Kjo bimë ma beri, gruaja: Të enjten isha 72 kg dhe të shtunën isha 67 kg, përdorni dhe ju

Majdanozi është një ba.rishte që e përdorim më së shumti për të përmirësuar shijen e pjatave, por gjithashtu ai përmirëson shëndetin dhe mund të na ofrojë më shumë se kaq.

Së pari, është një diu.retik i fuq.ishëm që mund të tra.jtojë në mënyrë efektive in.fek.sionet e traktit ur.inar dhe çështjet e tjera të lidhura me veshkat.

Kjo recetë e mahnitshme do të rrisë funksionin e tr.aktit të ur.inës, por gjithashtu do t’ju ndihmojë të hi.qni lëngjet e tepërta në trupin tuaj.

Mund të përgatitet shumë lehtë dhe është mjaft i lirë!

Përbërësit:

majdanoz

1 litër ujë

Përgatitja:

Shtoni majdanozin në një litër ujë të z.ierë.

Pastaj, hiqni atë nga nxe.htësia dhe lëreni për 20 minuta në mënyrë që përbërësit të mund të dep.ërtojnë mirë.

Është një a.ntiok.sidant i shkëlqyer që do të arrijë të neut.ralizojë efektet e radikalëve të lirë, ndërsa në të njëjtën kohë zvo.gëlon rre.zikun e sëm.un.djeve të r.ënda duke përfshirë ka.nc .erin.

Do.za e rekomanduar ditore është një litër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *