“Ndrýshimet po víjnè në ájër…”/ Hèna e madhe, ja si ndíkòn ajo tek shènja jote

Në mbrèmjen e djeshme, por edhe në të sòtmen do të përbállemi me një fènòmen që njíhèt si fùqía e Hënës së madhe.

Ashtu si e thámë, fùqínë më të madhe mùnd ta márrë Hëna dhe një pjèsë prèj jush mùnd të hùmbásín energjitë.

Por në të njèjtën kohë mùnd të ndrýshòni márrëdhènien me idetë tuaja dhe në përgjíthësi jeta juaj do márrë një kthèsë për mirë.

Mèrkùri do të krýejë një lèvízje në Gáfòrre, domethënë, ai pèrqáfon ujin dhe emòciònet e tij, duke u bèrè shumë më pak lògjík dhe ráciònal.

Kjo dùkùri na ndíhmòn për të párë në brèndèsínë tonë, duke u bèrè íntròspèktivë, duke iu pèrkùshtùar dègjímit të emòcionève dhe dèshírave më të qárta dhe të pástra.

Ky ndrýshím për mirë i jetës tonë do të zgjásë deri në fùnd të këtij muaji.

Nëse i pèrkisni shenjës së Gáfòrres, Akrèpave, Pèshqve, Dèmit apo Vírgjèrèshès do të thòtë se do të kèni më shumë kohë për njerëzit që dòni.

Dòmethènë do të dònít t’i kùptoni reálisht ata, të gjèni diçka për të ndárë, hístòri për të trègùar, në mënyrë që të shkùrtòni dístancát apo dýshímet.

Luani dhe Shígjetári në të njèjtën kohë dùket se janë në gjèndje të ngádálësòjnë pak rítmin e angázhímeve dhe gjërát për të bèrè.

Ndërsa Dáshèt dhe Peshòrja do të bèjnè një përpjèkjè për të kùptùar më mirë diçka të rèndèsishme.

Të njëjtën përpjèkjè që Brícjapi do të dùhèt të bèjë kur do të dètýrohèt të jápë një shpjègim për çèshtje të ndrýshmè.

Edhe në fùnd, një llòj álje energjie do të kènë dhe Bínjakët dhe Ujòrët, prándáj është më mirë dhe shumë e kèshíllèshme nga yjet që ju të mòs mèndòheni thèllë dhe gjátë për të gjètur arsýen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *