Prísní se po vjèn/ Díta juaj me fát për Kòrríkun, bázuár në shenjën që ju kèni

Gjashtë muajt e párë të këtij 2021, nuk jánë shfáqùr ashtu si në një vít që lámë nga pas, ndáj dhe mèndòhet se edhe kòrríku do t’ju sígùròjë víjímësi të kësaj lùmtùrie.

Madje, ajo që dùhèt të na bèjë më të gèzùar ështëq fákti se ky muaj kònsídèrohet si një nga më të bègátët e këtij viti.

Të gjíthë muajt, kanë shumë dítë, por në përgjíthësi secili muaj, zòtèròn disa ditë që jánë shumë të vèçanta dhe ùníke, ku engjëjt i kèni më pránë dhe Uníversi në ato dítë ju sjèll më shumë mbèshtètje.

Pra, me pák fjálë në këtë artíkull ju do të kèni të gjíthë mùndèsitë që të shíkòni se cila është díta juaj më e bègátë në këtë kòrrík dhe atë ditë ju dùhèt që ta pèrdòrni të gjíthën në fávòr tuajin.

Do ju víjë më shumë dashùri në zèmèr dhe një bèkím shumë i madh për fámiljen e shenjës së dáshít të cilët në korrík ditën me më shumë fát e kánë dátën 26.

Një ide bíznèsi apo një ngrítje në detýrë në punën që kèni mùnd t’i ndòdhë dèmavè më 17 korrik në dítën e tyre dhe píkèrisht në këtë dátë ju do të kèni më shumë energjí të pástër nga qíèlli.

Ju bínjakë dùhèt të prísni deri më 31 korrík për të mbájtùr të gjíthë fòrcèn e fátit tuaj në dùar. Por, këtë dátë ju nùk dùhet ta hárròni se gjèra të máhnítshme do ndòdhín.

Një pròpòzím dashùrie apo për mártesë do t’u víjë gáfòrrève më 23 korrík sepse Univèrsi në këtë dítë ju sjèll të gjítha të mira që vètëm ju si kríjèsa të mrèkùllùèshme, i mèrítoni.

Do të shpètòni nga një brèngè që ju kíshte hýrë në zèmèr ju lùanë dhe kjo mùnd t’ju ndòdhë në 13 kòrrík. Edhe pák dùrím pasi më pás jeta juaj do të kthèhet më èmòcíonùèse.

Për vírgjèrèshën 12 kòrríku do të jètë si një dítë “e shènjtë” për të bèrë ëndrrát tuaja rèalitet. Kjo do të thòtë se do ju víjë shumë fát pránë ndáj dhe thòni dèshírát më të mëdha.

Në 16 kòrrík ti pèshòre mos u hábít nëse jeta jòte shkòn váj në çdo áspèkt dhe më e bùkùra është se në atë ditë, Unívèrsi nuk do t’ju lèrè të gábòni në gjíthçka që do të bèni.

Një lájm i mirë që i fòrcòn të ardhurát edhe për të ardhmen, do t’u ndòdhë më datën 17 shenjës së akrèpít dhe kjo është lèhtèsimi i tyre më i madh në lídhje me fínáncát.

Nèse doni që një ëndèrr juaja të bèhèt rèalitet dhe të zgjásë sa më shumë, ju shígjètarë, dùhèt që më 21 korrík të thòni 2 dèshíra apo të bèni pláne. Do të mèrrni shumë mbèshtètje e fùqí.

Fíllòni të lèvízni sa më shumë më 23 kòrrík ju të shènjës brícjáp sepse që nga mèngjèsi i asaj dítë një páfùndèsi shánsèsh do ju shfáqèn ndáj dhe bèni mirë të mòs i nènvèrèsoni.

Sa për ujòrín është dátá 14 e këtij muaji, díta e tyre me më shumë pròspèrítet dhe një energjí aq e madhe sa që do ta ndíení veten shumë të mòtívùar. Ju e kèni prítùr prèj kohësh këtë dítë, ndáj kápni frytet e saj.

Edhe pèshqít do të zgjòhèn me shumë fát më datën 21 dhe mòs të shqètèsòheni për asnjë gjë, por bèni vetëm ato që ju thòtë mendja dhe ju kèrkòn shpírti juaj. Engjèjt me univèrsín i ke mbèshtètësít e tu gjíthë ditës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *