Mòs flíni pa e shíkùar/ Ja kush ka líndùr për tu bèrè mílíonèr, lùm si këta

Ndònjehere jena na pèrbáll me shume sùrpríza si të mira ashtu edhe te kèqíja dhe ne hábítemi me fátin tone.

Ai mùnd te ndrýshòje nga muaji ne m uaj, por edhe nga mènyra se si ju sílleni ne jèten tuaj.

Në artíkullin e sotem do tju rrèfèjme diçka shumë të veçantë që më së shumti lídhèt me muajin tuaj kùr kèni líndùr.

A dò tju ècë mirë në jetën në të tashmen dhe në të ardhmèn deri sa të bèhèní mílíòner? Zbùlòjeni sipas muajit kur kèni líndur.

Çfare ju ndòdh juve te Janarit? Udhètime dhe njòhje te kendeshme. Dashùria do lùaj nje rol te rèndèsishem në jetën tuaj me nje njòhje ne një udhetim. Kùjdès një fèmër sepse mùnd tju ndíkòjë në çift në të ardhmen.

Po juve te Shkurtit? Do víjnë për ju udhètime pune te cilat do te hápín nje prèspèktiv ne lídhjè me nje bíznès te ri. Mùnd te vèndosín per nje lídhjè te qèndrùeshme si një fèjèsè ose mártesè.

Edhe për ju të Mársít, do të víjë shumë energjí e madhe dhe mòral dhe do tju víjnë në kokë ide çfarë të bèni për të fítùar më shumë në të ardhmen.

Për ju të líndùr në Prill, lùfta per pùshtet zhvíllòhet e áshpèr por lájmi i mirë është se ju jèni një háp párá gjátë jetës tuaj. Për ju vètëm sùksèse dhe pas pùshímeve mùnd të blíni edhe shtëpí.

Njerëzít e líndur në Maj, do jène ne nje shòqèri shume te gèzùèshme do argètohen shume dhe do kène nje jètë plòt të ardhùra dhe pásùri. Kùjdès nga prápáskènat.

Nèse ke líndur në Qershor, do mèrrni shume dashùri nga nje márredhènie e fshèhtè dhe e pá-dèklarùar por qe se shpèjti do bèhèt publike pa-várèsisht rrethanave te kèqíja. Mùnd te kène nje pábèsi nga díkùsh i afèrt me ju.

Po ju të Kòrríkut? Është muaji juaj dhe ju víjnë lajme te mira dhe dèshire per te bère ndrýshíme shume pozítive. Do mèrrèni shumë me veten tuaj gjátë gjíthë vítit dhe shumë shpèjt do përjètoni një ndrýshím në kárríerë.

Nëse líndè në Gusht, do ndíheni shume mire psíkòlògjíkisht dhe mùnd te mèrrni nje ofèrt pune e cila do ju bèjè te ndíhèni me te fámshem. Do bèni pláne sèkrète që ju shtòjnë të ardhùrát.

Për ju që líndët në Shtator, nje çeshtje fámiljare dhe ekònòmikè mùnd tju strèsòj por do ta gjèni shpètimín te nje udhetim i kendshem dhe nje lídhjè e páster dhe plòt ndjènja qe ju zbùkùron jetèn.

Po per ju te Tetorit? Do kèni nje lajm te mire per nje ndrýshím pune dhe do bèhèni me te famshem ne nje pùne qe ka te bèjè me pùblikùn. Kùjdès ne márredhèniet ne çift sepse do i kèni të acárùará.

Nëse je një person i Nentorit, jeni ne nje nga mòmèntet tuaja me frýmèzùèse dhe kjo do ju bèj te ndrýshòni stilin e jètesès duke hápùr nje dritare te re ne jètèn tuaj. Kjo ka te bèj me nje báshkepùnim te rèndesishèm dhe nje mártèse në këtë vèrë.

Dhe për në fùnd njerëzít e Dhjètorit. Ju do shpènzòni shume per te bèrè nje dhùrate te kèndshme per një njeri qe dòni ti bíní ne sy. Rèndèsi ka qe do e shíjòni shume kète avènture, pávárèsisht jo sípas natyres tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *