Mesazhi ur.gjent: Shqiptarë, po bëtë këtë, do e pës.ojmë më keq se Italia

Pasi është dhënë lajmi se në Tiranë po rritet numri i të pre kurve, duket se qytetarët e këtij qyteti po i tentojnë të gjitha mënyrat për ta bra ktisur atë.

Ditën e djeshme është raportuar se në fundjavë deri të hënën nuk do të ketë qarkullime me mjete private (veç në raste të veçanta) ndaj dhe qytetarët e Tiranës, masivisht janë dyndur drejt qyteteve të tjera.

Dje, i ftuar në një emision televiziv, mjeku Pëllumb Pipero deklaroi se kishte informacione, që një numër i madh qytetarësh janë larguar pasditen e së enjtes nga Tirana.

Ai e cilësoi këtë veprim një gab im shumë të rën dë, duke e krahasuar me sjelljen e italianëve, kur nisi të shfaqet koro navir usi.

“Me qindra automjete apo shqiptarë kanë udhëtuar nga Tirana në drejtim të Korçës apo Shkodrës dhe Lezhës për fundjavë.

Besoj se po bëjnë një gab im shumë të rë ndë dhe është gabi mi që bëri dhe Italia që në fazat e parë të kësaj epi demie, duke lejuar që veriun të ikte në jug.

Foto ilustruese

Përmes jush bëj një thirrje tjetër. Mirë që kanë vajtur po të paktën të jepet një ur dhër i pr erë që nesër të mos hapet asnjë shërbim.

Është një gab im shumë i madh në këtë situatë. Gjysma e Tiranës mund të jetë në Pogradec nesër, është shumë gabim”, tha mjeku i njohur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *