“Meri bèn páráshíkimin e fòrtè për 2 javë…”/ Këto dy shènja dùhet ta lèxòjnë pátjètër

Do të nísë një periudhë fánástíke për ju dhe Mèrkùri në Ujòr që qèndròi për 3 javë i kùndèrt do jète deri të shtunën në pòzíciòn te pálèvizshèm derisa në datën 22 të fíllòj rrugën e tij të drejtë dhe me mbárèsi për të gjíthë ju.

Gjatë fíllimit të prilli, Mèrkùri i kùndèrt sòlli në dritë Apòkálípsís.

Mèsazhe, lájme të reja dhe u ngárkùam më shumë me mèndíme dhe kùndèrvèpríme të llòjeve të ndrýshmè.

Prètèndòhet të lùlëzòjnë këtë pèriùdhe dhe më pas të gjítha idèalet me njèrèzore.

Márrëdhèniet shòqëròre sòciále do vlèrèsòhen nga e párá.

Ju të gjíthë do të hýni në një rrugë të drèjtë dhe plòt me shèrím, ku pák e nga pak gjátë fùndit të këtij muaji do shpètòni nga shumica e pròblèmève që ju rèndòjnë.

Márrèdhèniet ndèrpèrsònale dhe èròtíke do të gjèjnè përpárim në bázë të qèllimève të përbáshkèta, shkrùán ástròlògía në pjèsën hýrèsè të këtij páráshíkími.

Duke nísùr me Dáshín, pùnet dhe márredhèniet tuaja ne shòqeri apo qëllimet e tjera do mbètèn pak ne vend nùmèro gjate kësaj periudhë të jetës tuaj. Do jèni ne prítjè dhe nuk do bèni lèvizje apo ndrýshíme.

Víjòjmë me Dèmát, sepse nje çèshtje kárríère dhe lígjòre do mbètet pèzùll dhe nuk do ju hápèt rruga per te márre vèndíme. Po kèshtù ne nje çèshtje pèrsònale apo mártèse do kèni një pèzùllim.

Për Bínjákët, do kète pá-qártèsi apo vònèsa ne nje çèshtje udhètimi apo báshkepùnimi me jashte vèndit. Akòma gjerat nuk jánè qártèsùar dhe s’ka zhvíllim kònkrèt.

Për ju të Gáfòrres, nje çèshtje èkònòmíke do kète nje pèzùllim dhe nuk do mèrrní ate qe prètèndòni dhe as do jèpni ate qe dùhet per t’u çlírùar nga nje dètýrim. Ne jètèn èròtíke kèni pèzùllim tákimèsh.

Lajm i mbárë për Lùanët sepse me ne fùnd do i jèpni pak kòhe vètes per tu ndálùr ndáj ndònje prèsíòni qe ju bèhet dhe te mèndoni me qarte se si te mánáxhòni punet dhe márredhèniet tuaja.

Pèzùll për Vírgjèrèshèn sepse do kèni nje momènt hèzítími se çfáre rruge te ndíqní ne bíznès ne pune dhe ne nje márredhènie pèrsònale qe ju lídh edhe puna ndèrkòhe hèzítími do jete i dy-ánshèm.

Ju njerèzít e Pèshorès, deri táni kèni vèpruar si keni dáshur táni e tùtje do ndálèni pak pasi dùhet te bèhèni çíft ne punet tuaja dhe díkùsh po ju ndíkòn ne jeten tuaj duke ju prèrè rrugen per me shùme báshkèpunim.

Shenja e Akrèpít thòse se ngátèrrèsat ne jeten e pèrditèshme dhe vònèsat fíllòjne te zvògèlohèt dhe tashme do kèni dý dite kohe te mèndòni se çfáre do bènít ne te ardhmen dhe ku do jètònit me mire.

Për Shígjètárin, shume mèsázhe dhe lajme dhe apòkálipsè kèni pèrjètuar dhe tashme do ju dùhèt pak kohe te mèrrni veten deri te hènèn ku dùhèt te fílloni nga e párá.

Sa për shènjën e Brícjápit, vetè-pèrmbájtjèt dhe ngátèrrèsat do të mbáròjne por do ju dùhet edhe dy dite kohe te kòntrròlloni sítùátat. Po kèshtù ne jeten pèrsònale ju dètýròjne te prísní.

Lajm i mirë për Ujòrët sepse çlíròhet nga sot Mèrkùri i kùndèrt ne shenjen tuaj dhe kjo táshmè ju háp rruge ju te bèni gjèrat e dùhùra pa pásùr ngárkèsa nga mbrápá.

Ju Pèshqít, psíkòlògjíkísht do jèni me te qète dhe me te qárte, por ndèrkòhe ky ajer i páster do ju bèjè t’ju dhèmbí koka dèrisa te lárgòhèn pásòjat e pròblèmève dhe mbýlljèvè.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *