“Shènòjeni 13 majin”, Sot prítèt të ndòdhè, s’dùhet të hùmbni këtë mùndèsí

E kèmi thènë edhe më párë që në këtë muaj në jètën e çdokùjt do të ndòdhín shumë të mira, por ju me çdo kùsht nuk dùhèt që ta hùmbísni ditën e sotme.

Jo vetëm që njíhèt si një ditë shumë e mirë dhe mbárë, por sot më 13 maj është dhe një ditë që shènòn me fèstën e bègátë të bájrámít dhe pikërisht edhe ky fákt ia shtòn më shumë fùqínë dhe vlèrat kësaj dite.

Dùke qènë se më 13 mars ka qenë një dítë plòt me fùqí shèrùèse që ka ardhur nga hèna e re e dímrit, sot më 13 maj do të jètë një válë që ju vjèn nga hëna “pránvèrore”.

Fùqía e këtij plánet në jetën tuaj do të jètë si një efèkt që ju mbùsh me energjí me bèsím të pafùnd dhe mbi të gjítha do t’ju shtòjë edhe më shumë fátin e jetës në të cílën ëndrrat tuaja do t’ju rèálizohen.

Kèrkesat e lùtjet tuaja, si në fùshën fínánciare, ashtu edhe në dashùri apo shèndèt do të fòrcòhen më shumë prej Universít ndáj dhe drèjt së ardhmes tuaj ju do të fùtèni në rrùgë të ndríçuara dhe jo të èrrèta.

Kjo fèstë e madhe dhe kjo ditë e shènuar e 13 majit do t’ju jápë mùndèsínë që një dèshirë juaj shumë “e zjárrtè” t’ju rèálizohet si me “mágjí”.

Ndáj dhe ju sot dùhèt që të dèshòroni diçka të madhe, díçka që do mùnd t’ua ndrýshòjë jetën.

Dhe kjo dèshírë që ju do të kèrkòni sot, do të jetë një nga më të fùqíshmet për t’u plòtësùar sepse ajo do të márrë zánáfíllën nga hëna e re e dímrít dhe më pas do të kètë bèkímin e hyrjes pránveròre që bashku me fèstën e madhe të bájrámit.

Ju dèshòròni sa më shumë që ta bèni të tashmen tuaj sa më të pásùr në të gjítha fùshat ndáj dhe sot më 13 maj kjo dèshírë juaja do të márrè fùqí të dýfíshtë.

Sepse fòrmímí i një numri çift në ástròlògjí përfáqèsòn plòtèsímin e një ëndrre dhe rèálizímin sa më të shpèjtë të sáj dhe sot data 13 që fòrmòn numrin 4 do t’ua plòtèsojë atë.

Ajo që dùhèt që ju të bèni sot është shumë e thjèshtë dhe gjíthçka mùnd ta bèni në shtëpinë tuaj.

Mòs hárròni se në dítën e sotme dùhèt që të trègòni sa më shumë gèzím, dashùri dhe lùmtùri jo vetëm me veten tuaj, por edhe me ata që dòni me gjíthë zèmèr.

Pas orës 18 : 00 në fshèhtèsi, ju dùhèt që të shkrùani në një copë letër një dèshirë tuajën shumë të madhe e cila të jètë dhe díçka e rèalizùeshmè.

Lètrën fshíhèni në një vend të sígùrt në shtèpínë apo në ambíentin ku ju jètòni.

Në mèndjèn tuaj kur ta shkrùani këtë dëshirë, thòni një lùtje dhe një fálènderim për ekzístèncën tuaj dhe për Universin.

“Fálèmínderít për gjíthçka që më ke dhùrùar në jetë dhe pránò lùtjen time dùke shprèsùar se kjo dèshirë e imja të bèhèt sa më shpèjt realítet”.

Dùke qènë se është një ditë e mirë dhe shumë e bègátë, sot kùjtòhùni që të ndízí një qírí në çdo mòmènt që ju dèshíròni.

Çdo gjë e mirë do t’ju rèálizohet në jetë dhe mbi të gjítha pèngèsat dhe hállet apo brèngát do t’ju lárgòhen sepse ju jèni një persòn shumë i bèkùar.

Sa me fát/ Arsyeja pse të líndùrit e këtij muaji do bèjnè námín në Maj, do ju hábísè

Njerèzít víjnë në jetë në muajt të ndrýshëm dhe secili prej jùsh ka një “vùlè” të cáktùar nga Univèrsí në lídhje me fáktin se si do t’ju shkòjë jeta.

Ne nuk arríjmë që të shòhím përtèj të ardhmes dhe nuk dímë me sáktësi se çfarë fáti do të na ndjèkë në hápat tona, por ne shprèsòjmë tek më e mira.

Sípas lèxímeve të fátit në periudhë të ndryshme kohore, muaji që jemi tashmë, fávòrizòn shumë disa njerëz që kánë líndùr në këto muaj që ju do t’i zbùlòni si më pòshtè.

Për ta do të víjë një përiudhë shumë më ndrýshè nga ajo që e kánë mèndùar dhe mbi të gjítha jeta e tyre do të ndrýshòjë si “nata me dítën”.

Persònat që kánë líndùr në muajin janar njíhèn për shpírtin e tyre të mirë dhe kjo periudhë i fávòrizon shumë në zgjídhjèn e shumë sfídáve ekònòmíke.

Kjo do të thòtë se edhe për 15 ditë ju dùhet që të víjòni me sfídát tuaja dhe më pás do të përbálleni me një ngrítje të kònsídèrùeshme në fínáncá.

Ju që kèni líndùr në mars jèni në listën e persònave që ky muaj do t’i shtòjë më shumë mírèsítë dhe nga Universi dhùrátën më të madhe që márrin është energjía dhe fòrcá.

Ajo që do t’ju fávòrizojë më shumë këtë periudhë të jetës tuaj do të jètë një mírèsi e madhe në fámíljen tuaj në të cílën do të zgjídhèn shumica e pròblèmève, për t’iu hápùr shtígjè të reja në të ardhmen.

Të líndùrit e prillit do të dùhèt që të ndíhèn më shumë të kènáqur sepse kjo periudhë e jetës do tu jápë një dhùrátë më të madhe që lídhèt me shèndètin tuaj.

Duke qènë se jetojmë në kòhë të vèshtíra dhe rrèzíku për ju vjèn një mbròjtjè shumë e madhe që do të jètë si një mbùròjë për të rùájtur shèndètin dhe fízíkun tuaj në sùpèr fòrmë.

Nuk mùnd të mùngòjnë as të líndùrit e Majit sepse ky është muaji i tyre më i mirë dhe lèhtèsímin më të madh do ta shíjòjnë tek fínánca e tyre.

Nëse jeni një burrë i líndur në Maj, do të rrítèni më shumë në kárríerè dhe do të mèrrni më shumë përgjègjèsi në çdo punë që bèni. Kjo mùnd t’ju bèjè shèf.

Ndërsa nëse jeni një fèmèr e líndùr në Maj, zèmrá juaj do të mbùshèt me më shumë dashùri dhe do të mèrrni më shumë energjí të mbárë e cila ju mbٲn lárg nga zílítë, shèrrèt apo nga shumë pròblème të mùndshmè.

Maji do të jetë një muaj i bègátë edhe për ata që kánë líndùr në shtator sepse më në fùnd do t’u jèpet mùndèsia që të gjèjnë ròmáncën dhe shpírtin e tyre bínjak.

Ju do të fítòni më shumë lùmtùri nga jeta juaj dhe do të ndíhèni si të shèrùar nga çdo strès apo periudhë dèprèsíve që po ju rèndònte.

Ashtu siç kánë líndur në një muaj të ngròhtë, personat e Gushtit do të dùhèt që të ndíhèn me shumë fát në këtë muaj sepse për ta një mùndèsi e re e një pune jáshtë do të jètë òfèrta më e mirë.

Jeni trègùar një lídèr deri më sòt dhe vètëm ju e mèritòni ndáj dhe ka ardhùr koha që të shkèpùtèni nga gjíthçka plòt mèrzí që bèni dhe të mèrrní ç’ka mèrítòni.

“Jeni drèjt pásùrímit dhe plòtèsímit të ëndrráve…”/ Mèri thòtë ç’ju prèt përpárá festës

Në shumicën e kohës e pýesim veten se kùr do të na rèálizohen ëndrrat apo kùr do të bèhèt më mirë në jetën tonë.

Bèsími është ai që na jèp shprèsë dhe na mbán gjállë dhe mòtívimi ynë i brèndshèm që çdo ditë ta bèjmè sa më të bukùr.

Çfarë fáti do ju víjë së shpèjti a dòni që ta mèsòni?

Píkërísht në këtë ártíkull ju do të zbùlòni me dètaje, si kèshíllën ashtu edhe páráshikimin që mèrr shenja juaj.

Gjíthnjè të párët e zòdíákut, dáshèt, thùhèt se mùnd te kèni fátin te krýeni disa tákíme plòt me rèndèsi dhe te mèrrni nje pùne me pèrgjègjèsi por edhe me lèk. Nje fèmèr do ua ndrýshòjë jetën.

Gati ju dèma? Prítèn disa ngjárje te mira ne jètèn tuaj. Shumë pásiòn dhe nje dèklárim i nje lidhjèje. Por mos líní një person t’ua príshè ëndrrat tuaja ndáj dhe këto kohë çdo gjè rùájeni në hèshtjè.

Brávo binjákè sepse nga sot fáti ju dèrgòn ne drèjtimin e dùhùr qe do mèrrni ne lidhje me kárríèren dhe do ndíhèni me ne fùnd se jeta po ju bùzeqèsh.

Lùm si ju gafòrrè, per ju díta mùnd te jete njè díte e fùndit e lárjes se dètýrimève ekònòmíke apo mòrále qe nese e arríní me sùksès keni hèqùr nje bárrè shumë të madhe.

Të dáshur luanë, gjátë këtyre ditëve, do keni mùndèsi te bèni nje márrevèshje te re apo nje ndrýshím ne shumicën e pláneve të jetës, qe kjo te rrègùlloj sítuatèn e uljès se dètýrimeve ne ditet qe víjnè.

Fáti me ju vírgjèreshá sèpse jemi nje háp párá sùksesít ne jeten pèrsònale apo ne lídhjèt afátgjata edhe ne bíznès apo në punë. Nuk dùhèt t’i shtrèngòni kèrkesát por te hápni mùndèsíte.

Lajm i mbárë për peshoret pási ju do mèrrèni me veten tuaj si e vètmja mùndèsi per te fítùar enèrgjí dhe repùtacíon ne vlèresímet qe do víjnè ne punen tuaj apo ne lídhjè me kárríèren tuaj.

Uríme akrèpa sepse nèsèr do jète dita e fùndít qe do ju bllòkòje apo do márrè vèmèndjen tuaj ne lídhjè me çèshtjèt fámíljáre dhe ndrýshímèt ne shtepi. Pási fati do ju çòj ne jeten me te bukùr.

Kèshíllë për shigjètarèt sepse kèni nèvòje per te lèvízùr dhe kòmùnikùar sa me shume. Dùhet te mbýllní disa pune te ngèlùra te hápùra qe me pas te mèrrèni krýesisht me jeten príváte apo me bíznèse dhe çèshtje qe lídhèn me te afèrmít.

Brícapè, nèvòja qe kèni per nje punë te qèndrùèshme nuk ju lè te qète dhe jèni nèrvòz, duke i ngátèrrùar sítùátat dhe duke i ndrýshùar drèjtímin fátit tuaj per kèq.

Kèshilla për ujorët është të vázhdòni te mèndòni se çfare ndrýshímèsh duhet te bèni ne jeten pèrsònale apo ne veten tuaj.

Por në cilëndo mènyrë që ta mèndòni, fáti do ju çòj ne njeriun e dùhùr dhe punen e dùhùr.

E ku ka mè mírë për pèshqít që dùhèt te kèni nje zhvíllim te brèndshèm shpírtèròr dhe fùqí te madhe ndrýshímí qe te bèhèni gáti per gjèrat e reja qe ju prèsín.

Ne te kùndèrt do mbètèni me ëndrrá si shkrímtár dèkádènt. Kèrkòni për nje njeri që te bèhèt kápítèn per gjatë kësaj periudhe të jetës tuaj.

Do rríni pa gjumë, mòs flí pa e mèsùar këtë sepse është edhe shènja jote

Në të gjítha rástet që ju mùnd të jèni gjèndur në sítùatá aspák të kèndshme, ju gjíthnjë kèni kèrkùar nga një kèshíllë me vlèrë apo ndíhmën nga fáti.

Të gjítha hásím pèngèsa gjátë rrugës sonë si në të tashmen dhe gjíthnjë jemi kùríòz që të mèsòjmë se ku t’i hèdhím hapat e síg֫rt që e ardhmja të jetë më e qètë.

Shènja juaj mèrr një fát të cáktuar që nga líndja juaj dhe bázùar në sjèlljen tuaj në jetë, fáti mùnd t’ju víjë në shumë mènýra të ndrýshmè, si për mirë ashtu edhe për kèq.

Ndáj dhe në artíkullin e sotèm, bázuar në shenjën që ju kèni, ne do t’ju trègòjmë se çfarë ju kèshíllon Universí për këtë periudhë dhe në çfarë dátash rèzèrvohet të afròhèni me të mirat tuaja.

Sí fíllím me dashín që këshillën më të madhe e kánë të dállojnë sa më párë një person të afèrt i cíli po dèshíron t’ju bèjè ármík dhe t’ju shkáktòjë tèlashe. Fáti juaj më i mbárë ndòdh pas 22 majit.

Edhe për dèmát, ka një kèshíllë që të hárròni sa më shpèjt të káluarën dhe të fòkùsòheni tek ai pròjekti i madh që kèni në kokë se do ju sjèllë párá. Shumë fát do gjèni në 21 maj.

Bínjakë, mbáni prèmtimet dhe trègòni dashùri për 7 ditët që víjnë sepse për jetën tuaj po përgátítet një sùrprízë që do ju shkùlè nga thèmèlet. Mòs e hárròni kùrrë 18 majin dhe shfrýtèzòjeni sa më mirë.

Víjòni të mòtívòheni ju gáforre sepse shumë shpèrblíme të mèrituara mèrrní pas dátës 16 maj dhe kèto do ju japin lùksín të përjètoni një maj mes më të mirave.

Luan, një kòleg pune që po ju kríjòn tèláshe mùnd të dòjë t’ju bèjè kèq ndáj të premten do të bèni mirë ta mèrrni pushim dhe t’ia líní në dorë Universit ta shùájë këtë “lígèsí”. Nga e hëna nís një periudhë fántástike për ju.

Vírgjërèshá, bèjíni një dhùratë një personi të dáshur nga ju, mes dátës 15 ose 18 maj sepse në këto ditë ju kèni engjëjt e tu mbròjtës në kráh dhe sa më shumë dashùri që do të dhùròsh, aq më bèkíme mèrr në të ardhmen.

Dùròni ju peshore edhe 10 ditë dhe më pás do të hýni në një sfèrë zgjídhjèsh pròblèmèsh dhe në maj nuk do ta dègjòni më fjálën “háll”.

Do të dùhèt që të nísní një bíznès me vëllain ose motrën tuaj sepse fáti ju fávòrizòn vetëm me fámíljárët.

Këtë fùndjávë ju akrèpa trègòni shumë kùjdès me shèndètin sepse mùnd t’ju cènòhet dhe kjo do ju mbánte shumë kohë në krèvat. Nëse trègòni qètèsi, nga e hëna e tùtjke do fítòni shumë fòrcè.

Evítòni ju shígjètarë një tákim që po ju pròpòzohet që fùndmi sepse është një tákim që do ju shkáktòjë strès dhe asnjë bèrèqèt. Mòs jèpni asnjë prèmtim këto ditë. Sùksèsi juaj línd pas 25 majit.

Brícjápë, lèríni njerëzít e tjerë të bèjnë atë që mèndòjnë se dùhèt të bèjnë. PӬs datës 21 maj juve do t’ju ndòdhín 2 të mira dhe do të ndíheni krènar për çfarë po arríni në jetën tuaj.

Nga e premtja dhe deri të díèlën, ujòrët dùhèt që t’i kènë sytë dhe vèshët nga një lájm që do t’u víjë nga jashtë vèndit dhe do t’u páráqèsë një nga mùndèsitë më gjígánde në jetë. Brávò, ia dòlèt mbánë.

Dhe për peshqít, mèsázhi i thjèshtë që kèto ditë do të të jápín është: S’do arrísh askùnd nëse nuk bèn pláne. Gjërat mùnd të ndrýshòjnè, por të páktën tèntòni të shíkòni përpárá me pòzítivítet.

Tèst fáti/ Zgjídh një Lètèr dhe Zbùlojèni ç’ju prèt vetëm pás 30 ditëve

Tèsti i sotëm është shumë íntèrèsánt, sepse do t’ju jápë një ide shumë të qártè se çfarë është ajo gjë që mùnd t’ju ndòdhë táni afër.

Ju nuk dùhet të jèni aspak skèptíkë për këtë tèst apo këtë lèxím, të lètrave sepse kjo nuk është áspák një mágjí, por një kèshíllë që ju vjèn nga fáti që ju kèni në jetë.

Pra, çfarë dùhet që të bèni ju është shgumë e thjèshtë, dùhèt vetëm të zgjídhní një lètër dhe gjèni një kèshíllë për çfarë do të ndòdhè.

Lèxími i lètrave gjíthnjë na ndíhmon të dímë gjëra për veten tonë në një mènýrë shumë të thjèshtë.

Çfarë këshille do të merrni nga lèxími i letrave të sòtme? Zgjídhní tashmë njèrèn prej tyre.

Nëse kèni zgjèdhùr lètrèn që ka numër 1, ne dùhèt t’ju trègòjmë se ju do të dùhèt të pèrgátiteni për ndrýshímèt e shpèjta që do ju ndòdhín në jetë.

Në të tashmen tuaj koha që ju nuk dùhèt të kèni më fríkè dhe dùhèt të kápërcèni të gjitha “hállet” e së kálùarës, pra është koha për të ècùr përpárá.

Gùxòni të bèni diçka të re dhe të pánjòhùr!

Për ju është shumë e rèndèsishme që të fíllòni të kèni bèsím tek vetja dhe në një fárë mènýre dhe të jèni pak egòíst, por të mòs e tèpròni.

Në rást se zgjèdhja juaj ishte lètra ne numrin 2, kèshílla më e rèndèsishme që mùnd t’ju jápím është të mos nxítòni gjërat në të tashmen tuaj.

Nga mùaji tjetër (qershori) dùhèt të pèrgátiteni të jeni sa më të dùrùeshèm dhe të ndíhèni më të sígùrt në vet-vètèn tuaj, sepse gjíthçka do të fùnksíònojë nòrmálisht.

Ju gjátë muajit Maj, dùhèt të fílloni të pùnoni me dùrímin tuaj me të gjíthë njerëzít përreth jùsh, edhe kur ata mèndòjnë se gjíthnjë kánë të drèjtë.

Gjíthçka që dùhèt të bèni është të qèndròni sa më të qètë.

Muaji tjetër që do të víjë do të jetë një muaj vèçánërisht emòciònues për ju, prándáj pèrpíqùni të mos hùmbní dùrímin tuaj sepse një shpèrblím fínáncíar ju prèt që në qershor.

Më në fùnd nëse kèni zgjèdhùr nùmrin 3 ju jeni një pèrsòn që mèndòni se jeta juaj po bèhèt mònòtone.

Ju kùjtoni se fáti nuk ju ka më në vèmèndjen e tij dhe ndíhèni si i bráktísur. Por jo, për ju do të víjë një sùrprízë shumë e madhe dhe një ndrýshím tòtal i jetës.

Dùhet të fílloni të “ndízní motorët tuaj”. Fíllòni nga gjèrát më të vogla: ndrýshòni punën e mèrzítshme ose kèrkòni më shumë në punën tuaj.

Lárgòhuni nga ata míqtë zílíqár apo nga ata që po ju shkáktòjnë shumë strès dhe lòdhjè mèndòre. Nuk ia vlèn ta hárxhòni kohën kòt me ta.

Gjíthçka do të ndòdhë mirë për ju. Bota ju òfròn një numër të madh mùndèsísh!

Kështu për ju shprèsòjmë që mùaji i ardhshëm të jetë shumë i frýtshèm, mbi të gjitha sepse dèshírát do ju rèálizohen dhe kèni káq shumë sýníme për të arrítur.

“Kùjdes shèndètin, e sígùrt në kaq Maj kápní párá…”/ Mèri i drèjtòhet këtyre shènjáve

Maji po víjon ditë për ditë dùke na i mbùshùr ditët e jetës tonë me sùrpríza të cilat dùket se nuk do të mbáròjnë dhe ditë më të mira prítèn.

Do jète nje periudhë e jetës tuaj me energjí te fòrtè dhe së më shumti per fèmrát qe te márrin vèndíme te rèndèsíshme per veten dhe te bèjnè ndrýshíme.

Gjátë këtyre ditëve, hèna e re ne Dèm do sjèllè líndjèn e një èpòke plòt të mira dhe do lèrè pas èrrèsírën dhe periudhën e pròblèmève.

E thënë kèshtu ju táshmë dùhèt vetëm të shíkòni se çfarë do të kètë kjo dhe ndíkímin tek shènja që ju kíní.

Bèni pak kùjdès ju të dáshur dash sepse këto ditë mùnd të jèni pak të mbýllùr dhe nèrvòze por mùnd te shpènzòni per te mbájtùr mòrálin të lártè. Nga 18 maji víjnë lájmet e mira èkònòmike.

Për ju dèmè këto ditë do ndòdhín ngjárje te cilat do ju jápín fòrcè te bèni nje kthèsè me rèndèsi ne jètèn persònále. Do kèni nje bállafáqím dhe një bashkëpunim që do ju zgjídhë hállèt.

Bínjakët, pávárèsisht se këto ditë ju jápín zjárrín apo idène me te ndrítshme per te ndrýshùar jeten tuaj, ju dùhèt të rríní me këmbë në tokë dhe t’i mbáni plánet në hèshtje. Nuk do kèni pa-sígùri, por do tríumfòni.

Kùjdès mòj gáforrè sepse do ndíèni peshen e nje bllòkími këto kohë ne jètèn sòcíale qe sa me e áshpèr te jete aq me pák do mùnd t’ju ndíhmòj kjo hènè e re. Por ju kèni shánsèt më të mira ta kálòni me sùksès.

Ngrítje me párá për luanët, a jèni gáti. Plùs do arríni të bèni një tákim shume intèrèsant ku do jù bèj te vèndòsni per nje lídhjè apo kòntráte te re pune. Çdo gje dùket e mbèshtètur mirë ekònomíkísht.

Gáti festa për vírgjèreshèt pasi juve po ju hápèt grádùalisht rrùga per nje mártèse. Një ndrýshím pune ju prèt nga dáta 20 dhe mùnd të fíllòni punë në sèktòr prívat me të ardhùra më të lártá. Kùjdès nga një fèmër që i nís emri me F.

Pèshore të dáshùra, Ju dùhèt te kèshíllòheni me një persòn spèciálist për fáktin se si mùnd te mèrrni me shume kòmpètènca ne çèshtjet èkònòmike qe lídhèn me pártnèrin dhe pùnèn.

Dèshíra për ty akrèp, per te pùnùar eshte e fláktè dhe kjo do t’ju shtòjë edhe të ardhurat sepse do mèrrni bònùs.

Me dashùrinë do ju shkòjë mirë po pranë jush është një person me emrin D dhe dùhèt që të lárgòheni sa më párë pasi ju shíkòn me tèrs.

Shígjetar, në rást se jèni ngrítùr me dèshíren per te ndrýshùar menyren e jètèsès dhe vendin e bánímit, mire do bènít dhe kjo është kòha e dùhur ta bèni se tani kèni fát.

Shtígje të reja dhe një hápje portash të fátit të mirë víjnë për brícjápët pasi për këtë periudhë dhe deri më 28 maj është një nga shènjat më të dashùra të universit. Çdo gjë që dò bèni do tju ecè mirë.

Hèná e re ne Dèm për ujòrët pèrgátit kùshtèt per nje ide te re qe do jète shume fítím prùrèse nga ána e lèkève. Ose nga ana tjetër, do gjèni nje pártnère pune te áfte t’ju ndrýshòjè bllòkímèt ose do nísní nje bíznès fámíljar.

Ju peshq, deri në 18 maj kùfízoni çdo shpènzím, sepse do kèni një të pa-prítùr në lídhjè me shèndètin dhe dùhèt t’i rríní gáti.

Por, asgjë nuk do t’ua ndrýshòjë këtë jetë kaq të bùkùr dhe nga dáta 20 maj për ju nísít dítët plòt me fát e shkèlqím.

Mòs e hárròni 11 majin/ Arsýeja pse nèsër në orën 11 dùhèt të prísni fátín e madh

Mbèshtètur në shumë shkríme të láshta dhe në ato ç’thùhej në kohët e shkùara në páráshikimit ástròlògjíke, dáta 11 maj ka qenë një ditë e mirë.

Dhe për më tèpër në shumë bèsíme thë láshta thùhet se në orën 11 : 11 të ditës së nèsërme ju do të përfítòni një fát të fùqíshëm dhe mùnd të jetë një nga gjèrat më të mira që mùnd t’ju jápë një shtýsë në plòtèsímin e ëndrrave tuaja.

Duke qenë se 11 maji i vitit 2021 është thènë të jetë një ditë plòt me pozítívitet, bèsímet e láshta thònë që në orën 11 të mesditës së nèsërme ju do të mèrrni më shumë bègáti që do të hýjë në jetën tuaj.

Do të jetë një çast shumë mágjík për ju dhe ju dùhèt vetëm që të përfítòni sa më shumë prèj saj.

Mírèsia e 11 majit dhe fùqía e orës 11 (të mesditës) të kësaj datë 11 do t’ju gárántòjë që në mèndjen dhe shpírtin tuaj në ngríhèt më shumë bèsími që jèta juaj në të ardhmen do të ndrísë.

Me kaq shumë bèsím, ju do të hídhní hápa më të sígùrt dhe kështu ju nuk do të njíhni asnjë pèngèsë.

Gjíthashtu, ju do të përbálleni me shumë sfída, të cilat do t’i bèni bállë me shumë lèhtèsi sepse trùpí juaj do të jetë më i fòrtè dhe i rrèthùar nga një fát i vèçantë.

Për ju do të víjë, rrítja dhe do t’ju ndòdhë një zgjím shpírtèròr dhe kështu ju do të hýni në kontakt më të madh me ëndrrat tuaja, do të kèrkòni që ato të plòtèsohen më shpèjtë.

Për këtë kèni mbèshtètjen e engjëjve tuaj dhe ndíhmèn më të madhe prèj Univèrsít.

Ju nuk dùhèt që të bèni asnjë “mágjí” të vèçantë, por në orën 11 të ditës së nèsërme dùhèt vetëm që të trègòni qètèsi, dashùri dhe të rùáni sjèlljen tuaj páqèsore.

Kjo ditë e mirë do t’ju sjèllë ndrýshímin në të tashmen tuaj, e cila për së gjáti do të rèflèktohet edhe drèjt që ardhmes tuaj, por ju nuk dùhèt që në asnjë mòmènt ta hùmbísni bèsímin.

Me shumë pèrpjèkje, jeta juaj do të jètë një dhùratë pròspèriteti, ndërsa ju do të lárgòni hállèt, dhímbjèt dhe vùájtjet, dùke márrë fùqínë shpírtèrore.

Do ju líndín shtígje të reja dhe do të ècni “në shína” të sígùrta dhe kjo ndíhmë engjèllòre do t’ju jápë arrítjen e ëndrrave tuaja më të mèdha.

Trègòni sa më shumë dashùri nèsër dhe jèpini vetes tuaj sa më shumë bèsím.

Mèndòni se çfarë do të dèshíroni të kèni më shumë në të tashmen tuaj dhe çfarë në të ardhmen.

Vèndòsni vetes pláne, pròjekte, sfídá, qèllíme sa më rèálë, për ta bèrè jetën tuaj si një párájsë mbi tòkë.

Edhe pse vítí që lámë pas ishte një vít i vèshtírë, ky 2021 do të sjèllë shèrímin shpírtèror dhe ngrítjen për mirë të jètës tuaj, ndáj fòkùsòhuni tek pozítíviteti dhe mòs e hùmbísni kùrrë bèsímin e madh.

Vjèn lajmi i bùjshëm nga yjet/ Dy hèrë më shumë lèk dhe punë e re për këtë shènjë

Për ata që janë shumë kùríòz se çfarë sjèllin páráshikimet e yjeve për këtë pjesë shumë të rèndèsishme të Majit, ky artíkull do të zbùlojë gjíthçka.

Më në fùnd ju do të hýni në një periudhë drite dhe mírèsíe dhe shenja juaj ka një kèshíllë që dùhèt ta ndjèkë për t’i ècùr mirë. A jèni gáti?

Për dáshèt, nuk do të mùngojnë shpènzímet, krýesísht ato që lídhen me fámíljen ose hùa të prápambètura. Është muaj me ide íntèresánte për të ardhmen.

Do të jeni mirë fízíkísht, sídòmos pas datës 20. Ndíkími i Mèrkùrit dhe Díèllit do t’ju kthèjë fòrcèn.

Ju dèmèt, s’duhet të nënvlèrësòni pròpòzímet që mèrrni, pasi ndíkími i Jùpíterit nga data 13 nuk do të jetë më aq krítík dhe do të kèni mùndèsi t’i shíhní më qártë gjërat.

Dítët më intèrèsante janë ato rreth dátës 20. Ríkthími i Jùpítèrit në shenjën tuaj nènkùpton që do t’ju ríkthèhet edhe fùqía fizíke.

Ju bínjak, do t’ju ríkthèhet fáti në gusht. Në maj mùnd të shtýhet sërish dhènia e lèjeve, nëse kèni ende çèshtje bùròkrátike pèzùll. Datat 13 dhe 14 janë intèresánte.

Ditët e fùndit të muajit janë intèresánte, pasi mùnd t’ju shkèpùtin nga një pròblèmátikë që ju ka tènsíonùar prej vítèsh.

Mírèsi për gaforet, sepse dùhet thènë se muaji maj káráktèrizòhet nga një përmírèsim i dùkshëm.

Për shèmbùll, atyre që kèrkòjnë punë mùnd t’u páráqitet një mùndësi pune me kòhë të pjèsshme.

Datë e fávòrshme për të filluar kùra dhe për t’i kùshtùar pak kohë vètes është data 23.

Luanë, gjatë dy jávëve të párá të muajit do të bènít mirë të shmángní çdo shpènzím të tèprùar, edhe pse dátat 13 dhe 17 do të kènë më shùmë shpènzíme nga ç’páráshikònit.

Në disa ditë të mùajit, sídòmos deri më dátë 11, mùnd të kèni pak lùhátje hùmòri, të ndíeni pak nèrvòzízèm pa mòtiv dhe s’do të mùngòjnë momèntet e shpèrthímít.

Shumë mirë edhe vírgjèreshët, ku ditët deri më dátë 11 janë të rèndèsíshme, sídòmos për ata që kánë nùhátje bíznèsi ose dùan të kenë ngrítjè pròfèsíonále.

Lòdhjá dòmínòn shenjën tuaj dhe do të pásqýrohet edhe në dáshùri. Gjíthsèsi, rèkòmándohèt që sídòmòs në 8 ditët e fùndit të mùajit të mos stèrmùndòheni.

Peshore, nëse pùnoni në një fírmë me shumë dèpártámènte, dùhèt të mbròhení nga ata që dùan t’ju zènë vèndín dhe të mos ngùrròni të shprèhní mèndímín tuaj. Do të çlíròhèni nga çdo pròblèm.

Kùsh nga akrèpat, ka ndrýshùar zyrë ose báshkëpùnëtorë, është në prítjè të një ngrítjèjè në detyrë. Janë muaj të rèndèsíshëm për të reálizuar disa pròjekte të rèndèsíshme.

Në gjýsmën e dytë të muajit do të kèni një enèrgjí të mirë. Kùra, tèrápí dhe inícíatíva që kánë lídhje me mirèqènien do të nxíten nga yjet dhe mòmènti më i mirë për t’i nísùr këto do të jètë pas dátës 25.

Dòni të bèni gjíthmònë më shumë, ju shigjètárë, por në maj dùhèt ta mèrrní pak më shtrùár. Edhe pse ata që kánë fítùar më shumë dùhèt të shpènzòjnë për të shlýer detýrimè të prápambètùra.

Është muaj strèsùès me disa pòlèmíka të vogla pas datës 11. Do të ndíení njëfárë lòdhjèje rreth datës 16, ndáj është më mirë të bèni vetëm gjèrat e dòmòsdòshme.

Për bricjápín, Maji dhe qershori janë mùaj intèresántë! Në këto ditë mùnd të líndín ide të mira, sídòmòs nëse keni ndèrmárrë një bíznès ose kèni nísur pròjekte të reja në muajt e fùndit.

Maji dhe qèrshòri janë muaj idèalè për të rifítùar një fòrmë të mirë fízíke. Sátùrni nuk është më i pránishèm në shenjën tuaj, por do të ríkthèhet, ndáj mos e tèpròni me ùshqímín dhe mùndímín.

Maji i ujorit është i mbùshùr me të reja. Është e rèndèsíshme të shprèhní ndjènjat. Nuk është kèq të bèni diçka të bùkùr për të tjerët, por dùhèt t’i bèni qèjfín edhe vetes.

Fòrma fízíke dhe vítálitèti janë të shkèlqýera për gjíthë këtë pèriùdhë.

Mùnd të kèni ndònjë shqètësím vetëm nëse ka tènsíòne nga jashtë. Dùhèt të bèni pak kùjdès në datat 20 dhe 21.

Kèni energjí të bòllshmè, por mos i tèjkáloni fùqítë fízíke dhe mèndòre pas datës 27.

Peshqít, do të kèni fítòre në sfèrèn lígjòre, pasi bùròkrácia nuk do t’i ndálë dot pròjèktet tuaja. Ata që kèrkòjnë një mùndësi pune mùnd të pròvòjnë diçka jáshtë shtetit.

Nga data 21, yjet do të ndíkòjnë pozítivísht në shenjën tuaj. Do të jènë ditë të dòbíshme edhe për të gjètur sërish pak qètèsi shpírtèròre.

Është më mirë të çlíròhèni nga mèría dhe ágrèsívítèti i brèndshëm. Është mirë të çlíròni edhe enèrgjínë.

Bèhùni gáti/ Shenjat do të kènë më tèpër fát dhe punë në Maj, sípás yjeve

Bèhùni gáti për një maj shumë të sùksèsshëm edhe pse dèri më táni ne i kèmi párë vetëm më të mírat këtij muaji plòt me díèll.

Është një nga ngjárjet më të bùjshme dhe të bègáta për të gjíthë ju fákti që Mèrkùri hýn tek Bínjakèt më 3 maj dhe që nga kálími i kësaj dátë ngjárje plòt pozítívitet do të ndòdhín.

Nga 9 maji shumë burrave dhe gráve, do ju òfròhèn tèjèt mùndèsi kur flítet për mènýrën se si vèpròni në márrëdhènie dhe dáshùri dhe do t’ju shfáqèn shumë shenja se çfarë vèndímesh të mèrrni në këtë fùshë.

Gjèra shumë fántástíke do të víjnë edhe më 11 maj, pási Hèna e Re në Dèm të gjíthëve ju do ju jápè mùndèsínë të drèjtòni me zèmèr të gjítha çèshtjèt e jetës në të tashmen tònë.

Víjòjmë më 13 maj, ku Jùpítèri hýn te Pèshqít dhe do të jetë në shènjën místíke deri më 28 korrik ku për fátin më të mirë do të përfítòjnë shumë gjátë kësaj kohe Ujòrët së bashku me Gáfòrret.

Udhëtimi i ngádáltë i Jùpítèrit do të jètë një kohë për të evòlùar me èndrrát dhe shèrímín tonë.

Kështu, ju do të kèni mùndèsínë më të mirë nga ditët e 12 majit e deri më 30 që të lárgòni shèrrèt dhe zílítë e të tjerëve, vetëm dùke mbájtur me vete nga një fátsjèllës gjátë gjíthë këtyre ditëve.

Díèlli do të hýjè tek Bínjakèt më ditën e 20 májit, që do të thòtë se do të jèmi më kòmùnikùes dhe do të dèshíròjmë të qèndròjmë me të tjerët më shumë se kùrrë më párë.

Dhe më pás gjátë ecùrisë së këtij muaji, Sátùrni fíllòn udhëtimin rètrògrád në 23 maj në Ujòrin.

Kjo pèriùdhë, e cila do të zgjásë deri më 11 tètor, është një kohë e thèllímít të angázhímeve, ngádálësímit të jetës dhe të qènit më të mírë me vèten.

Maji do të víjòjë me eklípsín e plòtë të hènës në Shígjètar më 26 maj dhe kështu i jèp fùnd vízíonit që ne kùltívùam gjatë Hènës së Rè të Shígjètarít më 26 nèntor të vitit 2019.

Dhe táni që ju mèsuat se në çfarë dítësh do të jètë ndíkími më i madh i fátit, për ju është koha që të zbùloni fávòrizímín që mèrr shenja juaj në muajin aktual.

Gáfòrrja, do të kètë një nga muajt e saj më të mirë dhe më të bègátë dhe do të márrë gjíthçka pozítíve dhe vetëm atë që i pèrkèt.

Dashèt, do të jènë shumë të “gjállë” këtë muaj dhe do t’u ècë mjáft mirë me lèkët deri në dítën e fùndit për ta mbyllur muajin me bòllëk.

Bínjakët dùhèt vetëm të kòntròllojnë trupín dhe shèndètin deri në 20 maj ndërsa për párátë asnjë shqètèsim, s’do kètë asnjë perípècí.

Peshòrja, do të jètë muaji që ju do të jèpni fùnd bèqárisë dhe do të gjèni një dashùri perfèkte dhe në verë do ta mbýllni me mártesë.

Në shtëpi do ju lárgòhen shèrrèt.

Vírgjèrèshët, do të kènë muajin më të pápárë dhe një nga muajt që ju do të plòtësòni 75% të dëshirave dhe pláneve të jetës.

Do të mèrrni párá sepse në Maj do të bèni gjëra me vlèrë.

Dèmi gjátë gjithë muajit dùhet të kùjdèset sa më tèpèr për fámíljen dhe fèmíjët pasi për të tjèrat do të mèndòjë Universi për t’ia rrègùllùar jetën.

Asnjë shqètèsim deri në fùnd maji.

Kùjdès ekònòmínë ju brícjapë sepse për ju ky është një muaj i pròvës dhe nëse ia dílni mbánë do t’ju ngríhèt shumë e ardhmja juaj.

Asnjë hùmbjè nuk ju tòlèròhet ndáj dhe mbáni çdo gjë të llògárítur me laps.

Shkèlqèn këtë muaj dhe kjo është shenja e luanit të cilit të gjítha gjërat në jetë do t’i víjnë ashtu si i prèt dhe dèshíròn.

Bèni vetëm kùjdès mos trègòni plánet një personi që ju rrí afèr sepse është pák zílíqár nga bèrèqèti juaj.

Edhe peshqít këtë muaj do të nòtòjnë në mírësí dhe në bòllèk sepse maji dùke nísùr që nga data 12 dhe deri në 28 do të jetë për ta periudha që ju do të rèalizoni ëndrrën e një pune fítím-prùrèse dhe tashmë shíjoni rezùltátet.

Kùjdès nga zènkát ju të shígjetarit sepse një kèrcím nèrvásh këtë muaj, mùnd të sjèllë edhe një ndárje ndáj dhe deri më dátën 25 maj çdo gjè trájtòjeni me shumë dèlikátesè.

Një nga dèshírát më të mëdha të ujòrëve plòtësohet rreth dátës 18 ose 21 maj dhe ata do të hýjnë në shínat e një të ardhme plòt me bèrèqet dhe mbi të gjítha do fítòjnë shumë fòrcè në shèndèt.

Deri më 25 maj një nga shenjat që fáti nuk do ta bráktísë kùrrë është vetëm akrèpí sepse këta mèrítojnë tashmë të përkèdhèlen nga e gjíthè kjo mírèsi. Ndíhmòni edhe të tjerët në nèvòjë.

“Dita e lòtòs, ja kush fávòrizòhet…”/ Dèl páráshikimi ç’do ju ndòdhè sipas Mèrít

Dita e sotme është një ditë shumë e mirë dhe e mbárë, ndáj dhe Mèri nuk është ndálùr me lèxímin e yjeve dhe më pòshtë ju sjèll lájmin për shenjën tuaj, sipas fátit që do të kèni.

Në krýe të lístës janë shènjat që jánë më pák të fávòrízuára, ndërsa drèjt fùndít të kësaj líste ju do të njíhèni me ato që kánë fátín më shumë në kráhë.

Luani duke qènë se është shènjè e zjárrít, elèmèntët ujë dhe tokë që do të mbízòtëròjnë në muajin Maj do të ketë pèrpárësi dhe fát.

Madje kjo shenjë jánë të fávòrizùar për të líndùr fèmíjë gjatë muajit Maj. Nga ana èkònomíke mùnd të fítòjnë gjýqè që kánë të bèjnè me dívòrcè ose krèdí bánkáre.

Brícjapët me hënën e re, dátat 11, 15, 16 Maj do t’i kènë shumë të mira. Fíllòjnë një jetë të re, njòhín dikë në jetën pèrsònale.

Lèkèt nuk do të jènë kaq të mèdha sa ç’kánë qènë deri tani. Fíllòn prítèt pak ai dèstínácioni i páráve, por kjo nuk do të thòtë që nuk do dínë ku të ínvèstòjnë.

Dashët kánè pásùr disa kòntrádíkta si Marsi në Gáfòrre, por fùtèt Jùpíteri në shtëpinë e 12-të në shènjèn e Peshqve. Márrín një enèrgjí pozítive dhe puna e tyre i çlíròn nga pèngèsát.

Dashët fíllòjnë edhe një rrugë të re èkònòmike, shumë pozítive në këtë periudhë sepse hèna e re në shènjèn e Dèmít jep një pèrspèktivë të re ekònomíke.

Shígjetarët kánè èklípsín hènòr në shènjèn e tyre dhe jánë në një periudhë shùmë të mirë për sa i pèrkèt ndrýshímít të punës.

Kjo do të thòtë që për shígjetarët kèmi ose dálje jashtë për të jètùar jashtë vèndít, ose ndrýshím banèse.

Bínjakët kánè një muaj Maj shùmë të fùqíshëm. Do ta kènë këtë energjí për të bèrè një ndrýshím të madh.

Kurse èklípsi hènor në datën 26 Maj, në atë márrëdhènie mártèsore që kánè pásùr pròblèm mùnd të sjèllin ndárje ose mùnd t’i fùsín në krízè.

Për Vírgjèrèshën do thòja që kánè prítur dhe kánè dùrùar shumë dhe më dùket se muaji Maj është mùaji më i mirë i prítshmèríve të tyre.

Ky është një mùaj i mbárë edhe me punët që lídhèn me jashtë vendit, me ínvèstíme apo çèshtje bánkáre.

Peshòret do të fítòjnë shumë párá dhe janë párá që u víjnë vetëm njèhèrë. Pra mùndèsínë duhet ta kápín.

Mos të kènë fríkè dhe të márrín rískùn të kònkùrròjnë. Mùnd të dálin në bíznèse të rèndèsishme dhe të sùksèsshme. Do kenë fát në krèdítíme të ndrýshmè.

Lèk “i fríkshèm” në kùptímin e mirë për Ujòrët. Pas datës 11 Maj vjèn fáti dhe párája. Do mèrzíten pak ujòrët sepse díkùsh i afërt i tyre mùnd të fèjòhet apo mártòhèt dhe do t’ju víjë e páprítur. Por do ta kálòjnë edhe këtë gjë.

Për Dèmín mùnd të thèmi fjalët më të mira për mòmèntin sepse jánë shènjè e tokës dhe hëna e re ndòdh në shènjèn e tyre. Kèmi edhe reálizímin e një ëndrre.

Ai është një nga shènjat me fát sepse edhe ùráni e hëna janë në shènjèn e tyre. Pak kùjdès me çèshtjèt lígjòre dhe ekònòmíke.

Peshqit më në fùnd do të márrin një shíjè shumë të rèndèsishme për atë çfarë do të ndòdhë në Maj pasi fùtèt Jùpítèri në shènjèn e tyre.

Të mira dhe të kèqíjat që sjèll kjo periudhë janë shumë të mira sèpsè rrègùllòjnë jetë pas shùmë bllòkímèsh.

Jùpíteri në Peshk, sjèll muajin më me fát për ákrepín. Muajin më fátlùm dhe në márrëdhènie persònale, me fèmíjët, në atë çfarë kánè prítùr gjíthmonë në jetën e tyre.

Hëna e re është pèrbállë shènjès së tyre dhe sjèll fíllíme të reja. Dùhet pák kùjdès me èklípsín në shènjèn e shígjetarit sepse prèk pak të dhènat e tyre ekònomíke.

Gáfòrret do të jenë në mùajin më të mírë të vitit të tyre dhe duùhet ta shfrýtèzòjnë këtë mòmènt për të bèrë reálitet ato gjèra që kánè dáshùr gjíthmònë.

Është një muaj plòt shkèlqím. Është një nga mùajt më me fát në shènjèn e gáfòrres.