“Do pásùroheni…”/ Jèp lajme të míra për këto shènja dhe párálájmèron kur ndòdh

Ky është një páráshíkim shumë i çmùar që trègon se në prill disa shenja janë shumë të fávòrizùara.

Por, ajo që dùhet që të díni është se këto vlèjnë vetëm për fèmrat, pra nëse jeni një femër dhe nèse e gjèni shenjën tuaj të lístuar më poshtë…

Ti mòs shòqe je me fát!

Një shènjë me fát shumë si Dáshí, që do t’i víjë dashùri dhe afrímítet në familje. Do të pròvòni sùksèse fál bèsímít që do të kèni në vètvete.

Mèndòni edhe për pamjen tuaj. Ju dùhet që të shkèlqèni. Do të gjèndeni pèrbállè zgjèdhjève të çastit që nuk do t’ju lènè aspák kohë për t’u mèndùar.

Kèshilla më e madhe për këto ditë është t’i dèdíkòheni pak vetes, kèshtu gjèni kohën e nèvòjshmè.

Shenja tjetër e mbárë është Lùani dhe ju do t’i fshíní ato vèshtírësi në kòmùnikim në punë dhe në ngërçin që kèni pátur me lèkèt.

Do ndíhèni të dashùrùar sepse një persòn më i ri do të tèrhíqèt nga ju.

Një fèmíjë do t’ju kthèjë bùzèqèshjen. Këto kohë do të kèni më shumë mbështetje nga fáti dhe engjëjt dhe për 6 muaj rrèsht do të ndíhèni të mbròjtùr dhe të sígùrt.

Të trètat shenja të fátit janë akrèpát, dhe kèshílla për ju është të mòs lèjòni që xhèlòzía të fítojë mbi ju. Lárgòjini nga mèndja mèndímet e kota mbi trádhtínë.

Mùnd të kèni nèvòjë për një fámíljar t’ju mbèshtèsë por lájmi më i madh për ju është se këto ditë zgjídhni një háll shumë të madh.

Për 10 ditë do të fùtèni në një periudhë shumë të qètë të jetës tuja dhe do t’ju ndòdhin pák gjëra, por nga data 23 e muajit do të shpèrthèjè fáti për ju sepse shumë të mira do t’ju ndòdhín në çdo fushë të jetës.

Nuk mùnd të hárròhen as ùjòrèt dhe gáfòrret që më në fùnd jetët e tyre do të çèlin si lule dhe do të kárákterízohen nga mbárèsi që i kánë prítur me shumë pa-dùrím në këto muaj të párë.

Ajo ç’ka mùnd t’ju ndòdhë për 7 ditë është fákti se do të lárgòheni nga një punë që tashmë nuk sjèll më lèk dhe ju kríjon strès dhe do kálòni në një dètýrë tjetër që do t’ju jápë gjíthçka që ju ka mùngùar.

Në fùnd të kësaj líste nuk kishte si të mùngònin as fèmrat brícjápe dhe bínjakët sepse kjo dýshe nëse bashkëpunon në një punë apo pròjet, deri në muajt e vèrës do të pásùrohen.

Mòs shpènzòni shumë deri në 20 prill dhe gjátë kësaj kohe shíkòjini lèkèt me “píkátore”, por më pás mùnd ta zgjídhni qèsèn se do t’ju mbèshtèsín me lèkë nga të katra anët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *