Gjyshja më tha: “Bëje kaq herë në ditë”, shèròn gjunjët vetëm me vezë! Bëjeni kështu

Një prej pjesëve më të rëndësishme në trupin e njeriut, janë pjesa e gjunjëve, kështu thotë shkenca dhe mjekët që studiojnë në detaj trupin e njeriut.

Kjo për faktin se njerëzit janë një qenie humane që janë në 90% të jetës së tyre në lëvizje totale ndaj dhe mjekët këshillojnë që ju të tregoni sa më shumë kujdes për gjunjët tuaj.

Në shumicën e kohës, gjatë “konsumimit” si shkak e lëvizjes së përditshme, gjunjët e njeriut mund të nisin të dobësohen apo të shfaqin ánòmáli të ndryshme, ndaj dhe në pjesën më të madhe të kohës ju duhet të jenit vëmendshëm për shëndetin e gjunjëve.

Për këtë arsye, ne pasi kemi hulumtuar në disa kërkime dhe pasi kemi studiuar shumë artikuj rreth gjendjes së gjunjëve të njeriut dhe mënyrës së si mund t’i mbani ata të shëndetshëm, kemi vendosur që sot t’ju tregojmë zgjidhjen.

Mënyra që do t’ju tregojmë është një kùrë popullore që mund t’ju lehtësojë dhímbjèt në gjunjët tuaj në një kohë shumë të shkurtër.

Nëse juve mund t’ju lindë pyetja se përse po më dhèmbín gjunjët, përgjigjja do të ishte një prej shkáqeve si në vijim: Ju mund të jeni mbipeshë, ju mund të vùáni nga ártriti, ose mund të keni pèsùar një lòdhjè të gjatë fizike që ju transmetohet direkt dhe në gjunjët tuaj.

Pra, mos të humbasim aspak kohë por t’i futemi punës për të përgatitur kùrën që mban sa më të shëndetshëm gjunjët tuaj.

Juve do t’ju nevojitet:

E verdha e vezës = 1 copë

Kripë e zakonshme = 2 lugë gjelle

Fashë elastike

Ja si mund ta përgatisni kùrën për gjunjët tuaj:

Merrni fillimisht një enë të thèllë dhe brenda saj shtoni të verdhën e vezës si edhe masën e kripës dhe këto dy elemente përziejini së bashku.

Mënyra e saktë e përdorimit të kësaj kùre:

Me ndihmën e një cope pambuku, ju vëreni një pjesë të madhe të masës që krijuat me vezë, në pambuk dhe këtë mbajeni direkt në pjesën e gjunjëve tuaj. Për të mos lëvizur pambuku, ju mbështilleni me fashën elastike që ju sugjeruam në këtë artikull.

Pasi ta keni kryer këtë veprim, ju duhet të rrini pa lëvizur për afro 120 minuta (2 orë).

Për të marrë rezultate sa më të mira dhe që kjo kùrë të bëjë një efekt të shpejtë dhe të plotë, ju duhet që brenda ditës ta bëni dy herë, në momentet kur ju jeni më të lirë dhe ju duket e përshtatshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *