Flutura që do Zgjidhni, do ju Thotë Diçka Shumë të Veçantë për Ju

Nëse jeni person që besoni në supert icione, duhet të dini se ka një domethënie të veçantë dhe zgjidhja që ju bëni.

Cilën flutur zgjodhët në fotografi?

Flutura numër 1

Duaje veten. Respektimi i vetes tuaj do t’ju bëjë shumë më të qetë dhe tërheqës. Nëse e doni veten, para së gjithash shikojeni me dashuri, pa e krit ikuar. Dashuria që jepni për veten është në përpjestim me dashurinë që mund të merrni nga të tjerët.

Kujdesuni për veten, edhe nëse kjo do të thotë të bëheni më të vendosur. Ju duhet të rivendosni kufijtë tuaj. Duhet meditim, vetmi. Përfitoni nga kjo periudhë për të reflektuar mbi veten dhe personin tuaj.

Ju duhet të rizbuloni veten dhe, duke gjetur veten, nuk gjeni asgjë tjetër, përveç esencës dhe lumturisë suaj.

Flutura numër 2

Pakënaqësia që mbartni brenda jush është e pafu nd. Shumë shpesh ju jeni të zhg ënjyer sidomos nga të dashurit tuaj. Mundohuni të lini gjithçka mënjanë. Çfarë ndjenjash keni ndaj nënës apo babait tuaj?

Ndjenjat që ju ushqeni ndaj tyre ndikojnë në zgjedhjen e partnerit tuaj dhe në menaxhimin e marrëdhënies hipot etike. Edhe nëse mendoni se nuk keni pasur dy prindër fantastikë, përpiquni të mbani mend fëmijërinë tuaj ose rininë: ju ende mbani kujtime të një fjale të pashprehur, një gjesti, një qëndrimi të braktisjes emocionale.

E gjithë kjo ju shtyn drejt rritjes së vazhdueshme të krenarisë ndaj të dashurit tuaj. Përpiquni të hiqni qafe këtë ndjenjë të ke qe të ze mrës duke u fokusuar në faktin që jeta është e shk urtër.

Pse të urr eni dikë që, në fund të fundit, ju do? Askush nuk është i përsosur, të gab osh është njerëzore, të fal ësh është hyjnore.

Flutura numër 3

Për disa kohë ju keni qenë në kërkim të pjesës tjetër të enigmës, ju ndiheni thellësisht të papl otësuar. Ju nuk mund ta kuptoni pse nuk mund të bini më në dashuri.

Ju jeni të dekurajuar. Por mos u dorë zoni. Ju keni dashurinë brenda, nëse dëgjoni mirë ju mund ta ndjeni atë.

Ju e dini se sa dashuri do të mund të jepnit, vetëm pritni të gjeni dikë që e kupton mirësinë tuaj.

Mos u dorëzoni, por mos kërkoni shumë për atë që dëshironi të gjeni. A keni dëgjuar ndonjëherë për dashuri të paracaktuar? Jo. Dashuria vjen, dhe nuk programohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *