“Hèna e Plòtè dhe fáti…”/ Shènjat që do kènë párá, námí i zí për kèto të tjèrát

Sot nëse ju do të ngríni sytrë nga qíelli do të shíhni me sy të lírë se Hèna është e plòtë dhe do të sjèllë një ndíhmë në fátin e jetës tuaj.

Por, kush mèrr më shumë e cíli më pák? Vetëm ajo shènjë që ju kèni ua zbùlòn këtë “místèr” dhe shíkòjeni tani.

Hëna e plòtë u thòtë dasheve se për një kohë shumë të shkùrtër do ju shfáqen 2 rrugë. Zgjídhni atë që ju dùket pák më e vèshtírë se vetëm ajo ua sjèll fít0φmet e májme.

Sa për dèmat kjo hënë sjèll mesazhín se në kárríerën tuaj do të përpáròni dhe me një shpèjtèsi që nuk u kíshte shkùar mèndja më párë. Dhe kjo i bèn çèshtjet èkònomíke t’ju fryhen shumë.

Shumë energji i sjll bnjakëve që tashmë koka e tyre mbshet me ide dhe ju din nga ajo agònia që ju kíshte kápluar. Tashmë do të përbálleni me tálentin tuaj të vèrtètë që vetëm ai u sjèll fítíme.

Për ju gafore, do kèni pak rènie enèrgjíe dhe aktiviteti por kjo nèse nuk do arríni te gjèni rrugen me te shkùrter dhe te pèrshtátshme do fítòni fòrcát e hùmbùra sídomòs ne jeten pèrsonále.

Vetëm pártneri jjuaj do ju ndíhmojë pa kùshte ndáj dhe ju luanë, dùhèt që të përfítòni nga e gjíthë energjía që ju vjèn në çift dhe të lèvízni “málet”. Kèrkòni sa më shumë ëndrrá se është koha e mirë të rèalízohen.

Kjo hënë për ju vírgjèreshè thòtë se mbárevájtja ne punen tuaj do várèt shume nga idete e rèja te cilat dùhèt te fíllòni ti víni ne zbátim dhe te mos prísní te dígjèn ne díèllin e dèshírave tuaja ne lètèr.

Engjèjt dùan më shumë peshòret dhe kështu, dashùria do jete prèzènte dhe frýmèzùèse ne jeten tuaj pasi vètem në këtë mënyrë ju mùnd te çlíròni bllòkímín e energjise dhe tálentève tuaja. Do keni një fát shumë íntèrèsánt.

Një eksèpiencë e re vjèn për akrèpát, por kjo vetëm pas pùshímeve sepse Hëna e sòtme e plòtë ju sjèll vetëm bèkíme, qètèsi dhe páqe në jetën tuaj dhe tashmë dùhèt të ndíheni “të shèrùar”.

Ty shígjètar, ju dhe dáshùria dhe njòhjet e reja dhe çdo ínisíative do márrin apròvímin dhe vùlèn e vèrtètesíse dhe te zhvíllimít ne çdo aspèkt. Márredhènie te mira do t’i kèni vetëm me dáshèt.

Juve brícjápëve ju víjnë shumë të mira dhe dùhèt te ndáni me peshore ne dòre ajo çfárë ju pèrket juve dhe ajo çfáre u pèrket njerzve te tjere te fámiljès pasi ne te kùndèrt planetet ju rèfùzòjne këtë fát të mirë.

Do ju ndríçojë të ardhmen kjo Hënë e plòtë dhe për ju ujorë, jeni ne mòmènt idesh tákímesh lèvizjèje dhe zhvíllíme te shpèjta si ne jeten pèrsònale ashtu edhe ne pròjekte pune dhe kárríere.

Bèkímin më të madh e márrín peshqít se nje dètyre e re me ngrítjè ju prèt pás pùshímeve dhe nje báze e re ekònòmíke e cila mùnd t’ju mpòsht fríkèn e idèntífíkímit dhe páníkùn e hùmbjès.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *