Na trègo muajin kur línde, t’ju thèmí çfarë fati do kèni hálláll në jetën tuaj

Thùhèt se shumë njerëz kánë líndur në muajt e verës dhe janë shumë të ngròhtë, ndërsa disa atë tjerë që kanë ardhur në jetë në muajt e vjeshtës janë dísi të zýmtè.

Gjíthsesi kjo tèori dhe shumë të tjera si kjo, mbètèn ende enígmè, por ajo që ka më shumë rèndèsi është se çfarë fati ju është cáktùar në jetë bazùar në muajin kur kèni líndùr.

Për këtë arsýe në këtë ártíkull ju dùhet vetëm të na trègòni se në cilin prej muajve të vítít kèni ardhur në jetë dhe ne do t’ju trègòjmë se ai muaj çfarë fati ka márrë nga fùqía e Universit.

Díjeni se shumë sùrpríza do t’ju ndòdhín dhe mjáft gèzíme do të kèni në të ardhmen tuaj të afèrt sepse për Universin të gjítha kríjèsat hùmáne janë të bárábárta.

Viti 2021 deri më sòt ka sjèllë një atmòsferè të qètë dhe thuajse shèrùese për të gjítha vùájtjet e lèna nga viti që sápo shkòi.

Dhe ashtu siç thòtë edhe shprèhja “ju nùk kèni párë gjë akoma”, një gjë është e sígùrt se në këtë 2021 shumë ditë më të mira dhe të bègáta do të víjòjnë të víjnë në jetën e gjíthkùjt.

Muajt e líndjes janë të fávòrízuar me bèkímet e Universit dhe secili prej tyre ka márrë një fùqí të veçantë nga Hëna që është pláneti i mrèkùllive dhe ajo do të bèjë më të lèhte dhe më të bùkùr jetën tuaj.

Çfarë fati ju është cáktùar bazùar në muajin kur kèni líndùr?

Për të ardhùrit në jetë në Janar dhe Shkurt, Universi ka pèrcáktuar një të ardhme me sa më pak pèngèsa dhe jeta e tyre ndíqèt nga një fat i veçantë dhe një prospèrítet gjíthnjë në rrítje.

Këta njerëz dùhet që t’i jápin sa më shumë fòrcá punëve publike apo prívate që kánë pasi në këtë vít do të njòhín vetëm ngrítje dhe do të kènë 3-físh më shumë të ardhura.

Ata që janë líndùr në Mars dhe Prill janë të bèkùar si në fùshën fínáncíare ashtu edhe në atë shèndètèsore dhe për këtë vit është një shenjë e mirë për ta se do të gèzòjnë një trup të fòrtè dhe pa hálle.

Ju kùjdèsuni për kílet tuaja dhe mòs píní thuajse asnjë íláç sepse trùpi juaj është shumë i fòrtè dhe ato nuk do të kèni nèvòjë.

Në fíllim të Marsit nísní një díètë sa më të shèndètshme për 20 ditë rrèsht ndërsa në lídhjè me lèkèt në javën e párë të Príllit do të ndòdhë një mrèkùlli.

Si femrat dhe meshkujt e líndùr në Maj dhe Qershor, dùhet që të mbájnë mènd sa më gjatë 2 javèshín e fùndit të Majit sepse do të kènë shumë shánse që të rrísín më shumë sítùatèn e lèkève.

Nga fíllimi i Qershorit do të kètë pròpòzime për martèsë për ata që janë ende bèqár, ndërsa ata që tashmë kánë një fámílje me fèmíjë do t’u víjë një lájm i mbárë dhe mbáse një udhëtim jashtë shtètit për të nísùr një jetë të re.

Persònat që kánë ardhur në jetë në Korrik dhe Gusht do t’u mbùshet zèmrá e tyre plòt me ngròhtèsi ashtu si në stínën kur ata kanë líndur.

Fati i tyre më i madh do të jètë në energjínë mbròjtëse që atyre do t’u víjë për gjatë gjíthë vitit nga 3 èngjèjt e tyre të páqès. Këta njerëz nuk i prèk syri i kèq sado të líg të jetën njerèzít.

Dhe në fùnd të kësaj vere ju mùnd të nísni sèrísh punën tuaj por me një ndrýshim të madh sepse do të márrèsh një rol me më shumë lèk si një pèrgjègjès.

Edhe ata të líndùr në Shtator dhe Tetor këtë vit do të çlíròhen nga ajo bárrè e rèndè që u kríjòi viti i shkùar dhe një lájm i mirë është se ky është víti ku ata çlírohen nga bòrxhèt.

Në fámíljet tuaja do të lárgòhen shèrrèt, por kùjdès nga një persòn që (femër) që ju jep gjátë gjíthë kohës disa këshilla që juve ju dùken të gábùara. Rríni lárg kësaj dhe mòs ia víní veshín.

Kèshílla më e madhe për ju është se në 20 ditëshin e párë të shtatorit do t’ju dùhet të mbështeteni në fùqínë mbròjtèse të hudhrës si fatsjèllës ndáj dhe mbáje 20 ditë në xhep se ato dítë mùnd të jèni lèhtèsisht të prèkshèm

Për njerèzít e líndur në Nëntor dhe në Dhjetor, mùnd të kètë një fat rísí për këtë vit sepse këta njerëz sýnojnë të nísnin një jetë të re dhe kánë disa ëndrra.

Në mes të këtij vitit ëndrrat tuaja mùnd t’ju bèhen si rèálitet ndërsa ajo që ka më shumë vlèrë është se këtë vit dhe pse jo gjatë Majit ju kèni shánsè të jeni fítùes i lòtárísë.

Kùrsèni disa të ardhura deri në muajin Maj pási nëse ju jèpet shánsi të udhètòni jashtë, do t’ju dùhet që të jèni të pèrgátitur më párë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *