Mòs u mèrzísní, por jánë vètëm 4 shènja që do pèrjètòjnë një fùndjávë nám

Është një e díelë dhe díta e fùndit e kësaj jave dhe me sígùri që ju po e shíjoni sa më shumë.

Por edhe pse ju mùnd të ndòdhèni në shumë vènde të ndrýshmè, Uníversi me fùqínë e tij është gjíthnjë pránë jush dùke ju dhènë ndíhmë me fát të madh.

Por, ju tashmë do të pyesni se kush nga shènjat do të ketë një fùndjávë “bòmbè” për sa i përkèt mbèshtètjes nga ai fát i mirë.

Për këtë, Sùzán Mílèr, edhe njëherë ka rèndítur shènjat dhe këtë rrádhë do të jenë plòt 4 prèj tyre që çfarë do gjèjë që të bèjnë dhe çfarë do dèshíre që të kènë, gjíthçka do u shkòjë sipas pláneve.

Jèni gáti t’i mèsòni dhe mòs hárròni të na thòni nëse ishte dhe shènja juaj me fát në këtë fùndjávë.

I pári në këtë lístë shumë të bèkùar është Akrèpí që këtë fùndájaë do të jètë pránë të dashùrve dhe një personi që do t’i hápë rrùgë në bíznès.

Nuk líhet jáshtë listës as Gáfòrrja që në këtë fùndjavë nuk do të kètë asnjë ndíkim nga tèrsí, asnjë anë nègátive dhe asnjë shèrr dhe çdo gjë do të shkòjë për mrèkùlli. Mádje një ëmbëlsi dhe një lájm i madh prítet sòt pas orës 5 pasdite.

Jeni edhe ju vírgjèrèsha në këtë lístë sepse këtë fùndjávë do të mèrrni sa më shumë nga fùqía e Hënës së plòtè dhe ky fát që ju vjèn ju fòrcòn më shumë shèndètin.

Dhe e fùndit Brícjápi që pas shumë dítëve dhe fùndjávave të vèshtíra tashmë është koha juaj të dílni nga sfèrá e pròblèmeve. Yjet jánë me ju, ndërsa nga java tjètër mùnd të jèni në pozícíonin e shèfít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *