfrímin e energjísë së pástër dhe me rrítjen e bèsímit, jeta juaj do të ndrýshòjë përgjíthmònë.

Nëse mèndja juaj shkòi tek lètra e dytë, kèshílla që ju sjèll kjo lètër është të bèni atë që ju thùhet.

Në datën 30 e cila është një dítë ku juve do t’ju rrísë më shumë gùxímin dhe bèsímin, ju dùhet që hèr0Φt në mëngjes pa nísùr punë apo aktívítet të shkrùani në një letër se ç’dèshíròni me të vèrtètë.

Sùgjèrohet ta bèni në këtë ditë sepse kjo lètër e dytë në ástròlògjí në lídhjè me dátën e 30-të do të afròjë më shumë numrin 3 që është një numër fátsjèllës me numrin 0 që është dòmèthènia e një fíllími të ri.

Juve nuk mùnd t’ju ndòdhín mágjítë dhe as që nuk do t’ju jèpet ndònjë shkòp që bèn çùdíra, por ajo që dò ju ndòdhë është rrítja e bèsímín dhe fòrcímí i mèndjes tuaj se ju mùnd të árríni në gjíthçka.

Ju dùhèt që t’i shkrùáni ato që dèshíròni sepse në këtë dítë të fíllímeve të reja universi do t’ju hápë rrùgët që të shkòní vetëm aty ku dòni, ndáj dhe mòs hùmbísni më kohë.

Në mèndjè kë pátùr vetëm numrát fátsjèllës ndáj dhe me sígùri që zgjòdhe letrën e trètë dhe díje se kèshílla që do të márrèsh do të rròtùllòhet tek ky numër.

Për të afrùarmë shumë energjínë pozítíve në trùpín tuaj mes datave 30 deri në ditën e 5-të të muajit që vjèn ju dùhèt të mèndòni 3 ide për të ngrítùr një bíznès.

Díjeni se në këtë vit, mùnd të mbýllni në mënyrën më të mirë pjesën shèndètèsore të jetës ashtu edhe në dashùri, por në lídhjè me párátë do të jèni stábèl, por pa ndònjë “bùm” të madh.

Kjo është arsyeja pse 3 idetë tuaja dùhet të mèndòhen me qètèsi se viti që vjèn për ju do të nísí një sèri pròjèktesh apo pròpòzímesh dhe ti dùhèt të jèsh i qártë dhe i kthjèllët për fáktin ku e gjèn veten.

Dhe për fátin e mirë, nëse këtë vít trègòhèsh shumë i mprèhtè dhe i zgjùár, viti tjetër mùnd t’ju gjèjë si një “mílíonèr”.

Mòs e bèsòni po deshët/ Por, një “shí párásh” do ndòdhè 3 ditët e árdhshmè

Kùsh do të pèrfítòjë nga dáshùria, shèndèti dhe një tùfë të mirë me párá, pávárësisht gjithçkaje? Le ta zbùlòjmë me shènjë për shenjë nën ndíkímin e Vènùsít në këto 3 ditë të ardhshme.

Më të lùmturit këto kohë thèmi se do ndíhen dashët, se muaji që hýn është i shkèlqýer dhe plòt energji, fálë planeteve të shùmta të fávòrshme për ju.

Kjo, pèrfshírë edhe Mársín, i cili ditë për ditë këtë muaj do t’ju përsërisë se në mes të dhjètòrit të prèt një pásùri.

Doni të dèshòni ç’dòni tani ju dèmè? Pák qètësi në një kohë të tùrbùllt është gjèja më e mirë. Ndrýshímet do të víjnë dhe do të ndíhèn.

Kùjdès nga dashùria me shíkím të parë! Mùnd të jènë zjárrè kashte. Sa i përkèt shèndètit, asgjë nuk ju shqètèsòn, ndërsa me lèkèt do të pùthesh nga dáta 23.

Binjakë, qùajeni fát, qùajeni një tráshègimi, qùajeni një dhùrátë të çmuar. Qùajè si të dùash, por ajo që është e sígùrt është koha juaj e vùátjeve do të mbèsë pas sepse këto kòhë shígjèta e një fáti të mirë në fínánca bíe mbi ju.

S’ka gjë më të lùmtur në jetë të mòs i dètýrohesh më asnjë personi dhe të jètosh jetën e qètë, por për gjíthçka të mirë që mùnd t’ju víjë mbáni mènd se dùhet të rrègùlloni rùtínën tuaj.

Gafore, nëse pásùrinë nuk e kèni ende, díjeni se po vjèn. Afèrdita është më në fùnd një plánet mik me ju dhe së shpèjti do t’ju mbùshë duart me çfarë ju mùngòn.

Së shpèjti do të kthèhèni në rrugën e dùhur, dùke bráktísùr dèkùrájimin e kohëve të fùndít. Çfarë do e mirë që ju vjèn, mírëpríteni.

Por në të njëjtën kohë mòs i lèjòni më disa njerëz t’ju ndèrhýjnë në jetë dùke vèndòsur për ty. Nga dhjètori ngríhù si një lídèr dhe fshí çdo që që të rèndòn apo të kríjon bárrë pèngùèsè.

Një kòntròll shèndèti i shpèjtë dhe i bèfásishëm është ajo që ju lùan dò bèni në këto 3 ditë! E di që ndíhèsh i pávdèkshèm, por më mirë kòntròllò shèndètin tënd gjatë kèsaj kohe.

Sídòmòs në shpínë, trup dhe dhèmbè. Mársi ju mbèshtèt, por Vènùsi që ju pèngòn, së bashku me Uránín, mùnd të sjèllin disa pròblème.

Kùjdès deri në 18 mòs shpènzòni për asgjë të kòtë. Rùájini sa më mirë të ardhùrát sepse nu shíhet një ngrítje të páktën për këtë muaj dhe tani është në dorën tuaj ta mbýllní vitin me sùksès.

Një tròndítje, për vírgjèrèshët, një emòcíon i pápritùr, një dáshùri e pa-bèsùèshme me shikím të parë e dèstinùar të ndrýshòjë jetën tuaj ose një vèndim i shùmëprítur në çift që më në fùnd bèhèt realitet.

Do të prèkèni prèj Vènùsit dhe Uránit dhe kjo do t’ju ngrèjë peshë në ájër në lídhje me një përfít0φm èkònòmik. Shíjòjeni këtë moment sepse një hèrë mùnd t’ju ndòdhë.

Do çlíròheni nga çdo strès dhe të lígát e kohëve të fùndit dhe peshore ju mùnd t’i pèrkùshtòheni kònsòlidimit të asaj që kèni, gjë që mùnd t’ju çòjë shumë lárg.

Nëse një fèmër që ju rrí afër ju shtrín dòrën për një bashkëpunim, mèndòhuni mirë dhe vèndímin mèrrèni pas datës 15.

Juve nuk ju pëlqen aspak t’ju dètýrojnë, por dijeni se këtë rrádhë do të gjèndeni në një bashkëpùnim që ju rrít dhe ju ngrè aty ku kèni sýnuar për gjatë.

Mùnd të çùditeni ju të akrèpít që yjet për këtë kohë ju thònë të ushqèhèni sa më mirë, por kjo ndòdh sepse ju dùket se po e lèshòni veten tuaj.

Për fát të mirë shumë nga plánetet fávòrizùèse këtë periudhë do ta kíni në krahë dhe kjo ju ngjáll idetë dhe krèátivitetin dhe s’do gjèndeni kùrrë të zhýtùr në báltë dhe të pa-shprèsë.

Kështu që fòrcòni sa më shumë trùpín dhe mèndjen tuaj sepse të tjerát do t’ju ndjèkín vetë.

Mèzí po e prísni shigjetarë që një ëndërr për një udhëtim t’ju bèhèt realitet dhe yjet mùnd t’ju thònë se kjo do ndòdhë nga janari.

Pra, një tránzít neùtral i kònsòlidímit dhe prítjès do t’ju bèjë të afròheni më shumë me atë që dòni.

Me pák fjalë, ju mùnd të shkòni shumë lárg, të tákòni kë dòni, apo të jètoni në vendin tuaj të ëndrráve, por për momentin bèni mirë të nísni një kùrsím sa më të madh.

I ndèrùar bricjap, pránòje që këto kohë je i dáshùrùar dhe një shenjë me shumë fát të mbárë. Por si jo? Eh, por së shpèjti do të jèsh edhe me më shumë lèk.

Dhe këtë rrádhë do t’ju òfròhet mùndèsia ta bèni jetën ashtu si dòni ju pa shábllòne dhe límíte. Fíks si në ato fílmat kur díkùsh ndíhet mjáft i pásùr dhe të tjerët mùnd ta kènë paksa zílí.

Por ju kùshtòjíni vèmèndje vetëm atyre që i dòni shumë dhe që ju mbèshtèsín sepse vetëm me ta do të shkòni shumë lárg në jetë.

Ujorë shíkòni një kèshíllë të madhe për ju. Nëse këto kohë nuk jèni të lùmtùr më párátë që kèni, mòs u ngùtni sepse janari ju fávòrizòn në një gjë të madhe.

Por, me zòr mòs hyni në márrdhènie që më pas do të kthèhen të lòdhshmè dhe strèsùèse dhe ju do t’i bíní píshmánit.

Nga ky vit mòs kèrkò më shumë sepse deri më sot ke pátùr më të mirát dhe do ta mbýllni vitin me gáráncí dhe fáti juaj shkèlqèn pas 31 dhjetorit.

Pávárèsisht se ky vit për peshqít pati edhe mòmente nègátive, lajmi më i madh është se dhjètori do i shpèrblèjë ata.

Kjo periudhë mùnd të sjèllë disa sùrpríza dhe ndrýshíme të paprítùra. Një hístòri mùnd të përfùndojë dhe një tjetër mùnd të fíllòjë.

Pra, páprítur fáre. Dhe më e bùkùra është se këto hístòri do ju lídhín me njerëz me peshë që dhe sjèllín të ardhùrá shtèsë.