Karantina/ Dieta e sigurt për të rënë 10 kg në 1 javë, por…kujdes sekretin!

Para se ta nisni këtë dietë, duhet ta dini se ka një sek ret: Ai është të ushtroheni të paktën gjysmë ore në ditë.

Plani i dietës
Mëngjesi: Hani një frut për mëngjes çdo ditë. Kurseni bananet dhe rrushin.

Dita 1
Dreka: Një portokall, një vezë e zier dhe një gotë kos (200 ml);
Darka: Dy toste , dy vezë të ziera, dy domate dhe gjysmë kastraveci.

Dita 2
Dreka: Një portokall, një vezë të zier dhe një filxhan kos
Darka: Një tost, 125 gram mish viçi, një filxhan kafe ose çaj (pa sheqer) dhe një portokall.

Dita 3
Dreka: Një portokall, një vezë e zier dhe një kastravec
Darka: Një tost, 125 gram mish viçi, një filxhan kafe ose çaj (pa sheqer), dhe një portokall.

Dita 4
Dreka: Një tost, 125 gram gjizë dhe një domate
Darka: Një tost, 125 gram mish viçi, një filxhan kafe ose çaj (pa sheqer) dhe një portokall.

Dita 5
Dreka: Një tost, 200 gram. mish të gatuar ose peshk dhe një domate
Darka: 1 patate të zier, bizele dhe karrota.

Sigurohuni që të gatuani perimet pa përdorur kripë. Konsumi i alk oolit është rre ptësisht i ndal uar gjatë kësaj diete.

Ndiqni dietën pesë ditët e para, pastaj bëni një pushim dy-ditor dhe vazhdoni me dietën në ditën e tetë.

Ata që vu ajnë nga sëm undjet e ze mrës duhet të konsultohen me një kardiolog para se të zbatojnë këtë dietë në jetën e tyre të përditshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *