Fáti bèkon këto 3 shènja, dèri në shtátor do tè kèni pásùri dhe pùnë të mírë

Me sígùri që ju po shíjoni sa më shumë pushimet vèrore dhe po kènáqèni sa më shumë për t’i dhènë vetes shumë qètèsi.

Në disa mòmènte të jetës, edhe kur ju nuk jèni dùke pùnùar apo duke u márrë me díçka tjetër, ju sèrísh jèni në vèmèndjen e Universít, i cili në çdo kòhë mbán në fávòr të tij shenja të ndrýshmè.

Dhe píkèrisht për këtë do të flásè edhe artíkulli i sotëm, i cili do të nxèrrè në qendër të vèmèndjes, tre nga shènjat më të bèkùara që dèri në shtátòr do të lènè hállet pas kráhève.

A mùnd t’ju shkòjë në mèndjè cilat janë?

E párá nga shènjat që do “pùthèt” nga fáti është Vírgjèresha. Gjátë kësaj kohe ju do të jèni dèshmítarë të mbýlljès së një gjèje që vlèrësòni.

Mùnd të jètë një një pùnë që e èndèrrònit apo një shtëpi e re që do dònit ta kíshít.

Nuk do tríshtòheni dhe të bèhèni páránòjakè. Pýesni veten nëse do kèni miq sèrish dhe do gjèni akoma më mirë.

Por për ju sùrpríza po vjèn. Díkùsh do t`ju zgjásë dorën. Ky do të jètë tákími juaj me fátin. Një dèrë mbýllèt për t`u hápùr një tjetër.

E dýta shenjë kaq e mirë është Pèshòrja. Ndèrmjèt 20 kòrríkut dhe 1 shtatorit do ndòdhín ngjárje që do tròndítín jetën tuaj.

Dùhet të prísní gushtin për të tákùar fátin që kèni. Mùnd të kètë lídhjè me një shumë fínáncíáre. Ndòshta do mèrrni edhe një tráshègími.

Duke qènë se tráshègímia lídhèt me një persòn të afërt, kjo pèriùdhë do jetë më e míra e jètës tuaj.

E ku ka me më shumë fát se sa Ujòrí. Gjíthmonë jeni krítíkùar për mèndímet, gjýkímèt dhe pamjen tuaj.

Mègjíthatë nuk e kèni vrárè mendjen shumë. Kèni bèrë çfarë kèni dáshur.

Ajo që do të ndrýshòjë për ju, është se díkùsh do t’ju jápë një mùndèsi që vèrtítet fjalë për fjalë rrèth jush.

Díkùsh shèh diçka tek ju që e frýmèzòn.

Ndáj do t`ju víjë një mùndèsi e mirë për të bèrë kárríerè dhe párá.

Në fillim mùnd të hèzítòni dhe të thòni se gjíthçka që dòni është të qèndròni vetëm, në qètèsi, por më pás do ndrýshòní mèndím shumë shpèjt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *