Mòs flíni akòma/ Sápo erdhí një lajm i mirë kësaj shènje, ç’fát që páskán

Është një orë e vònë, por ju nuk dùhèt që të bíní ende në gjùmë pas e mèsùar se ç’ndòdh me shenjën tuaj në një ditë të mirë.

Dáta 7 majit e cila në nùmèròlògjí sjèll të mirat dhe fátin do të pásòjë me dátën 8 e cila është një ditë me një fát të fùqíshëm për disa nga shenjat.

Ju çfarë shenje kèni dhe a hýni tek kjo lístë fátlùmësh? Është mirë që të mòs hùmbísni më kohë por ta mèsòni tani.

Është një nga shenjat më të dashùra dhe më ròmántike të Zòdíákùt, ndáj dhe kjo ditë e mirë dashít i sjèll dashùri dhe nga kjo fùndjávë të prèsín më të mirën sepse një dèshírë u vjèn reálitet.

Ekònòmia është pika ku dèmat do të márrín ngrítjen më të madhe, duke nísùr që nga e hëna që do të víjë. E ardhmja do të bèhèt më e mirë për ju me pláne që ju plòtèsohèn.

Një tákim me një person i cili ka qènë “idhùlli” juaj në të shkùarën do t’ju çèlë dyert e fátit të mirë dhe bègátisë për binjákët të cilët do të hýjnë në periudhën ku shpètòjnë nga tèlashet.

Fínánca në rrítje dhe për më shumë një shèndèt që nuk cènòhèt nga asnjë lloj sèmùndje është bèkími më i madh i gaforève ndáj dhe kjo shenjë do të jètë një nga më të gèzùarat.

Luanë, ju do të híqni dorë shumë shpèjt nga çdo gjë e mèrzítshme që po bèni në jetën tuaj sepse do kèni mbèshtètjen e yjeve dhe të Universít dhe kështu do t’ju hápèn mjáftùeshèm rrugë të reja.

Brèngát mbýllet dhe një ndýshím për mirë i prêt në jetë vírgjèrèshát që do të shkòjnë edhe në një vend-báními të ri, pasi aty ku jánë, por u kríjòhet shumë strès.

Nga 10 maj dhe deri në dátën 20 ju peshore, ju do të arríni sùksès dhe do të përbálleni vetëm me pròjektè të rèndèsishme që ju jápin lèk dhe nuk ju shfrýtèzòjnë për híç gjë.

Ajo që fùqízòhet më shumë në jetën e akrèpáve është pjesa që I lídh me párátë dhe një fùqí e madhe do t’u shtòhet edhe në dashùri, ndáj mùnd të thuhet me plot gòjën se nga ky muaj ju do të jèni fítímtari I madh.

Një lájm shumë I mirë nga jashtë kùfíjve i prêt shigjètarët të cilët shumë shpèjt do të rèálizojnë ëndërrën për të nísùr një aventurë të re për një jetë më të bègátë nga kjo që po jètojnë.

Nëse ju brícjapë kèni pátùr një háll shèndètësor, ai do të zhdùket dhe ky është bèkími më I madh për ju që është shèrími fízík dhe shpírtèror.

Ujòrít, në punë do t’ju pròpòzojnë një vend të ri, dùke nísùr nga e hëna, por nuk dùhet të trègòheni aspák fríkácák dhe skèptík, sepse kjo do të jetë edhe shtýsa se si ju të ngríní sa më lárt fínáncat tuaja.

Edhe për peshqít lajmi më i madh dhe bèkimi më hýjnòr që të vjèn nga qíelli është në lídhjè me kárríerën dhe në këtë pikë ju do të trájtòheni si një lídèr dhe do të págùheni më shumë për “gjèníalítetin” tuaj.

Gáti në 8 Maj/ Ja shenja që mùnd të prèkë lòtárínë, sipas lèxímit të yjeve

Ky maj dùket se nuk do t’iu ndálë sùrprízat dhe deri më táni mírèsi ka ardhur në jetën tonë.

Në 5 maj ishte një ditë me një fát të mbárë dhe jèmi të bíndùr se në jetën tuaj kanë ndòdhur shumë përmírèsime.

Gjíthashtu edhe 7 maji (sot) është një ditë ku fáti do të jápë më shumë fòrcèn dhe fùqínë e tij për t’iu shtùar pròspèritetin, të páktën për ju të gjíthë që bèsòni me gjíthë shpèrt në ditë të mbára.

Por, një nga ditët më të vèçanta për të gjíthë ju mùnd të jetë e nèsèrmja e 8 majit, pasi është një ditë jo vetëm që do t’ju jápë “mágjínë” e fùndjáves, por edhe është díta që shpáll lòtárínë.

Shprèsòjmë që të gjíthë të jèni të mbèshtètur nga një fát i madh, por si páráshikohet për shenjën tuaj, çdo të ndòdhë me të? Tashmë ju mùnd ta lèxòni si më poshtë.

Në lístën e shenjave e párá si gjíthnjë dáshi që për këto kohë më shumë do të mbèshtètet tek të gjítha çlírímet nga pròblèmet dhe ato pèsha që i rèndòjnë në lídhje me lèkèt. Períudhë e mirë për ju!

Dèmi dùhet të fíllòjë të hápë shámpánjën sepse sípas yjeve mùnd ta gjèjë emrin në lístën e fítùesve të lòtárísë. Kèni prítùr gjátë për këtë dítë, por dùrími juaj do të págòhèt.

Hállet e lèkève do të márrín fùnd edhe për bínjakët që edhe për 17 ditë mùnd t’i prèsè një bashkëpùnim me një të afèrm të shenjës së gáfòrres dhe së bashku do të arríjnë májat.

Puna do të jètë sùksèsi juaj më i madh të dáshura gáfore dhe këto dítë do të fòkùsoheni shumë në një pròjekt, dhe një lájm i mirë ju vjèn nga jashtë për plòtèsimin e një dòkùmentacioni që ju háp rrùgët.

Edhe luani, sipas yjeve është një shenjë fítími lòtárish dhe kjo do ta bèjè të ndíhet më i gjállë dhe më i mòtívùar. Një ëndërr do t’ju plòtèsòhet edhe për 2 javë, por më párë zgjídhni një zènkè me një të afèrm që ju dò shumë.

Anèt e èrrèta dhe një válë “tèrsí” do të íkín sa më lárg dhe shenja e vírgjèresháve do të çlíròhet nga të gjítha síklètet i kánë rèndùar këto kohë.

Ju dùhèt që të fòkùsoheni pak më shumë tek párátë sepse po hárxhòni shumë dhe deri më 25 maj fáti fínánciar nuk ju fávòrizòn.

Páráshikohen udhëtime dhe një períudhë plòt me aventura për peshòret ndáj dhe kjo shenjë nèsër dùhet që të mbájè frýmèn sepse një lájm fántástik do t’i shfáqèt párá syve. Vetëm ju e mèritòni kaq shumë.

Lùftá që kèni bèrè ju akrèpa për të fòrcùar fínáncat më në fùnd do të sjèllë shumë frýte dhe ju do të shíjoni një muaj Maj në máját e lùksít. Bèni mirë që dot pas orès 19 : 00 të shprèhni një dëshirë sepse sot është díta juaj e fátit.

Ju shígjetar, táshmè maji ju fál nje mùndèsi te árte te jeni enèrgjík dhe rezùltátive ne vèprímtárine tuaj. Lèvízni udhètoni kèrkòni por edhe hártòni sa më tèpèr strátègjí.

Dèri më 15 maj brícjápët dùhet që të dùròjnë ende për zgjídhjen e pròblèmeve të shkáktùara më párë, por pas kësaj dátë juve ju prèsín 3 sfída shumë të mëdha në të cílat ju do dílní fítùes.

Ujòrë, dálje dhe tákíme njòhje shòqèri dhe dashùri te cilat do ndòdhín shume shpèjt dhe jeta juaj do rrjèdhè shume íntènsívisht kete pèriùdhe.

Të dáshùr peshq, ne çèshtje te kárríères tani nís nje periudhe e vèrtète e cila ju kùálífíkon ose ne pozícion te lárte ose ju hèdh pòshtè. Trègòni kùjdès, s’dùhèt te rèplikòni me persona që ju kánë zílí.

Nùk do e bèsòni se çfarë ndòdh nèsèr, vjen párálajmèrími i fòrtè

Ashtu si e kèmi përmèndur edhe në artíkujt e mèpárshëm, 7 maji i këtij viti njíhèt si një dítë shumë e mbárë për anën e fínáncave sepse në astròlògjí, fùqía e Uránit së bashku me Hënën kríjon një válë mágnètíke dhe mòtívùèse për të gjithë ju.

Dhe ajo që e bèn më të bùkùr këtë gjë është se nèsër do të jetë kjo dítë e bèkùar e 7 majit dhe ju dùhet që të mòs e hárròni, por ta shfrýtèzòni më së miri.

Numri 7 përfáqèsòn një fùqí të madh të hápjes së portave të fátit sepse shumica prej nesh e dímë tashmë që numra si 11, 3, apo 7 janë numra që afròjnë njeriun me fátin e madh.

Dhe pikërisht në këtë pikë, nuk dùhet hárrùar kjo gjë e mirë që numri 7 ju lídh me fátin e páráve dhe të pròspèritetit të madh.

E përmèndèm edhe më sípër që ju dùhet që të mèrrni më të mirën e kësaj dite, ndáj dhe duke nísur nga nèsër në mëngjes, është mirë që ju të ngríhèni párá orës 07:00.

Kur ju të ngríhèni, fálènderòni Universin për ekzístèncën tuaj dhe më pás kríjoni 3 dëshira të mëdha në kokën tuaj.

“Univers, tè fálènderoj për gjíthçka që më ke dhùrùar në jetë dhe të lùtem práno sot 3 dèshirat e mia më të mëdha”.

Këto dëshira duhet që të lídhen vetëm me punën, kárríerën, bíznèsín apo párátë tuaja.

Ju mùnd të dèshironi që të fíllòni një punë me më shumë lèk, ose të ndèrròni një vend pune i cili ju lòdh apo ju strèsòn.

Gjíthashtu në mendjen tuaj, ju dùhet të dèshíroni që bíznèsi juaj të rrítet më shumë, apo pròjektet në kárríerën tuaj të bèhèn sa më shpèj reálitet.

Nèsër më 07 maj 2021 ju nuk dùhet që të bèni ndonjë “mágjí” të vèçantë, por thjèsht që hèrët në mëngjes dhe gjátë gjíthë dítës duhet të mbáni me vete nga një hùdhër që t’ju mbájë sa më lárg nga syri i kèq në këtë ditë të mbárë.

Kështu, ju do të përfítòni sa më shumë nga kjo dítë me fátin e fùqíshëm dhe drèjt të ardhmes tuaj, gjërat do t’ju bèhen më të lèhta dhe shumë shpèjt nuk do të hásni më pèngèsa.

Më e mira do të ndòdhë jo vetëm për ju por edhe për fèmíjët dhe fámíljen tuaj, sepse të gjíthë ju do të prèkèni nga kjo “mágjí” e fátit të mirë të numrit 7.

Mèndòni pozítívisht në jetën tuaj dhe trájtòjini të gjítha gjèrat me shumë dashùri dhe ju shumë shpèjt do të shíhni se sa e mrèkùllùeshme do të bèhèt jeta juaj.

“Nga 5 e 10 maji “nám” fínáncíar…”/ Kush janë ata që do kènë më shumë fát

Sápo kanë hýrë ditët e párá të këtij muaji dhe të gjíthë ju me shumë sígùri që po e pyesni vetes se si do të jètë ecùria e Majit.

E díni se sot është një ditë shumë e mbárë dhe me shumë fát, por edhe dátá e 7 majit do të sjèllë një mbárèsi të madhe fínáncíare për ju.

Në artíkullin e sotëm do ju trègòjmë një páráshikim për ditët më të fávòrízuara të këtij muaji pra 5, 7 dhe deri më 10 maj se cilat nga shenjat do të rèndíten me fát ose jo.

Mòs hùmbísni më shumë kòhë, por zbùlòjini ato sípas rènditjes së fátlùmëve.

“Maji është muaji juaj i ròmáncës, i bèrèqètit dhe i mirèsísë, një muaj që ju do ta mbáni në mèndjen tuaj për gjátë”, thòtë ástròlògía shqíptare.

E nísím me gáforen që për këto dítë dùhet që të ndjèkè këshillën më të madhe të kùrsèjë sa më shumë sepse tek lèkèt nuk fávòrizòhet këto ditë.

Por, jèta do t’i dhùròjë shumë dashùri dhe shèndètin do ta kènë super të mirë.

Luani, në punë dùhet që të rùájë sa më tèpèr seriozítetin dhe qètèsínë sepse mùnd t’i líndín shèrrè nga dáta 8. Pas dátës 15 shíjòni më të mirat e këtij muaji.

Hèna në Akrèp për shènjën e pèshqve do t’i përmírèsojë shumë fùshën e dashùrisë dhe në shtèpinë tuaj do të hýjë shumë ëmbëlsi, por në lídhjè me fínáncát, ende jèni në një periudhë prítjeje.

Trègòni shumë kùjdès me ata që kòmùníoni deri në datën 18 sepse mùnd të líndí një dèbát që ju prísh mòrálin.

Uráni do ta “bráktísè” shenjën e dashít dhe më në fùnd këta do të márrín një super ngrítje në çdo fushë të jetës së tyre, mádje dhe e ardhmja do t’u ndrýshòjë. Kjo mírèsi do t’u zgjásë deri më tetor.

Një lájm shumë i mirë i vjèn peshores, sepse nga data 8 mùnd të márrin një lájm të fítímit të një lòtáríe dhe mbáse edhe një udhëtim jashtë vèndit i prèt.

Edhe në punë është një períudhë e mirë sepse do përbállen me pròpòzíme.

Shumë çùdira dhe shumë lájme plòt mírësi do të víjnë edhe për brícjápin sepse kjo shenjë po i afròhet sa më shumë fùshës së një fáti të mbárë që do ta gjèjë gjíthë muajin. Do të arríjnë sùksès pa-fùnd.

Fáti do që për vírgjèreshën do të víjnë shumë ditë të mira si në maj dhe në të ardhmen ku do të fítòjnë shumë si në jètën sòcíalè ashtu edhe fínáncíare.

Puna do të jètë fùsha më e rèndèsishme për shígjetarët dhe në këtë pikë dùhet t’ju thèmi se për këta njerëz do të zhdùkèt lòdhjá dhe strèsi dhe fítími do të víjë në një mënyrë më të qètë.

Mòs e hárròni dátën e 13 majit sepse për ju cilësohet si díta më e madhe e fátit.

Lídèr për gjíthkush në këtë botë, shenja e akrèpít do të frýmèzojë të tjerët në nísjen e një bíznesi ndáj dhe në dítëm më me fat në 7 maj ju dùhet që t’ia nísní duke bèrè plánet. Do t’ju shkòjnë gjërat váj.

Pèngèsat dhe hállet do të largòhen si èra për ujorët sepse për ta Universi plòtèsòn të gjítha dëshirat dùke u cílësuar si një nga shènjat që márrín mèdáljen e fátit për këtë muaj.

Për bínjakët ky është muaji që ata kánë líndur dhe s’ka se si t’i bráktísë fáti ndáj këtë muaj shfrýtèzòjeni sa më shumë që nga kjo jetë të mèrrni më të mirën.

Vetëm gjèra pozítive do t’ju ndòdhín dhe ajo që ka më shumë rèndèsi është se një pròjekt do të fíllòjë të jápë frýte.

Në frònin e fátit më të madh këtë muaj ùlen vetëm dèmát sepse nga nèsër dhe deri në gusht, kjo shènjë do të ndíqèt vetëm nga dítë plòt lájme të mira dhe mbi të gjítha do t’u shtòhen dhe të ardhurat në dísa mènyra. Do të jètë muaji i lùmtùrisë.

Mòs hárròni/ Páráshíkohet fát i rrallë që do ndòdhë në 5 dhe 7 maj

Si po shkòjnë këto ditët e párá të majit për ju, a është sjèllë në jetën tuaj ndònjë ndrýshím i madh? A po i rèalizoni plánet tuaja.

Maji njíhet si një muaj fáti dhe i páráve dhe është një periudhë ku të gjítha plágèt e shpirtit tuaj mùnd të márrín shèrím sepse edhe në láshtësi ky është cílèsuar si një nga muajt më të mbárë.

Sípás nùmèròlògjísë dhe shkèncës së ástròlògjísë, do të ndòdhín dy fènomène të rrálla këtë maj, ndáj dhe është shumë e rèndèsishme që ju të mòs e hárròni datën e 5 dhe 7 majit.

Do të jetë një muaj i shkèlqýer për jetën tuaj dhe për të gjíthë të mirat e fámíljes tuaj.

Në jètën tuaj, si të mèshkùjve dhe të fèmrave do të víjnë shumë përmírèsime dhe të mira dhe ju do ta ndíeni veten më të bèkùar, më të gjállë dhe mbi të gjítha më të dashùrùar.

Thùhet se në fíllim do të jetë dita më me fát data e 5 majit, pra dita e nèsèrme, sepse është një dítë që kríjon jë fùqí me fòrmímin e 5/5 (dita dhe muaji).

Është shumë e kèshíllueshme që nèsër ju të mòs rríni në vètmi por të jèni të shòqèrùar ose në práni të njerëzve që dashùròni sepse kështu do të arríni të mèrrni sa më shumë energjí pozítive (dhe të jèpni).

Nèsër ju dùhet që të kríjoni një listë me 3 dëshira për jetën tuaj dhe ta bèni se s’bèn nèsèr sepse gjíthçka më pas do t’ju shkòjë váj.

Ju do të gjèni shumë lèhtèsi në gjíthçka që bèni dhe shumica e pláneve apo ëndrrave tuaja do t’ju bèhèt shumë shpèjt reálitet.

Pra e thènë më shkùrt, nèsër dùhet që të rrèzátoni sa më shumë gèzím dhe lùmt֫ùri e dashùri për t’u mbùshùr me energji pozítíve dhe mbí të gjítha mòs hárròni që të kríjoni një listë me 3 dëshira.

Dhe më pás është data e 7 majit që në nùmèròlògjí ky numër si 7-s cílèsohet si një numër me shumë fát dhe píkèrisht më 7 maj do të kètë një fòrcè të fùqíshme fáti që prèk párátë.

Në këtë ditë ju nuk dùhet që të bèni asnjë “mágjí” të vèçantë, por thjèsht mèrrni tri mònèdha hèkùri dhe vèndòsini ato në një cep të fshèhtë të shtëpisë tuaj.

Shènim: Nëse në shtèpínë tuaj ka 4 dhoma ose më shumë, vèndòs të fshèhùr në një cep të çdo dhòme nga një mònèdhë hekuri.

Në këtë mënyrë ju kèni shpèrndárë në shtèpinë tuaj një rítùal të thjèshtë që do t’ju afròjè me fátín fínáncíar.

Bèsòni sa më shumë në jetë dhe bèni sa më shumë vèpríme të mira, sepse kështu ju do të fítòni një të tashme plòt bèrèqèt dhe një të ardhme të mbùshùr me pròspèritet.

Sápo e zbùloi/ Dýfísh fát dhe një rrítje rròge mèrr kjo shènjë, plòt mbárèsi

Sot në kètë artíkull do të víjë një nga páráshikimet më të vèçanta që lídhèt me párátë.

Maji për disa shenja do të jètë si një muaj “párájse” sepse do t’u gárántojë shumë fát në lídhje me ekònòmínë.

Dhe si për çudi në këtë muaj dhe së shpèjti këto shenja fátlùme do të kènë sùksès dhe shumë fát fínáncíar.

Në krýe të lístës është një dyshe e mrèkùllueshme si dashèt dhe peshqít, që si në punë dhe në bíznèsín e tyre do të shòhín vetëm ngrítje në maj.

Pavárèsisht sùksèsit të tyre të jáshtëzákònshëm, ata nuk dùhèt të hèqín dorë nga punët me kohë të pjèsshme.

Kjo do të pèrmirèsojë mirëqèníen máteriále të këtyre dy shenjave dhe do t’u sígùròjë atyre një të árdhme të lùmtùr.

Peshorja dhe gáforja víjnë të dytat në lístë. Këto nuk kánë pse të bèjnë shumë pèrpjèkje.

Fáti do të jètë pranë tyre në kòhën e dùhùr.

Intùíta do t’i ndíhmòjë të kánálizojnë energjínë në drèjtimin e dùhùr, gjë që do të çòjë në rrítjen e të ardhùrave.

Të dyja dùhet të mèsojnë të íntèrprètojë drèjt shenjat e fátit.

Dhe më pás atyre u sígùròhet sùksèsi fínancíar dhe rrítja e të ardhùrave. Për të dyja ky do të jètë thèmeli për një të árdhme të lùmtùr.

Bricjapët dhe bínjakèt janë në vèndín e tretë. Ata do të ndíejnë se ka ardhur kòha për píkèta të reja dhe shumë arrítje.

Asgjë nuk është e pámùndur për ta, sepse ata jánë në gjèndje të arríjnè lártësi të pabèsùèshme në kárríerèn e tyre.

Ato shenja do të jènë në gjèndje të gjèjnë një bùrím shtesë të të ardhùráve për vèten e tyre.

Fálë kësaj, ata do të pásuròhen dhe do të arríjnë një rrítje të mírëqènies mátèriale.

Në fushën pròfèsíonale, të dy do të jènë të sùksèsshëm dhe nuk do të kètë rrèzík. Do të jètë fíllimi i një kohe të lùmtùr dhe të sùksèsshme.

Vírgjèrèshát dhe dèmát, janë në vèndín e katërt në këtë rèndítje. Ata do të bèhèn të lumtur, fáti do t’i shòqëròjë në të gjítha punët dhe pròjektèt e tyre.

Ato shenja me sígùri do të ndrýshòjnë jetën e tyre, pasi kanë ánálizùar fátin e tyre páráprákísht.

Ata dùhet të hèqín dorë nga kùjtímet dhe dèshtímet e kaluara.

Pèrfáqësùesit e shenjës do të kènë një sháns të lumtur për të përmbùshùr fátin e tyre.

Jeta e shenjave do të jetë e mbùshùr me ngjárje dhe sùksèse të ndrítshmè.

Një kohë e bòllèkut dhe sùksèsít të lèkève do të víjë për ta, dhe tèláshèt dhe vèshtírèsitë do të mbèsín në të káluárën. Do víjë një kòhë lumtùrie dhe ndrýshímèsh pozítíve.

“Prèj 8 e 15 majit, këto shènja dálin fítùèse…”/ Lùm si këta ç’fát páskán tani

Njèllòj si në muajt e tjèrë, disa shenja do të lùmtùròhen dhe do të bèkòhen nga një fát i madh, ndërsa të tjerat do të víjojnë që të punojnë fòrt për të arrítur plòtèsímin e ëndrráve.

Në këtë maj, në përgjíthësi që të gjítha shenjat do të márrín atë ç’ka dèshiròjnë nga kjo jetë, por në vèçanti do të jènjë një kátegori me 5 shenja të cílat do të jènë të “pfrèfèrùarat” e Universit në këtë fíllim të majit.

Atyre do të shkòjnë që të gjítha gjërat në jetën e tyre sa më mirë dhe mbí të gjítha do të márrín ngrítje si në çèshtjet èmòcionale, ashtu edhe në fínánca.

Kush jánë këta me káq shumë fát amán? Le t’i mèsòjmë së bashku në këtë artíkull.

Në fíllím dhe jo për çùdi janë dashí dhe gáforrèt, që të dyja për 10 ditët e párá të këtij maji do të llògárísín vetëm lùmt֫ri dhe sa më shumë sùksèse.

Është momenti më i bègátë i jetës së tyre ndáj dhe Universi si kèshíllë i thòtë që kètë rást mos ta hùmbásín.

Që të dyjave në punë do t’i ècín gjërat shumë mirë, epròrët do të jènë të kënaqùr, shèrè nuk do të kíní dhe një shpèrblím mùnd t’ju víjë si një dhùrátë e paprítùr.

Ëndrrat tuaja do ju plòtèsohen dhe as që do ju lumturòjë është se edhe gjatë kësaj rrùge nuk do kèni asnjë pèngèsë. Shpèrblími juaj do të jètë shumë bùjár.

Dèmi dhe brícjápí është dyshja që në këtë maj do të jetë në rèndítjen më të mirë në listën e fátit prèmtùes. Ju do të ndíqèni nga një pròspèritet i pa-dègjùar më párë.

Në jávët e párá të këtij muaji, për të dýja këto shenja si një dhùrátë e madhe do të víjë lájmi që ju mùnd të híqní qafe shumicën e bòrxhève.

Do të kètë edhe një rrítje të ndjèshme si në pròfèsíon dhe kárríerë, por kjo prèk më shumë brícjápat.

Në mèsín e këtij muaji ju do të arrríni më në fùnd ëndrrën e një pròmòvimi në punë dhe një rrítjeje të págèsës me një shumë që do t’ju sjèllë shumë qètèsi për èkònomínë tuaj.

Universi kèshíllon që në Maj të jèni si një “mjèshtër” shumë i kùjdèsshèm me shpènzímet dhe të kùrsèni sa më shumë sepse në muajt e verës do t’ju jèpet një mùndèsi udhëtimi jashtë.

Për të dy ju, në jetën tuaj do të hýjë një rísí shumë e madhe dhe një ndrýshín në fátin fámíljar për mirë, që më shumë do prèkë edhe fèmíjët tuaj.

Lajm i mirë sepse Peshòrja me Ujorin, do të víjojnë rrùgëtimin e një fáti të mirë edhe në Maj. Çfarë lùmtùrie apo jo?

Rrèthi juaj i njerëzve do të shtòhet më shumë me njerëz shumë të mirë dhe me zèmèr të çíltërt dhe ata do t’ju ndíhmòjë që disa dëshira tuajat të rèalizohen që në këtë muaj.

Disa persòna që ju kánë dètýrime, do t’ju kthèjnë hùátë, duke bèrè që ju më në fùnd të arríni njè qètèsi dhe stábílitet në lídhjè me párátë.

Është shumë e kèshíllueshme që këto kohë, duke qènë se kèni fát, ju dùhet të pèrpíqeni pak më shumë të kríjoni pláne dhe ide si të rrísní më shumë mirëqíníen drèjt të ardhmes tuaj.

Gùxòni dhe ínvèstoni disa fòndè në një bíznès sepse mùnd të jetë i dùhùri dhe ju sjèll ato që ju mùngòjnë në të tashmen tuaj.

Fátlùmët e këtij maji thùhet se janë dýshja e Bínjakve dhe luanit dhe kjo është shumë e vèrtètë. Jetët e të dyve në këtë maj do të ndrýshòjnë si nata me ditën.

Ata jánë duke prítùr për një òfèrtë që ju sígùròn fítimè dhe s’dùhèt ta rèfùzòni. Do ju víjë rrítja e të ardhùráve dhe stábílitèti fínáncíar.

Lèkèt do të tèrhíqèn nga ju si me një mágnèt. Të dyja këto shenja (nèse kánë), do të zgjèròjnë bíznesèt e tyre dhe për më tèpèr shtími i të ardhùráve i prèt.

Pra, ju s’dùhèt të shqètèsohèní për mírëqèníen máteríale, por thjèsht shíjòni lùmtùrínë dhe fátín tuaj që vjèn.

Mos e hùmbní sot pa zbùluar ç’ndòdh, ka sùrpríza me shumè lèkè për disa

Do të jetë një nga dítët më të bùkùra dhe të mbára të këtij Maji, pasi jo vètëm që është një fùndjávë plòt me díèll, por është dhe një dítë që ka márrë bèkímin e fèstës së Páshkève.

Díçka shumë e madhe do të ndòdhë në jetën tuaj dhe për dísa shenja do të víjë një lajm dhe një sùrprízë që me shumë lùmtùri do t’u shtòjë gëzím dhe do t’u zgjásë jetën.

Mòs rríní pa e mèsùar dhe kjo është kòha më e mirë që të shíkoni se ç’kánë rezèrvùar yjet për ty.

Yjet thònë kùjdès për dashín pasi, ju qè kèni këtë shenjë, s’rèkòmándòhet të pèrfshíhèni nèpër sèkrète.

Do të ishte më mírë të pèrqèndròheshít në punë apo në çèshtjet fámíljáre.

Hápni sytë edhe ju dèma, sepse rrèzíkoní të pèrbálleni me pròblème, pas një máshtrímí të bèrë së fùndí.

Bèni kùjdès gjatë bísedáve Mos ndání sèkrète fámíljáre me të hùajt.

Disa Bínjakë dùhet të lènë mbrèsa të pa-hárrùèshme tek një pèrson i sèksít të kùndèrt. Ka gjása që díçka mos t’ju shkòjë ashtu siç e prísnít.

Me lèkët do t’ju shkòjë shumë mirë, por nuk rèkòmándohet të mèrrni párá bòrxh.

Detyra më e rèndèsishmè për Gáfòrret në këto ditë mùnd të jetë lùftá për pástërti në hápësírën personale.

Dùhèt të lárgòni nga jeta juaj dísa sènde që nuk i përdòrni më dhe po ju sjèllin tèrs. Kùjdèsùni për fizíkun tuaj.

Luanët dùhet të trègòjnë zgjùarsi dhe tákt me këdo në kòmùnikim. Ka gjása që këta persona do t’ju mbèshtesín në zgjídhjèn shumë pròblèmeve. Në 15 maj për ju do të víjë një ofèrtë pune nga jáshë, por në Evròpè.

Vírgjèreshë, mbáni veten nën kòntròll dhe shmángní ínátín. Dùke nísur që nga periudha pás Páshkève, do të kèni shumë sùksèse në jetën tuaj.

Ata që jánë në një punë do t’u shtòhet më shumë pága, ndërsa ata që kánë një bíznès do t’u rrítet ècùria.

Pèshòret për 10 ditë rrèsht do të trègòhen mjáft të kùfízuar dhe fjálëpák. Në punë do të jèni shumë të ngárkùar. Sa i pèrket fínáncáve, do të jènë të kènáqshme.

Akrèpët do të bèfásòhen nga një dhùrátë që do të márrín nga një person i pánjòhur.

Në javën e párë të majit do të ndíhèni të lòdhùr. Mënyra më e mirë për ta kálùar këtë gjèndje është një pèriudhë e gjátë qètèsie me persona që i kè për zèmèr.

Disa Shígjetarë do të shíjòjnë sa më shumë javët e párá të Majit. Në márrëdhèniet persònale gjíthçka do të shkòjë mirë. Edhe me lèkët do t’ju ècë mirë, por bèni kùjdès vetëm me trùpín tuaj.

Brícjapët mùnd të trègòjnë bùjari të pa-prècèdèntë. Ndòshta mùnd të shpènzòni një shumë të madhe párásh për një dhùrátë për një fámíljarin tuaj. Gjátë majit kèni shumë sùrpríza dhe lajme të mira të pa-prítura.

Rèkòmandohet që në Maj, ujorët të bèjnë sa më shumë pláne për të ardhmen, pasi në këtë muaj do t’i mbèshtèsë shumë fáti.

Ju peshqít, mùnd të pèrbállèni me një kònflíkt me një mik të ngùshtè apo me índífèrèncën e partnerit/partneres suaj.

Mos lèjòni pèsímízmin t’ju príshè plánet e mirë-mèndùara për këto kohë.

“Bèhùni gáti për një muaj plòt párá…”/ Ç’ju prèt në këtë muaj të bègátë

Sot, zyrtarisht ka hýrë një muaj i ri dhe sípas të gjíthë páráshikimève ky do të jètë një muaj i mbárë dhe shumë mágjík.

Ky muaj do të kètë dátën me fát për secilin nga ju dhe do të gárántoj sjèlljèn e shumë sùrprízave për ta bèrë më të mirë jetën.

Thùhet se Maji është muaj pèrfèkt që ju lídh me engjëjt dhe me domínímín, pra me pák fjalë është një muaj me rèndèsi të madhe për ju.

Të gjíthë ju do të mèrrni sa më shumë nga energjía e këtij Maji në shumë mènýra të ndrýshmè dhe sot në këtë artíkùll ju do të zbùloni sipas shènjës tuaj se ç’ju prèt.

Mèzí e kèni prítur ta dègjoni ju të dáshít, por ky muaj vjèn me një lájm të mirë sepse do jetë koha më e mbárë për ju të kríjòni pláne bíznèsi.

Párátë do të jènë në avántázhin tuaj. Ky muaj do t’ju rrísë në çèshtjet fínáncíare dhe mbi të gjítha do t’ju bèjè më të vèndòsur për të ardhmen.

Me hyrjen e muajit dhe për 15 ditë rrèsht shènja e dèmít do të dùhet që të kápë shumë mùndèsi që do t’u víjnë në maj, por edhe dùhet që të rùáni sa më shumë enèrgjítë.

Trègòni shumë kùjdès me shëndetin sepse për 10 ditët që víjnë mùnd të bèhèni pak i bríshtè.

Shumë èmòcione, dashùri dhe shèrím në shpírtin tuaj bínjákë, që jèni një nga shènjat më të mbára të muajit.

Deri më dátën 8 maj kríjoni një lístë me 3 dèshíra të mëdha sepse 2 do të plòtèsohen deri në fùndín e muajit dhe njëra në shtator.

Një grua ose bùrrë i shènjës së gáfòrres do t’i jápë fùnd bèqárisë në maj, sepse ky muaj do t’ju përbállë me gjýsmèn tuaj më të mirë. Do të dáshùròheni kokë e këmbë.

Kjo do të jètë dhùrata më e madhe e këtij muaji dhe përvèç kësaj prítèt që nga dátá 20 të shtòni párátë tuaja me një “zèro” më shumë.

Luani mùnd të fítòjë më shumë në Maj, ndáj dhe líní mènjánë pètácínë dhe mòtívohùni pak më shumë sepse këtë mùaj do të jèni përbállë 2 ose 3 mùndèsive.

Dátën me fát e kèni 11-èn ku një plán i jetës tuaj do të fùtèt në “shína” dhe do të përfùndòjë me sùksès në fùnd të Qershòrit.

Ti e líndùr si vírgjërèshè është koha më e mirë që të gùxòni dhe të lárgòheni nga fríká që ju shkáktùan muajt e shkùar. Edhe për ju maji do të jètë muaji i mbárèsive.

Trègòhuni të kùjdèsshëm deri në 22 maj sepse vèrdállë po ju vjèn një gríp ndáj dhe dùhèt të rùhèni sa më shumë.

Peshòrja dhe brícjápí, duhet që të mbájë mend se 13 maji është dita më e bègátë për çèshtjet fínánciare dhe do të kètë një lájm shumë të mirë në punën që ka.

Në lídhjè me lèkèt ky muaj do të jètë në gjèndjèn më të mirë, por plánífíko sa më mirë shpènzímet.

Shumë njerëz do t’i drèjtòjnë sytë nga ty Akrèp pasi ata kèrkòjnë dhe sýnojnë që të fíllòjnë një pròjekt me shumë përfítíme me ju dhe ju shòhín me syrin e një lídèri. Pèrfítoni nga kjo sítùatë se do t’ia shíhni hájrín.

Për shigjètarët kèshílla më e madhe që i zbrèt prej uníversít është që të pástròni sa më thèllë shpírtin tuaj.

Kùshtòjíni sa më shumë vèmèndje jetès tuaj në të tashmen për ta shèrùar atë. Do të pèrbálleni me shumë mírèsi.

Katër muajt e párë të vítít i shèrbýen ujorëve për të kríjuan pláne dhe pròjekte ndáj dhe në maj në lídhjè me fínáncat, do të shíhní frytet.

Shfrýtèzòjini ditët e mira të këtij muaji për të víjùar në plánet e ndèrtimít të të ardhmes tuaj, e cíla deri më táni dùket shumë prèmtùèse.

Një ndrýshím i páprítur për peshqít, do të víjë në fámíljen tuaj në maj dhe kjo do t’i hápë rrùgë fèmíjëve tuaj për të márrë më të mirën nga kjo jetë.

Kjo do t’ju gèzòjë pa-másë. Fínáncát tuaja do të márrín një rrítje dhe hòv nga mèsi muajit.

“Në maj do fítòjnë shumë, ç’fát i madh…”/ Sa dòli páráshíkimi i fùqíshëm i muajit

Në kètè páráshíkim, ajo tha se muaji Máj do të jètë një muaj më një rèndèsi të madhe, i pranverës, pási do të várèt i gjithë viti.

Ju me shumë sígùri mùnd të pyesni veten se si do të nísë ky muaj i ri ndáj dhe ky artíkull do shùájë çdo pikëpýetje tuajën duke ju trègùar si rènditet shenja jote.

Në nísjen e muajit Maj, shumë kùjdès duhet që të kènët dáshët sepse 10 ditëshi i párë nuk i fávòrizòn as në dashùri dhe as në èkònomi.

Më mirë për ju do të bèhet pas datës 15 me një çèshtje fínáncíare në rrítje.

Shumë kùjdès dùhet që të trègòjnë edhe peshqít sepse në punën e tyre díkush do të tèntòjë që t’ju bèhèt pèngèsë dhe nëse do të hùmbni qètsínë, do të hùmbní dhe punën. Lèrè të ikè sepse të lígát do të t’i pástròjë fùqía e Univèrsít.

Një punë e re do të víjë për bricjapin dhe më në fùnd kjo shenjë do të jètë përbállë dy òfèrtave shumë të mira. Zgjídhní atë që ju jèp edhe qètèsi. Në shèndèt duhet të kènë kùjdès për sèmùndjèt kròníke.

Këto 10 ditët e párá të muajit Maj nuk do të jènë të mira edhe për dèmat që një çèshtje krèdíe do t’u príshè mòralín.

Ajo që ka më shumë rèndèsi është se shèndèti do të jetë shumë mirë dhe mbí të gjítha disa míq tháshèthèmèxhinj do ju lárgòhen duke ju lènè në qètèsi.

Nga data 2 dhe deri në 8 maji, ju të gafòres do të përjètoni një períudhë me një strès të lèhtë në lídhjè me punën. Më pás gjíthçka do ju rrègùllohet váj.

Mùnd të kèni një márrèvèshje të re për të fítùar párá më shumë, ndërsa në shèndet do të jèni si kòkrra e mollës.

Një shùmë e madhe bòrxhèsh do ju kthèhèn juve të shígjètarit dhe kjo do të bèjè që Majin ta jètoni në lùks. Kùjdès kur t’ju bèjnë pròpòzíme, sepse disa míq nuk janë ata që mèndòni. Fushat e tjera i keni mirë.

Vèmèndje në punë për ju luanë, sepse këto kohë mùnd të kètë shumë shkùrtime dhe ju dùhet që të trègòheni sa më shumë të mòtívùar.

Nuk do t’ju ndòdhè asnjë tèlásh, ndáj dhe mos kríjoni as ánkth dhe as strès. Në dashùri do të mèrrni nga një sùrprízë.

Sùrpríza më e madhe e Majit për vírgjèreshët është se një dèshírë e tyre shumë e madhe plòtèsohet dhe kjo i lídh me një jètë të re jáshtë shtetit. Do të jèjë muaji më i mirë për shèndètin dhe dáshùrinë.

Pjesa më e mirë e muajit Maj për peshòret do të lídhèt me èkònomínë e tyre dhe në këtë fushë ata do të márrín ngrítjè. Kùjdès deri në 18 maj dhe shpènzímet që bèni. Në shèndet kùjdès fámíljarët sa më shumë.

Akrepat do të lùmtùròhet këtë Maj sepse më në fùnd ata do të lárgòhen nga një vend pùne i mèrzítshëm dhe pa përfítíme dhe do të vlèrèsohen për atë që mèritòjnë.

Fínáncat tuaja do të jènë sùper dhe shumë stábèl, por kjo várèt pak edhe si do t’i mènáxhòni. Sa për shëndetin, ai është shumë i qètë.

Do të tríùmfòjë në dashùri këtë maj shenja e ujòrit ku bèqárët do të kènë shánsè për lídhjè shumë ròmántike dhe të ëmbla, ndërsa një pjesë e madhe e njerëzve do të çlíròhen nga shèrrèt. Plánet tuaja do rèálizòhen.

Dhe krýesòn në lístën e fátlùmëve binjakët, që në asnjë mènyrë nuk dùhet që të hárròjnë dátën e tyre më me fát që është 25 maji. Do t’u vínë 2 mùndèsi që vetëm 1 herë në jètë të víjnë.