“Mòs e bèsò po deshe…”/ Ja 2 shènjat më me fát të këtij fùndi të muajit

Dùhen edhe disa dítë që ky kòrrík i nxèhtë t’i lèrë vendin Gùshtit, por ky mùaj do të kètë një të mirë se do të mbýllet me shumë sùrpríza të mëdha.

Kështu do të jenë shumë shenja të fávòrizùara, por në përgjíthësi, 2 janë ato që do të mbájnë në duart të gjíthë peshën e fátit.

Cilat janë? Tashmë ju mùnd ta mèsòni vetëm dùke e shíkuar tek shenja juaj.

Një sùksès shumë i madh që po hýn për dashët, u lèjon të bèjnë pláne dhe të kríjojnë të gjítha ëndrrát që dëshirojnë. Do kèni jetë prèmtuèse.

Mùndèsitë e kòmunikímit dhe të zhvíllimit hápèn edhe për dèmèt që tashmë u zgjídhèn tèlashet në shumë çèshtje dhe ju kríjòhen shánse të reja.

Sa mírèsi edhe për binjakët sepse juve ju vjèn një mùndèsi shumë e madhe për t’u rèhábílítùar njëherë e mirë si në shèndèt, dashùri dhe në pásùri. Do mèrrni disa lèkë të prápá-mbètùra.

Në punë juve gáfore, do t’ju jápin një vend afat-gjátë, i cili do t’ju fòrcòjë themelet dhe do t’ju ngrèjë pak më mirë nga ana ekònòmíke.

Hápini veshët mirë ju luanë sepse nga vèndi i punës tuaj do të dègjòni lajme të mira dhe shumë mùndèsi përfítimi që ju përmbùshín shumë pláne.

Brènda këtij korríku vírgjèreshát përmbùshín një nga dèshírát e tyre më të zjárrtá ku në plán të párë do të jètë páqja në fámílje dhe stábíliteti.

Juve peshore, pás kòrríkut dhe pas këtyre pushimeve, do t’ju pròpòzojnë një takim pune, apo një udhëtim jáshtë që ju nuk e kíshít plánifíkuar apo nuk e prísnít dhe bèni mirë ta pránòni pa hèzítuar.

Do të prèkní një fát të madh ju akrèpë dhe do t;ju bèkòhet zèmrá juaj e madhe sepse në këtë periudhë, çdo gjëje që i kèni vënë syrin, mùnd ta bèni të prèkshme.

Shígjètarë, jèni një nga shenjat më të bèkùara sepse juve ju vjèn një sígùri e máhnítshme në lídhjè me lèkèt dhe do u jèpèt mùndèsia të arríni në “májë” të ëndrráve të së ardhmes tuaj.

Bricjápë të dashur, në jávët e párá të muajit që vjèn ju pròpòzojnë një tákim me një rèndèsi të jashtëzákònshme që do të ndrýshòjë të tashmen, dhe rrjèdhën e së ardhmes.

Ju ujòrë do të dílni nga errèsíra në drítë dhe do t’i shíhni dhe t’i prèkni të gjítha “dhùrátat” që engjëjt prègátitën këtë periudhë për ty.

Nëse ndíhèni pak të hùmbùr ju peshq do të mèrrni një mbështetje gjígánde nga miq e të afèrm dhe do të líni brènda 10 ditësh çdo brèngë apo háll të kríjùar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *