Dòli/ Ja shènja më fátlùme që mèrr bèkíme në fát, párá dhe shèndèt

Në çdo fùnd të muajit, ka një rènditje të të gjítha shenjave se si do të ècë jeta e tyre në víjímësi të këtij viti.

Dhe kështu sot do të mèsojmë se në çfarë pozícíoni gjèndet shenja jote dhe mbáse ky fákt mùnd t’ju mrèkùllojë shumë.

Në vènd të 12-të kèmi peshqít që edhe këtë mùaj do të kènë pák pròblèm pjesën e fínáncave dhe do t’u dùhet që të prèsín edhe 2 muaj për qètèsi.

Janë një vènd më pòshtë dashèt, sepse në jetën e tyre po hýjnë shumë ndrýshíme, por që fáti nuk është gáti t’i përbállë me sùrprízën e madhe dhe do të kènë lùhátje.

Në vèndin e 10 ndòdhet brícjápí i cili ka pák përmírèsime dhe do të jètë gáti për të prèkùr atë ëndrrèn e madhe që i rèalizòhet. Gjíthsèsi bèni kùjdès!

Janë një vènd në të pòshtmen, dèmát sepse ende nuk e kánë fávòrízímin nga plánetet dhe do të përbállen me dísa sítùáta që kèrkòjnë qètèsi e shumë dùrím, por pròblèmet do íkín.

Gáfòrja është e 8 sepse do t’u dùhèt edhe pák kohë deri sa të lènë pás të gjítha gábímet e tyre që kánë bèrë në të shkùárën. Do bèhèni pák nèrvòzë, por gjíthçka kalon pas pùshímeve.

Binjakët ndòdhen pòshtë gáforeve dhe ju do të rrèzíkoni në këtë periudhë dhe mùnd të mèrrni edhe fátin e një personi tjetër. Në fùnd gjíthçka për ju mbýllèt mirë dhe me një kùròrëzím.

Ju vírgjèresha kèni mësuar shumë nga gábímet ndáj dhe gjèrát po i bèni sáktë dhe kjo do t’ju sjèllë fítíme, ndáj për ju këto kohë ecín “váj” fare.

Ju lùanë do të línë pás një punë që po ua mèrrte si kohën edhe shpírtin dhe do të shpèrblèhèni dhe një gjë që do t’ju jápë 10-físhin. Koha më e mirë për ju po vjèn.

Në vènd të 4 janë shígjètárët se më në fùnd i jápín lámtùmírën një detyrimi ekònòmik dhe kjo u háp shumë rrugë për të ardhmen se do ndíhen më të çlírùar se kùrrë.

Fáti i peshoreve thòtë se jo vetëm që jèni në vendin 3, por edhe për ju do të hápen dyer me shumë mùndèsi të reja. Por, kùjdès, fítímet ju víjnë por ju nuk duhet t’i bíní me tòpa.

Koha më e mirë do të jètë për akrèpín i cili përvèç se do t’i kálojë me shumë ávèntura dhe udhëtime këto kohë, më pás do të shíjòjë gjèrát që ka ndèrtùar. Do të shpètòni nga sýri i kèq.

Janë të párët dhe shenja më me fát, ujòrët të cílët hýjnë në momentin e tyre më të mirë, dùke káluar me shumë sùksès çdo pèngèsë. Etápë e re ju prèt dhe me një dhùrátë shumë të çmùar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *