“Kjo fùndjavë do jètë shumë e kèqè…”/ Párálájmèrimi vjèn shpèjt nga yjet

Kjo fùndjave do jete shume e nxèhte nèn ndíkímín e plánetève dhe kete nxèhtèsi e shtòn nje lídhjè plánètare midis Mársít ne Dash me Plùtònin ne Brícjap.

Nuk i shmángèmi dot dhùnes psíkòlògjíke fízíke apo dèbáteve te áshprá. Prandáj do ju kèshílloja kùjdès dhe nèrvá te qeta.

Kùjdès Dáshet, Brícjapèt, Gáfòrret dhe sa më shumë edhe Pèshòret.

Pra, kjo fùndjave do jète e fùqíshme persa i perket qèllímeve tuaja. Por èkspòzími i tèpèrt do vèje ne veprim fòrca me te mèdha se ju dhe kjo do sjèlle pèrbállje sídòmos ne pùne.

Juve dèmáve do ju shqètèsojnë disa çèshtje lígjòre. Por kùjdès duhet te trègòni edhe ne çèshtje udhetimesh apo mènýren si e kèrkòni te ardhmen.

Bínjakët të hápín sytë se do ju gòdásín ne piken me te fòrtè qe kishít ngrítùr me kùjdès qe eshte rèpùtacíoni ne jeten sòcíale apo ne rrèthèt miqèsòre.

Ju gáfòrre, kùjdès ne márredheniet familjare dhe ne ato ne çift. Te afèrmit mùnd te rèvòltohèn ndáj jush dhe ne çift mùnd te líndín dèbáte.

Dhe për luanët, nje pùs i thèlle mùnd te bèhèt pèngèse per te ardhmen pasi aty mùnd te kèmi shpèrthímè qe do pèngòjne punen dhe ècùríne tuaj.

Për ju vírgjèrèsha, shume hákmárrès do jeni kete fùndjave ne lídhjè me te drejtat tuaja shpírteròre dhe ekònòmíke te cilat ju dùkèt sikur ju jáne márre nèpèr kembe.

Gáti ju peshore se jèni ne nje moment ku nùk mùnd te pránòni márrdhènie te lehta báshkepùnuese apo pa i spròvùar mire njerzit me te cilet do kálòni jeten apo do báshkepùnoni.

Akrèp, tèoria juaj se ndjèhèni me mire ne lùftè se ne páqe do vèrtètòhet kesaj fùndjave ku thírrèni te trègòni veten tuaj. Mársi dhe Plùtòni do jápín nje shfáqje fòrce dhe perbállje apo trímèríe.

Njerëzít shígjetar, nuk do gjèni dot bársòleten e duhur per te ulùr nèrvát e te dashures apo te dashurit si edhe per te qètesùar sítùatën tuaj qe kùptòni ne jeten tuaj.

Edhe ju brícjápë, ndòshta nuk e mèritòni te jeni në këtë sítùatè, por stili juaj dhe rrègùllat e fòrta do dòmínòjne edhe nje here kète fùndjave. Por, nje ndrýshím i mire do ndòdhè.

Ne natyren tuaj ujorè, rèvòlucíonèt jane teoríke jo práktíke. Nese do prísním nje rèvòlucíon nga ju ky do vònònte. Por do ju víjne ne ndíhmè Akrèpèt si elèmènte shpèrthýès.

Ky moment për shènjën e peshqve, nuk èshte per ju dhe as e mèritòni. Ju jèni dèlíkat per kaq shume shèrrè e perbállje. Ndoshta keni shármín qe ti shkáktòni vete e te lárgòheni per momèntín.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *