Mbiu në Vlorë dhe po ngjall habi të madhe, Apeli për qytetarët: Mos u afroni

Një lajm i pazakontë ka ardhur nga qyteti bregdetar i Vlorës, dhe tashmë po tërheq vëmendjen e të gjithë rrjetit.

Në hyrje të qytetit të Vlorës gjatë 40 ditëve të karantinës ka mbirë një lloj i panjohur bari i lartë, që e ruan vesën gjithë kohës në formë të konservuar përgjatë trupit.

Kryebashkiaku i Vlorës, Leli ka deklaruar se do të angazhojë Institutin e Bimëve për të analizuar shka qet e lindjes dhe përbërjen biologjike të kësaj lloj specie bari, i cili nuk ishte parë më parë.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, ai bën thir rje të gjithë qytetarëve të mos i afrohen pa u zbuluar më parë efekti i kësaj bime mbi organizmin e humanëve.

Postimi i plotë i Dritan Lelit në rrjetet sociale:

Postimi i Kryetarit te Bashkise se Vlores, Dritan Leli, ne rrjetet sociale.

Na rezulton se gjate këtyre 40 ditëve te karantinës ne hyrje te Vlorës ka mbire një lloj i panjohur bari i larte qe e ruan vesën gjate gjithë kohës ne forme te konservuar përgjatë trupit.

Bashkia e Vlorës do te angazhoje Institutin e Bimëve për te analizuar shk aqet e lindjes dhe përbërjen biologjike te kësaj lloj luleje (bari).

Ju bëjmë thir rje te gjithë qytetareve te mos i afrohen pa u zbuluar me pare efekti i kësaj bime mbi organizmin e njeriut!

Për momentin bime te tjera dhe peme te ndryshme po shtohen rrotull barit te çuditshme me përmasa gjigante qe ka dale ne hyrje te qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *