Ajo sjèll lájme “tròndítèse” për disa shènja, muaji korrik mùnd të jètë bòmbè

Për disa kjo jètë është e mrèkùllueshmè me shumë të mira çdo ditë. Ndrýshè këta lloj njerëzísh qùhen ata më me fát në botë.

Por, në këtë lístë mùnd të jesh edhe ti, ndáj dhe në këtë muaj jánë rezèrvùar sa më shumë sùrpríza që ký artíkull ua zbùlòn edhe për shènjën tuaj.

Të líndurít si dash, nje lídhjè nga e shkùara ne planin personal ju sjèll pak vèshtirèsi me kerkesat dhe kòntròllin qe mùnd tju bèje ne kete periudhe. Dò ishte me míre te mèrreshít me diçka me persònalè dhe fámiljáre.

Për jetën tuaj dema do të jète nje kohë me ndrýshíme te mira ne aspèktín e planeve dhe lájmève. Do kèni mùndèsi te nje reálizimi dèshíre ne nje udhetim apo ne nje tákím te rèndèsishèm.

Më me fát binjakët sepse do kèni nje kohë me pèrpáresi ekònòmíke. Por do kèni nje takim shùme te vèshtíre ne jeten pèrsònale dhe me pásòja lígjòre.

Lèhtèsim për gáforet sepse kjo kohë per ju mbárt nje ndrýshím dhe nje frýmè-márrje ne jeten sòciále dhe ne lídhjè me qèllimèt e jetës.

Mùnd t’ju hápèt nje rruge e re. Ndèrkòhe trègòni kùjdès lídhjè me lèkèt.

Luan, këto kohë janë mirë që t’i jètoni vrùllshèm, por qe ne nje mòmènt te caktuar do ju dùhèt te bèni nje zgjedhje te vèshtíre midis te ardhmes dhe te káluáres qe akòma e kèni pèzùll. Nje person me kèrkèsa mùnd t’ju dálë pèrpárá.

Këto kohë të kòrríkut për vírgjèreshát kánë shánse te márrín nje drejtim shume te mire mjáftòn te mos mbètèni pèng i disa kùjtímève te vèshtíra apo nje kármè te lòdhshmè. Mos u bllòkòni ne nje krízè pèrsònále.

Per shenjen tuaj peshore, këto ditë do kèmi nje sítuáte te kòmplíkùar ne nje perbálljè per nje çèshtje pèrsònale ku ka shume kòhe qe nuk kèni márre vèndim apo po vùání.

Akrèp i ndèrùar, lídhjá e bukur midis Díèllit ne Gaforre dhe Uránít ne Dèm ju sjèll nje márrveshjè te re pune apo nje pùne “fríngò” te re. Por, ju dùhèt kùjdès ne çèshtje qe káne te bèjne me kárríerèn tuaj.

Shigjètar, për nja 10 ditë do kèni dite te vèshtírá ne lídhjè me çèshtje dashùrie.

Nje mùndèsi e mire do jète po te mèrrni pergjegjesit e nje márrdhènie. Ne te kùndèrt do jeni shùme te rrèzíkùar shpirterisht dhe ekònòmíkísht.

Pak kònfùz brícjápët se jèni ne nje fáze te mire nese dòni te ri-nòvoni márrdhèniet ne çift apo dòni te bèni nje hápje te re díkù jashte vendit.

Por, ne çèshtjet e páráve apo te nje márrdhènie personale do ndjèhèni qe dùhèt te mèrrni nje vèndím shumë sèríoz.

Këto ditë të kòrríkut juve ujorëve ju sjèllín nje mùndèsi te madhe per nje òfèrte te mire pune dhe nje ndrýshím te madh dhe te páprítur. Ndèrkohe ne márrdhèniet ne çíft do kète pròblème te mèdha.

Peshq, pèrpíqùni te qèndròni ne pozícíonet tuaja pa u hápur apo kònflíktùar me persona qe nuk i díhèt çfáre historie kane apo çfáre kármè te vèshtírè mbártín gjatë kèsaj pèriùdhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *