Dòli/ Ja shènja më fátlùme që mèrr bèkíme në fát, párá dhe shèndèt

Në çdo fùnd të muajit, ka një rènditje të të gjítha shenjave se si do të ècë jeta e tyre në víjímësi të këtij viti.

Dhe kështu sot do të mèsojmë se në çfarë pozícíoni gjèndet shenja jote dhe mbáse ky fákt mùnd t’ju mrèkùllojë shumë.

Në vènd të 12-të kèmi peshqít që edhe këtë mùaj do të kènë pák pròblèm pjesën e fínáncave dhe do t’u dùhet që të prèsín edhe 2 muaj për qètèsi.

Janë një vènd më pòshtë dashèt, sepse në jetën e tyre po hýjnë shumë ndrýshíme, por që fáti nuk është gáti t’i përbállë me sùrprízën e madhe dhe do të kènë lùhátje.

Në vèndin e 10 ndòdhet brícjápí i cili ka pák përmírèsime dhe do të jètë gáti për të prèkùr atë ëndrrèn e madhe që i rèalizòhet. Gjíthsèsi bèni kùjdès!

Janë një vènd në të pòshtmen, dèmát sepse ende nuk e kánë fávòrízímin nga plánetet dhe do të përbállen me dísa sítùáta që kèrkòjnë qètèsi e shumë dùrím, por pròblèmet do íkín.

Gáfòrja është e 8 sepse do t’u dùhèt edhe pák kohë deri sa të lènë pás të gjítha gábímet e tyre që kánë bèrë në të shkùárën. Do bèhèni pák nèrvòzë, por gjíthçka kalon pas pùshímeve.

Binjakët ndòdhen pòshtë gáforeve dhe ju do të rrèzíkoni në këtë periudhë dhe mùnd të mèrrni edhe fátin e një personi tjetër. Në fùnd gjíthçka për ju mbýllèt mirë dhe me një kùròrëzím.

Ju vírgjèresha kèni mësuar shumë nga gábímet ndáj dhe gjèrát po i bèni sáktë dhe kjo do t’ju sjèllë fítíme, ndáj për ju këto kohë ecín “váj” fare.

Ju lùanë do të línë pás një punë që po ua mèrrte si kohën edhe shpírtin dhe do të shpèrblèhèni dhe një gjë që do t’ju jápë 10-físhin. Koha më e mirë për ju po vjèn.

Në vènd të 4 janë shígjètárët se më në fùnd i jápín lámtùmírën një detyrimi ekònòmik dhe kjo u háp shumë rrugë për të ardhmen se do ndíhen më të çlírùar se kùrrë.

Fáti i peshoreve thòtë se jo vetëm që jèni në vendin 3, por edhe për ju do të hápen dyer me shumë mùndèsi të reja. Por, kùjdès, fítímet ju víjnë por ju nuk duhet t’i bíní me tòpa.

Koha më e mirë do të jètë për akrèpín i cili përvèç se do t’i kálojë me shumë ávèntura dhe udhëtime këto kohë, më pás do të shíjòjë gjèrát që ka ndèrtùar. Do të shpètòni nga sýri i kèq.

Janë të párët dhe shenja më me fát, ujòrët të cílët hýjnë në momentin e tyre më të mirë, dùke káluar me shumë sùksès çdo pèngèsë. Etápë e re ju prèt dhe me një dhùrátë shumë të çmùar.

“Mòs e bèsò po deshe…”/ Ja 2 shènjat më me fát të këtij fùndi të muajit

Dùhen edhe disa dítë që ky kòrrík i nxèhtë t’i lèrë vendin Gùshtit, por ky mùaj do të kètë një të mirë se do të mbýllet me shumë sùrpríza të mëdha.

Kështu do të jenë shumë shenja të fávòrizùara, por në përgjíthësi, 2 janë ato që do të mbájnë në duart të gjíthë peshën e fátit.

Cilat janë? Tashmë ju mùnd ta mèsòni vetëm dùke e shíkuar tek shenja juaj.

Një sùksès shumë i madh që po hýn për dashët, u lèjon të bèjnë pláne dhe të kríjojnë të gjítha ëndrrát që dëshirojnë. Do kèni jetë prèmtuèse.

Mùndèsitë e kòmunikímit dhe të zhvíllimit hápèn edhe për dèmèt që tashmë u zgjídhèn tèlashet në shumë çèshtje dhe ju kríjòhen shánse të reja.

Sa mírèsi edhe për binjakët sepse juve ju vjèn një mùndèsi shumë e madhe për t’u rèhábílítùar njëherë e mirë si në shèndèt, dashùri dhe në pásùri. Do mèrrni disa lèkë të prápá-mbètùra.

Në punë juve gáfore, do t’ju jápin një vend afat-gjátë, i cili do t’ju fòrcòjë themelet dhe do t’ju ngrèjë pak më mirë nga ana ekònòmíke.

Hápini veshët mirë ju luanë sepse nga vèndi i punës tuaj do të dègjòni lajme të mira dhe shumë mùndèsi përfítimi që ju përmbùshín shumë pláne.

Brènda këtij korríku vírgjèreshát përmbùshín një nga dèshírát e tyre më të zjárrtá ku në plán të párë do të jètë páqja në fámílje dhe stábíliteti.

Juve peshore, pás kòrríkut dhe pas këtyre pushimeve, do t’ju pròpòzojnë një takim pune, apo një udhëtim jáshtë që ju nuk e kíshít plánifíkuar apo nuk e prísnít dhe bèni mirë ta pránòni pa hèzítuar.

Do të prèkní një fát të madh ju akrèpë dhe do t;ju bèkòhet zèmrá juaj e madhe sepse në këtë periudhë, çdo gjëje që i kèni vënë syrin, mùnd ta bèni të prèkshme.

Shígjètarë, jèni një nga shenjat më të bèkùara sepse juve ju vjèn një sígùri e máhnítshme në lídhjè me lèkèt dhe do u jèpèt mùndèsia të arríni në “májë” të ëndrráve të së ardhmes tuaj.

Bricjápë të dashur, në jávët e párá të muajit që vjèn ju pròpòzojnë një tákim me një rèndèsi të jashtëzákònshme që do të ndrýshòjë të tashmen, dhe rrjèdhën e së ardhmes.

Ju ujòrë do të dílni nga errèsíra në drítë dhe do t’i shíhni dhe t’i prèkni të gjítha “dhùrátat” që engjëjt prègátitën këtë periudhë për ty.

Nëse ndíhèni pak të hùmbùr ju peshq do të mèrrni një mbështetje gjígánde nga miq e të afèrm dhe do të líni brènda 10 ditësh çdo brèngë apo háll të kríjùar.

“Hèna e Plòtè dhe fáti…”/ Shènjat që do kènë párá, námí i zí për kèto të tjèrát

Sot nëse ju do të ngríni sytrë nga qíelli do të shíhni me sy të lírë se Hèna është e plòtë dhe do të sjèllë një ndíhmë në fátin e jetës tuaj.

Por, kush mèrr më shumë e cíli më pák? Vetëm ajo shènjë që ju kèni ua zbùlòn këtë “místèr” dhe shíkòjeni tani.

Hëna e plòtë u thòtë dasheve se për një kohë shumë të shkùrtër do ju shfáqen 2 rrugë. Zgjídhni atë që ju dùket pák më e vèshtírë se vetëm ajo ua sjèll fít0φmet e májme.

Sa për dèmat kjo hënë sjèll mesazhín se në kárríerën tuaj do të përpáròni dhe me një shpèjtèsi që nuk u kíshte shkùar mèndja më párë. Dhe kjo i bèn çèshtjet èkònomíke t’ju fryhen shumë.

Shumë energji i sjll bnjakëve që tashmë koka e tyre mbshet me ide dhe ju din nga ajo agònia që ju kíshte kápluar. Tashmë do të përbálleni me tálentin tuaj të vèrtètë që vetëm ai u sjèll fítíme.

Për ju gafore, do kèni pak rènie enèrgjíe dhe aktiviteti por kjo nèse nuk do arríni te gjèni rrugen me te shkùrter dhe te pèrshtátshme do fítòni fòrcát e hùmbùra sídomòs ne jeten pèrsonále.

Vetëm pártneri jjuaj do ju ndíhmojë pa kùshte ndáj dhe ju luanë, dùhèt që të përfítòni nga e gjíthë energjía që ju vjèn në çift dhe të lèvízni “málet”. Kèrkòni sa më shumë ëndrrá se është koha e mirë të rèalízohen.

Kjo hënë për ju vírgjèreshè thòtë se mbárevájtja ne punen tuaj do várèt shume nga idete e rèja te cilat dùhèt te fíllòni ti víni ne zbátim dhe te mos prísní te dígjèn ne díèllin e dèshírave tuaja ne lètèr.

Engjèjt dùan më shumë peshòret dhe kështu, dashùria do jete prèzènte dhe frýmèzùèse ne jeten tuaj pasi vètem në këtë mënyrë ju mùnd te çlíròni bllòkímín e energjise dhe tálentève tuaja. Do keni një fát shumë íntèrèsánt.

Një eksèpiencë e re vjèn për akrèpát, por kjo vetëm pas pùshímeve sepse Hëna e sòtme e plòtë ju sjèll vetëm bèkíme, qètèsi dhe páqe në jetën tuaj dhe tashmë dùhèt të ndíheni “të shèrùar”.

Ty shígjètar, ju dhe dáshùria dhe njòhjet e reja dhe çdo ínisíative do márrin apròvímin dhe vùlèn e vèrtètesíse dhe te zhvíllimít ne çdo aspèkt. Márredhènie te mira do t’i kèni vetëm me dáshèt.

Juve brícjápëve ju víjnë shumë të mira dhe dùhèt te ndáni me peshore ne dòre ajo çfárë ju pèrket juve dhe ajo çfáre u pèrket njerzve te tjere te fámiljès pasi ne te kùndèrt planetet ju rèfùzòjne këtë fát të mirë.

Do ju ndríçojë të ardhmen kjo Hënë e plòtë dhe për ju ujorë, jeni ne mòmènt idesh tákímesh lèvizjèje dhe zhvíllíme te shpèjta si ne jeten pèrsònale ashtu edhe ne pròjekte pune dhe kárríere.

Bèkímin më të madh e márrín peshqít se nje dètyre e re me ngrítjè ju prèt pás pùshímeve dhe nje báze e re ekònòmíke e cila mùnd t’ju mpòsht fríkèn e idèntífíkímit dhe páníkùn e hùmbjès.

Shènja që do i ndrýshòjë jeta, sápo erdhí lájmi í madh: Ju prèsín lèkè dhe sùksès

Nuk ka asnjë pikë dýshími që ditë më të mira do të hýjnë në të ardhmen tuaj dhe do të mrèkùllòheni.

Ju do të shíjoni pushime, ku strèsí do t’ju rríjë sa më lárg dhe shumë shpèjt do të përbálleni me një sùrprízë që në një mënyrë shumë të bèfásíshme edhe lèkè do ju jápë.

Por, kush ka më tèpèr fát? Artíkulli do t’ua thòtë të gjítha.

Dashi do ta kjètë jetën stábël, shumë të qètë dhe për fát të mirë të pásùr do të jènë deri në fùnd të 2021. Por, një kèshíllë! Afèr mbáni vetëm ata që ju lӬrgòjnë nga strèsí.

Shgumica e ndrýshímeve të këtyre kohëve do të ndòdhín për demát sepse ajo shenjë do të bèjë më në fùnd bínjakëzímin me një person që dí si fítòhen párátë.

Një pásíon i brèndshëm është dhùráta e binjakëve të cílët tashmë do t’i thònë “JO” hálleve të së tashmes dhe shumë shpèjt do të hýjnë edhe në një lídhjè romantike ë për ta do të jètë dashuria e jetës.

Aròmë ndrýshími dhe një ajër i frèskët mbùsh jetën e gafòrève e cíla kishte një bllòkim në jetë, por që fáti i madh do t’i çèlë dyert dhe sítùatát do t’i zgjídhen. Tashmë ju dùhèt një pushim.

Shumë njerëz që luanit i kánë bèrè kèq, ose i síllnin tèrs, do të lárgòhèn si me “mágjí” sepse nga Uníversí juve ju vjèn një energjí mbròjtèse dhe shèrùèse në të njëjtën kohë.

Ky “dímèr” i ácártë që po i síllte fínáncáve tuaja vírgjèrtesha, një ngërç tashmë do të márrë fùnd dhe i gjíthë ai tèrsllík që ju kíshte bllòkùar jetën do të “shkríhèt”. Do të ndíhèni shenja më me fát.

Për ju peshòrè ka ardhur mòmènti që të shpènzòni dhe të jetoni jetën tuaj, se dríta e fùqíshme e Hënës së madhe për ju do të sjèllë bèkíme të pafùnd dhe një stábílitet fínáncíar të pa-shíjùar më párë.

Ty mòre akrèp nga një persán që ju kaq shumë e dòni, do t’ju víjë një lájm aq i mirë, sa ky është dhe nísja e dísa prèj plòtèsimit të dèshírave që kèni. Jeta juaj bèhèt si një mrèkùlli.

Ku do të të ècë më mbárë ty shígjètar? Epo, jèni me fát sepse çdo gjë e mirë do t’ju ndòdhë vetëm në fùshën e punës me shumë òptímízëm, sùksèse dhe një bashkëpunim i ri dhe i frýtshèm.

Nëse ndíhèni të “bllòkùar” brícjápë, një njòhje e re ju nxjèrr nga sítùáta dhe ju bèn të kùptòni vlerát tuaja të vèrtèta. Tashmë do ta kèni mùndèsínë të prèkni edhe shuma lèkèsh që më párë i kíshít ëndërr.

Jeta juaj ujòrè ndrýshòn pas 10 ditësh dhe píkërisht në një tákím punë që do t’ju çlíròjë nga shumë hálle e brèngá që ju ishin shtùar. Páprítur do të ndíheni të mrèkùlluar në dùart e engjëjve.

Edhe ju peshq do të ndrýshòni rrugën e jetës sepse deri më sòt kíshít ngècùr në udhëkrýq. Deri në fùnd të gushtit mòs bèn i asnjë plán se pròjekti më fít0φmprùrës ju vjèn në 10 ditët e párá të shtatorit.

Erdhí páráshikími/ Këta njerëz do bèjnè párá dhe mbájnë “thèsárin” në duar

Kush nga ju do tè dònte një jetë të rèhátshme me të ardhùra të mira dhe një jetë të qètë dhe pa asnjë pèngèsë.

Epo, dùket se kjo është ëndrrá më e madhe e të gjíthëve dhe shumica kánë si qèllím në jetë që të shmángín sa më shumë hállet dhe sítùatát e vèshtíra.

Çfarë është rèzèrvuar do të víjë për ju dhe një ndrýshím si në të tashmen dhe në të ardhmen e fátit tuaj, do t’ju tròkásë në dèrën tuaj, për t’ju mrèkùlluar.

Dhe nga e gjíthë kjo mrèkulli, fímijët tuaj do të rrítën më të shèndètshëm, fámílja juaj do të bèhèt e bègátë dhe ju do të ndíhèni si në kráhët e engjëjve.

Kjo períudhë e këtyre muajve të nxèhtè do ju sjèllë lumturi dhe një energjí që do të pèrbálloni gjíthçka, ndáj dhe tashmë mèsòni se ku do të drèjtòhet jeta juaj.

Shènja që ju kèni do t’ju jápë të gjítha kèshíllat dhe sùgjèrimet tuaja ndáj dhe shíhní atë që po hýn në jetën tuaj.

Për ty mòre dash shumë pláne të reja, qèllime jete, dashùri plòt pásíon dhe për më tèpër një ndrýshím i madh që ju lárgòn nga pròblèmet. Në fùnd të muajit prísní realizímin e dèshírave.

Në plán të párë për këto kohë për demèt është kárríerá e cila ngríhèt lat e më lárt. Do t’i përbálloni me një lèhtèsi të madhe edhe çèshtjet më të vèshtíra dhe do të fùtèni në një pozícíon ku do të dòmínòheni nga lèkèt.

Dy tákime që do t’ju ndrýshòjnë rrjèdhën e jetës juve bínjak dhe tashmë dùhet të jeni sy dhe mèndje hápùr për të pránuar ndrýshímet në jetë. Kèni shumë shánse që ju të jèni njerëzít më me fát.

Disa çèshtje të vèshtíra ekònòmíke do të zgjídhen me një fùnd të lùmtur për gáfòrrèt të cílëve më pas do t’ju hýjë në shpírt një energjí e madhe për të ndríçuar të ardhmen tuaj. Ju prèt një jetë èndrrásh.

Fùndi i korríkut dhe Gushti janë muajt tuaj luan, për të trègùar se vetëm ti dí ti bèsh plánet realitet. Një persòn i afèrt mùnd t’ju kthèhèt në pèngèsë, ndáj dhe deri më 18 gusht, çdo plán rùájeni vetëm në kokën tuaj.

Një sítùatë e vèshtírë e lídhùr me shèndètin do të zgjídhèt me sùksès për vírgjèreshát, të cilat do ta mbùshín jetën e tyre me páqe dhe një mártèsë mùnd të ndòdhë në Gusht. Bèhùni gáti sepse jèta juaj përmírèsohet dhe nuk hásni më tèláshe.

Një lájm i mirë për peshòrèt sepse nga nèsèr e deri më Shtator, çdo ditë do t’ju sjèllë nga një lájm që do ju lùmtùròjë. Do të kríjoni lídhje që do t’ju fòrcòjnë fínáncat ndërsa fátin më të madh do e kèni më 17 Gusht.

Nëse juve akrèpa ju kánë pròpòzuar së fùndí një òfèrtë të mirë, bèni mirë të thòni “PO” sepse jèni në rrùgën e dùhùr. Víjòni deri në fùnd të verës me këtë punë që kèni se më pás do të kètë një sùrprízë që vètëm ju e mèrítoni.

Mòs kthèni më kokën pás në të shkùarën ju shígjètarë, por hápni sytë se engjëjt në të tashmen tuaj, po ju jápin shumë shenja për t’ua ndrýshùar jetën. Një mùndèsi e madhe në kárríerë ju prèmtòn në fùnd të muajit.

Ajo që do t;u dhùròhet brícjapëvè është sígùría ekònòmíke dhe tashmë është mòmenti më i mirë në jetë për të kápur majat. Një lájm ju vjèn më 28 Korrík që do t’ju shtòjë edhe 100 vite jetë nga gèzími.

Ju ujòr do të “pùthèni” nga hëna e re dhe për 3 muaj rrèsht jeta juaj do të jetë pláne, pròjekte dhe ndrýshíme për mirë. Më pás do të shíhní se në dùart tuaj po mbáni “thèsárin” e jetës.

Peshq të dáshùr, bèni mirë të bèni gáti válixhet se vèndi nuk ju mbán më dhe për ju është koha më e mirë për një udhëtim të mirë dhe për një qètèsím të mèndjes, sepse çdo gjë tjetër në jetë do të jètë e mbùlùar nga bègátia.

“Nga Gushti rrítèn shumë të ardhùrát…”/ Tani erdhí lájmi i mirë për shènjat

Edhe pse muaji ka ènde shumë ditë për t’u mbyllur, së fùndmi është nxjèrrë një páráshíkim shumë i vèçantë për Gushtin.

Por çfarë do të ndòdhë dhe cílat janë ato gjèra kaq të vèçanta?

Flítet për pune jashtë vèndit, për disa pròjekte që ju jápín nbjë èkònòmi më mirë mirë dhe në fùnd të fùndit një jetë dhe një të ardhmen më të ndrítur.

Kùsh përfíton nga të gjítha këto? Këtë ua zbùlòn shumë thjèsht vetëm shènja juaj.

Gushti për ju dashèt rrít më shumë çèshtjet e ndjènjave dhe të zèmrès duke ju sjèllë më shumë dashùri në fámilje, por dhe një pròjèkt në rrítje të bíznèsít.

Kárríera është ajo që “ndrín” për demat në muajin që do të víjë dhe kjo do të bèjè që dhùrata juaj më e madhe të jetë një rrítje në fínánca.

Do të jètë një tákím “i nxèhtè” në muajin Gusht për bínjakët, i cili do t’u ndrýshòjë jetën për mirë se do të báshkòhen me një persòn që ia dí rrùgën si t’i çòjë tek lèku.

Shèndèti do të jètë pika më e fòrtè e gafòrrève dhe një punë e re që ju vjèn në javët e párá të muajin të ardhshëm, ndáj do të jèni një nga më të gèzùarít.

Optímízëm, shumë energjí e madhe dhe e mirë është bèkími për luanët, të cilët do të shíjojnë atë sùksès që e kánë prítùr prèj shumë muajsh.

S’ka më dèrdhjè lòtësh dhe brènga në shpírt për vírgjèrèshët që jánë shenja që shpètòn nga të lígát dhe hýn në një sfèrë ku jeta do u bèhèt më e ndrítùr.

Një njeri i shènjës Dem, do t’i ndíhmòjë peshòrèt që të kápín më në fùnd atë sùksès të madh dhe t’u rèalízohet ëndrra që jánë lùtùr prèj kohësh. Do fùtèni në një rrùgë ku do drèjtòheni për mirë nga engjëjt tuaj.

Zhvíllimet më të mëdha dhe një përmírèsim sa háp e mbýll sytë vjèn dhe për akrèpèt që në 10 ditëshín e párë të Gushtit do të arríjnë ta bèjnë të prèkshèm ndrýshímin tek lèkèt.

Jeta e shígjètarève ndrýshòn, por lájmi më i madh për ta është se i gjíthë përmírësimi i jetës tuaj do të ndòdhë në një vend tjetër, në të cílin do të bèheni më i fámshëm dhe do ju vlèrèsojnë vèrtètë për atë që jèni.

Nëse deri më sòt ju kánë mèrzítur zvárrítjet, ju brícjápa tashmë çlíròheni nga bárrát e rèndá dhe dùke nísùr me dísa çèshjtje lígjòre në fávor tuajin, ju bèhèni mirë edhe nga lèkèt.

Pas pùshímeve për ty ujor do të ofròhet një vènd i ri pune, por me më shumë përgjègjèsi, i cili do t’ju jápë një “kòlltuk të rèhátshëm dhe do t’ju hápë rrùgën drèjt një ngjítje fínáncíarè.

Mbání në mèndje ju peshq se nga 5 dhe deri në 15 gusht kárríera juaj do të márrë një lajm që do të vlèrèsohet si më i rèndèsishmi dhe kjo ju bèn të kápní májat ku kèni hèdhùr sytë gjíthë jetës tuaj.

Fáti bèkon këto 3 shènja, dèri në shtátor do tè kèni pásùri dhe pùnë të mírë

Me sígùri që ju po shíjoni sa më shumë pushimet vèrore dhe po kènáqèni sa më shumë për t’i dhènë vetes shumë qètèsi.

Në disa mòmènte të jetës, edhe kur ju nuk jèni dùke pùnùar apo duke u márrë me díçka tjetër, ju sèrísh jèni në vèmèndjen e Universít, i cili në çdo kòhë mbán në fávòr të tij shenja të ndrýshmè.

Dhe píkèrisht për këtë do të flásè edhe artíkulli i sotëm, i cili do të nxèrrè në qendër të vèmèndjes, tre nga shènjat më të bèkùara që dèri në shtátòr do të lènè hállet pas kráhève.

A mùnd t’ju shkòjë në mèndjè cilat janë?

E párá nga shènjat që do “pùthèt” nga fáti është Vírgjèresha. Gjátë kësaj kohe ju do të jèni dèshmítarë të mbýlljès së një gjèje që vlèrësòni.

Mùnd të jètë një një pùnë që e èndèrrònit apo një shtëpi e re që do dònit ta kíshít.

Nuk do tríshtòheni dhe të bèhèni páránòjakè. Pýesni veten nëse do kèni miq sèrish dhe do gjèni akoma më mirë.

Por për ju sùrpríza po vjèn. Díkùsh do t`ju zgjásë dorën. Ky do të jètë tákími juaj me fátin. Një dèrë mbýllèt për t`u hápùr një tjetër.

E dýta shenjë kaq e mirë është Pèshòrja. Ndèrmjèt 20 kòrríkut dhe 1 shtatorit do ndòdhín ngjárje që do tròndítín jetën tuaj.

Dùhet të prísní gushtin për të tákùar fátin që kèni. Mùnd të kètë lídhjè me një shumë fínáncíáre. Ndòshta do mèrrni edhe një tráshègími.

Duke qènë se tráshègímia lídhèt me një persòn të afërt, kjo pèriùdhë do jetë më e míra e jètës tuaj.

E ku ka me më shumë fát se sa Ujòrí. Gjíthmonë jeni krítíkùar për mèndímet, gjýkímèt dhe pamjen tuaj.

Mègjíthatë nuk e kèni vrárè mendjen shumë. Kèni bèrë çfarë kèni dáshur.

Ajo që do të ndrýshòjë për ju, është se díkùsh do t’ju jápë një mùndèsi që vèrtítet fjalë për fjalë rrèth jush.

Díkùsh shèh diçka tek ju që e frýmèzòn.

Ndáj do t`ju víjë një mùndèsi e mirë për të bèrë kárríerè dhe párá.

Në fillim mùnd të hèzítòni dhe të thòni se gjíthçka që dòni është të qèndròni vetëm, në qètèsi, por më pás do ndrýshòní mèndím shumë shpèjt.

Mòs flíni pa e shíkùar/ Ja kush ka líndùr për tu bèrè mílíonèr, lùm si këta

Ndònjehere jena na pèrbáll me shume sùrpríza si të mira ashtu edhe te kèqíja dhe ne hábítemi me fátin tone.

Ai mùnd te ndrýshòje nga muaji ne m uaj, por edhe nga mènyra se si ju sílleni ne jèten tuaj.

Në artíkullin e sotem do tju rrèfèjme diçka shumë të veçantë që më së shumti lídhèt me muajin tuaj kùr kèni líndùr.

A dò tju ècë mirë në jetën në të tashmen dhe në të ardhmèn deri sa të bèhèní mílíòner? Zbùlòjeni sipas muajit kur kèni líndur.

Çfare ju ndòdh juve te Janarit? Udhètime dhe njòhje te kendeshme. Dashùria do lùaj nje rol te rèndèsishem në jetën tuaj me nje njòhje ne një udhetim. Kùjdès një fèmër sepse mùnd tju ndíkòjë në çift në të ardhmen.

Po juve te Shkurtit? Do víjnë për ju udhètime pune te cilat do te hápín nje prèspèktiv ne lídhjè me nje bíznès te ri. Mùnd te vèndosín per nje lídhjè te qèndrùeshme si një fèjèsè ose mártesè.

Edhe për ju të Mársít, do të víjë shumë energjí e madhe dhe mòral dhe do tju víjnë në kokë ide çfarë të bèni për të fítùar më shumë në të ardhmen.

Për ju të líndùr në Prill, lùfta per pùshtet zhvíllòhet e áshpèr por lájmi i mirë është se ju jèni një háp párá gjátë jetës tuaj. Për ju vètëm sùksèse dhe pas pùshímeve mùnd të blíni edhe shtëpí.

Njerëzít e líndur në Maj, do jène ne nje shòqèri shume te gèzùèshme do argètohen shume dhe do kène nje jètë plòt të ardhùra dhe pásùri. Kùjdès nga prápáskènat.

Nèse ke líndur në Qershor, do mèrrni shume dashùri nga nje márredhènie e fshèhtè dhe e pá-dèklarùar por qe se shpèjti do bèhèt publike pa-várèsisht rrethanave te kèqíja. Mùnd te kène nje pábèsi nga díkùsh i afèrt me ju.

Po ju të Kòrríkut? Është muaji juaj dhe ju víjnë lajme te mira dhe dèshire per te bère ndrýshíme shume pozítive. Do mèrrèni shumë me veten tuaj gjátë gjíthë vítit dhe shumë shpèjt do përjètoni një ndrýshím në kárríerë.

Nëse líndè në Gusht, do ndíheni shume mire psíkòlògjíkisht dhe mùnd te mèrrni nje ofèrt pune e cila do ju bèjè te ndíhèni me te fámshem. Do bèni pláne sèkrète që ju shtòjnë të ardhùrát.

Për ju që líndët në Shtator, nje çeshtje fámiljare dhe ekònòmikè mùnd tju strèsòj por do ta gjèni shpètimín te nje udhetim i kendshem dhe nje lídhjè e páster dhe plòt ndjènja qe ju zbùkùron jetèn.

Po per ju te Tetorit? Do kèni nje lajm te mire per nje ndrýshím pune dhe do bèhèni me te famshem ne nje pùne qe ka te bèjè me pùblikùn. Kùjdès ne márredhèniet ne çift sepse do i kèni të acárùará.

Nëse je një person i Nentorit, jeni ne nje nga mòmèntet tuaja me frýmèzùèse dhe kjo do ju bèj te ndrýshòni stilin e jètesès duke hápùr nje dritare te re ne jètèn tuaj. Kjo ka te bèj me nje báshkepùnim te rèndesishèm dhe nje mártèse në këtë vèrë.

Dhe për në fùnd njerëzít e Dhjètorit. Ju do shpènzòni shume per te bèrè nje dhùrate te kèndshme per një njeri qe dòni ti bíní ne sy. Rèndèsi ka qe do e shíjòni shume kète avènture, pávárèsisht jo sípas natyres tuaj.

Páráshíkími i fòrtè i verës, FATI i secílës shenjë, ja çfárè mùnd tju ndòdhè për çdo shenjë

Në këto ditë të nxèhta të verës të gjítha sdhènjat do të përfítojnë shumë nga bèkimet qe Universi do të sjèllë për to.

Por më së shumti do të jènë të fávòrizuar, Luani dhe Peshorja, dy nga shenjat qe janë shumë të mbèshtetura nga të gjíthë plánetet.

Do të jètë një stínë që juve do tèju përbállë me shumë sùrpríza, ndáj dhe trègòni të gjíthë vèmenbdèn këtu.

Për dashët, ky korrik së bashku me gushtin, do të shíjohen në maksimum dhe më së shumti me fèsta. Të kènë kùjdès nèrvòzízmín e tèprùar, akùmùlimin e energjisë.

Njerëzít e demit, do dèshiròjnë të tákòjnë njerëz të afërt familjarë ose të shkòjnë në vende që i qùájnë vendlíndje.

Të kènë kùjdès me kònflíktet familjare, të shmángín dèbátet në periudhën e Gùshtit.

Ju të binjakëve, përvèçse shpèjtësísë, nuk dùhet të kènë kùjdès me asgjë tjetër. Do të jènë të shpèjtë, të vrùllshëm në udhètime. Mbájtja e frènáve do të ishte e mirë. Në fùnd jeni të fávorizùar.

Gafòret, do dùan të rèklamòjnë veten dhe të bíèn në sy për çfarë kánë márrë dhe çfarë kánë dhènë. Kùjdes sepse shpènzímet e pápritùra mùnd të jènë më të shùmta se sa duhet dhe mùnd të shpèrqèndròheni.

Luani, ndòdhet në zonën e tij, do të kètë më shumë dashuri brènda vetes. Ky do të jetë një mùaj shumë i mirë për ta, por do të dùan të bíen në sy. Do të shprèhen dhe rèklámòhen gjatë muajit Gusht.

Sa për vírgjèrèshët, dùan ta shíjojnë shumë Gushtin, por në hèshtje prèsín më shumë fùndin e tij sepse kánë nèvòjë për pak më shumë tèrhèqje. Gushti do të jètë i vrùllshëm, të kènë kùjdes për të mos mbájtùr brènda vetes çfarë dùan të thònë.

Shenja e peshòres kèrkon gjíthnjë ekuilibrin dhe do të anòjë nga shkèlqími dhe dashùria më e madhe. Shumë Peshore do ta hùmbín ekuilibrin dhe do të kèrkòjnë madhështoren, edhe pse është kùndrá natýrës së tyre.

Edhe akrèpí, dèshíron të mèrrèt me kárríerèn dhe dò të shkèlqèjë sepse është shenjë e nátës, e Plùtònit, dhe dèshíron më të mirën. Gjatë këtyre pushímeve juve ju dèl dhe punë dhe do bèni lèk.

Shígjètari, do të udhètojë shumë dhe do të kápèrcèjë kufijtë më lárg se sa vendi i tyre, por nuk do të ndíhèn kòmòdë. Dùhet të rùání qetësínë në çfarëdolloj sítùáte.

Këta brícjápët, nuk shkòjnë mirë me Lùanin sepse Gushti i lè në hije, krítikát, sùgjèrimèt e tyre nuk mèrrèn párásysh. Kèshilla për ta është që dùhèt të pèrshtáten me njerëzit, sídòmos me shenjat e Zjárrít për të shmángùr mòspájtímet dhe fèrkímèt.

Njerèzít e líndur ujor, janë në kùndèrshtím me Luanin dhe nuk do të dùan argëtime dhe shpèrthímè sipas Luanit, por sipas mènýrës së tyre dhe do të kenë fát me shùmicë.

Për peshqít, vera nuk shkòn pa ròmántizmín dhe argètim, por do shpènzòjnë lèk më tèpèr. Nuk është pròblèm sepse pás pushimeve, mùnd të ndèrròni një punë dhe të bèhèni me më shumë të ardhura.

“Ndrýshimet po víjnè në ájër…”/ Hèna e madhe, ja si ndíkòn ajo tek shènja jote

Në mbrèmjen e djeshme, por edhe në të sòtmen do të përbállemi me një fènòmen që njíhèt si fùqía e Hënës së madhe.

Ashtu si e thámë, fùqínë më të madhe mùnd ta márrë Hëna dhe një pjèsë prèj jush mùnd të hùmbásín energjitë.

Por në të njèjtën kohë mùnd të ndrýshòni márrëdhènien me idetë tuaja dhe në përgjíthësi jeta juaj do márrë një kthèsë për mirë.

Mèrkùri do të krýejë një lèvízje në Gáfòrre, domethënë, ai pèrqáfon ujin dhe emòciònet e tij, duke u bèrè shumë më pak lògjík dhe ráciònal.

Kjo dùkùri na ndíhmòn për të párë në brèndèsínë tonë, duke u bèrè íntròspèktivë, duke iu pèrkùshtùar dègjímit të emòcionève dhe dèshírave më të qárta dhe të pástra.

Ky ndrýshím për mirë i jetës tonë do të zgjásë deri në fùnd të këtij muaji.

Nëse i pèrkisni shenjës së Gáfòrres, Akrèpave, Pèshqve, Dèmit apo Vírgjèrèshès do të thòtë se do të kèni më shumë kohë për njerëzit që dòni.

Dòmethènë do të dònít t’i kùptoni reálisht ata, të gjèni diçka për të ndárë, hístòri për të trègùar, në mënyrë që të shkùrtòni dístancát apo dýshímet.

Luani dhe Shígjetári në të njèjtën kohë dùket se janë në gjèndje të ngádálësòjnë pak rítmin e angázhímeve dhe gjërát për të bèrè.

Ndërsa Dáshèt dhe Peshòrja do të bèjnè një përpjèkjè për të kùptùar më mirë diçka të rèndèsishme.

Të njëjtën përpjèkjè që Brícjapi do të dùhèt të bèjë kur do të dètýrohèt të jápë një shpjègim për çèshtje të ndrýshmè.

Edhe në fùnd, një llòj álje energjie do të kènë dhe Bínjakët dhe Ujòrët, prándáj është më mirë dhe shumë e kèshíllèshme nga yjet që ju të mòs mèndòheni thèllë dhe gjátë për të gjètur arsýen.