“Nesër do dalin ata që u fillon me…” Kryeministri i shkruan: Humor…!

Kryeministri Edi Rama i ka kthyer përgjigje disa prej komentueve në “Facebook”, të cilët shprehen kundër masave të vendosura për parandalimin e përhapjes së Cov id-19.

Një prej komentuesve ka qenë edhe këngëtari shkodran Luiz Ejlli, i cilin plot humor i ka thënë Ramës që pas pensionistëve dhe mamave, radhën e daljes ta bëjë me alfabet.

Ndërkohë kryeministri i ‘është përv eshur’ duke e cilësuar si humor ka ps.

Luiz Ejlli: Dje nxore pensionistat, sot mamate. Te henen beje me alfabet: Le te dalin ata qe i fillon emri me A, te marten me B, etj. Kur te mberrish tek K, dil vete.

Edi Rama: Humor ka ps quhet ky

Luiz Ejlli: Po une tu drejtova si Kryeminister me K, pastaj se te shkon mendja tjera kund…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *