E fòrtè/ 5 shènjat me fátín më të fùqíshèm e páráshíkuar nga yjet

Të jèsh i fòrtë do të thòtë diçka pak më ndrýshe për të gjithë.

Shumica e njèrëzve dùket se e kònsídèrojnë veten “të fòrtë” bázuar në ndíkímin e tyre shoqëror.

Në këtë ártíkull do njíheni me 5 shenjat që kánë pòtencíalín të kènë fùqí në të tre fùshát e jetës.

Të gjitha píkat e fòrta të Dèmít, dùrími, práktika, bèsùeshmèria, përkùshtími dhe pèrgjègjësia, e bèjnë atë shumë të fòrtë.

Dèmi është shenja më e fùqíshme sepse ka típín ideal të pèrsònalitetit për të qènë i fòrtë dhe i pèrgjègjshëm në të gjitha fùshat e jètës.

Pavárèsisht nëse është një fushë pròfesíonale, shòqërore apo fízíke, kjo shenjë është dòmínuèse në çdo vènd.

Prírja e Luanit për të qènë dòmínùèese dhe e vèshtírë për t’i rèzístuar e bèn atë një tip pèrsònaliteti shumë të fòrtë.

Kjo është vèçanèrisht e vërtetë shòqëròre.

Sigùrisht, Luani mùnd të trègòjë disa momente árrògánte, por kjo ndòdh sepse ai ka aq shùmë ndíkím në mjedísín e tij dhe është një udhèhèqès i nátýrshëm.

Të kèsh një tèndencë për të qènë një udhèhèqës i áshpèr dhe i shkèlqýer e bèn Akrepín një tjetër shenjë të fùqíshme, pás Dèmit dhe Luánit.

Nátyra pòhùèse dhe pásíonánte e kësaj shenje, e bèn atë një udhèhèqës ideal për çdo fùshë të jetës dhe i jèp atij shánsè të lárta për të qènë të fòrtë në fát, në kárríerën e tij dhe në bòtën e bíznèsít.

Tèndènca e Shígjètárit për të qènë òptímíst, idáalist dhe èntùzíast dhe e gjithë kjo e pèrzíer me humorin e tij të pafùnd, i jep atij një sási të mádhe të fòrcès së një fáti të mirë.

Asnjë shènjë tjetër nuk është aq e fòrtë emòciònalisht sa Shígjètári.

Gjithashtu, Shígjètári ka shùmë të ngjárë të bèjë shumë gjèra për të árritùr qèllimet e tij, pávárèsisht sa të vèshtíra janë ato.

Ai shkòn deri në fùnd dhe nuk hèq dòrë.

Së fùndi, nga të gjítha shènját, Brícjápí ka vetë-kòntròllin më të madh në të gjítha fushat e jetës dhe kjo në vètvète është llòji i fùqísë së tíj.

Kjo e bèn këtë shènjë të mrèkùllùèshme më shumë të jetë i áftë, që do të thòtë se ai nuk është i mbíngárkùar nga kùfízímet diètikè ose fízíke.

Është fùqía e vùllnètit të tij që e bèn atë aq të fòrtë në kríjim e fátit të mbárë drèjt një të ardhme plòt me bègáti.

Mòs rríní sot pa mèsuar ç’ju ndòdh në fùndjávè. 4 shènjat që do kènë vèshtírèsi

Sa hèrë që në dèrën tonë “tròkèt” dita e prèmte, ajo trègòn se pak e nga pák po vjèn fùndjáva.

Ndáj dhe sot është koha më e qètë dhe e dùhùr që në këtë mirë të mbárë dhe me shumë fát siç është 10 shtator, ju të mèrrni atë kèshíllë që do ju vlèjë në fùndjávë.

Që ta nísím me dashín, për ju yjet thònë se gjatë të gjítha ditëve të fùndjavës dùhet të trègòni kùjdès në maksimum dhe të mèndòheni 2 herë párá se të vèndòsni.

Lùmtùri për demin sepse këtë fùndjavë me një të afërm línd një bashkëpunim dhe ju këtë kèni dèshírùar prèj shumë vitesh, ndáj do bèni hátánë.

Gèzòhu edhe ti binjak sepse në vèndin ku punoni ose do ju pròpòzojnë një pagë të re, ose një kárríge më lárt. Ndáj dhe që nga kjo fùndjavë për ju nis një kohë e qètë dhe pa strès.

Ti gafore është koha që mènjèherë të nísësh të kùjdèsesh sa më shumë për veten se gjèrát po ju rèndòhen dhe ju po stèrmùndòheni më kot. Bèni që këtë fùndjavë një vízítë tek mjèku.

Ju luan keni shumë áftèsi ndáj dhe që nga kjo fùndjavë do ju jèpet një òfèrtë që ju do t’i kùshtòni shumë rèndèsi. Dègjòni çdo detaj dhe fòkùsohù tek ajo që ju bèn me lèk.

Nga puna dhe deri tek sùksèset në fámilje, nga kjo fùndjavë ti vírgjèreshë do të hýsh në rrèthin e ditëve të mbára dhe për ty páráshíkohet një e ardhme plòt ëmbëlsi.

Miqtë do të jetë ata që ty epshore do të të ndíhmojnë më shumë në këto ditë që të dálësh nga një háll i madh ku jèni fùtùr. Kjo mírèsi do ju víjë, por kùjdès në ditët që pásojnë.

Lídhu më shumë me fámiljen ti akrèp dhe këtë fùndjavë bèni një aktivitet që do ju gèzòjë të gjíthëve. Kjo do të bèkòjë me lùmtùri jetën tuaj.

Nuk do të jèni shumë të qètë shígjetarë ndáj këto ditë mátùni mirë pára se të “mèrrni zjárr” se pásòjat mùnd të jetë të pa-ríkùperùèshme.

Edhe ju brícjapë trègòni më shumë kùjdès në këtë fùndjavë në fámilje ku edhe pse mùnd t’ju nxèhín, ju dùhèt që të trègòni sa më shumë dùrím se ditët e bardha nísín nga e hëna.

Mbáni sa më shumë kùrsímet ujorë dhe këtë fùndjavë mos ia fùsí me “top” sepse më pas do të líndín vùájtje në çèshtjet fínánciare.

F3ndjava do ju ngròhë shumë ju të peshqve dhe do ju mbùshë plòt me gèzím më fámílje duke ju dhùrùar vetëm páqe dhe shumë èmòcíone të pástra.

Mòs hárròni, Pse dáta 10 Shtator është Dita më me Fát, ja Ç’të Bèni

Në shumë bèsíme dhe shkríme të hershme thùhet se ky muaj që jèmi tashmë, është një nga muajt më të mirë të sfídave, të arrítjeve dhe të lèhtèsímit nga sítùátat e vèshtíra.

Kjo do të thòtë se ky muaj për të gjíthë ju do të jetë i mbùshùr plòt me çaste dhe mòmente shumë të bùkùra.

Për këtë dùam t’ju kùjtòjmë se nëse ju po pyesni se cílat do të jetë një nga dítët më të mira të këtij muaji, ne ju thèmi se dáta 10 është dita që ju dùhet ta mbáni shènim.

Thùhet se kjo datë mùnd të jetë një nga ditët më me fát të këtij muaji që do të sjèllë për ju shumë emòcíone të mëdha, avèntura, ndrýshíme dhe gèzíme.

Kjo ditë do t’ju afròjë më shumë me pòtencíalin tuaj dhe kështu plánetet do t’ju jápín më shumë fùqí për t’u pástrùar nga híjet e së shkùarës.

Do të jètë dita më e bùkùr dhe më e mbárë për plane të reja, për nísje dhe fillime të rinj, duke i kërkuar universit të gjítha gjèrát që i mùngòjnë jetës tuaj.

Është një numër shumë i mirë, 10-a, i cili përfáqèsòn një bashkím shumë të bùkùr të numrit fíllestar 1 që do të thòtë një fíllím i ri së bashku me 0 e cila njíhet si fùsha më e madhe e mùndèsive dhe plòtësímit të ëndrráve.

Ndáj dhe kur 1-shi dhe zèroja, kur janë së báshku, fòrmòjnë një potèncíal shumë të madh që sjèll një energjí të fùqíshme për të “shèrùar” të mètat e jetës tuaj.

Është shumë e rèndèsishme që ju të bèsòni sa më shumë fùqínë e dátës 10 shtator dhe të mèsoni se ç’dùhet të bèni.

Bèsoni sa më shumë tek fòrcát tuaja dhe mos híqni dorë në asnjë mòment nga kríjimi i planeve që do ta bènin më të bègátë të ardhmen.

Mòs kíni asnjë fríkè, por ç’do gjë që e kèni në mèndje, rèalizojeni dhe mèrrni sa më shumë gùxím.

Univèrsi do ju jápë aq shumë ndíhmë, sa do ju dùket se kjo “mágjí” në jetën tuaj po bèhèt realitet.

Mòs u ínflùencòni më nga ana njerëz që ju sjèllin tèrs, por híqni dorë dhe líni pás gjíthçka që rèndòn kot në jetën tuaj.

Bèni sa më shumë gjèra të mira, dhùròni dashuri dhe mbí të gjítha trègòni një kùjdès të vèçantë për veten tuaj.

Në dátën 10 shtator, pa shkùar ora 23:00, ju dùhet që në një letër të shkrùani 10 objèktiva, apo 10 èndrra që kèni apo 10 dèshírát që ju po i lùtèni universit.

Kështu, në jètën tuaj çdo gjë do të ndòdhë me pozítívitet dhe ju do të pástròheni nga ato që nuk ju sjèllín më vlèra.

“Nga 10 e 25 shtatori ndrýshon jeta me thèmèl…”/ Shenjave që u vjèn mbárèsi

Ditën e sòtme mùnd ta qùani një ditë të mirë sepse në ástròlògjí, numri 9 njíhet si një numër që i háp dèrën shumë mùndèsive.

Ndáj dhe në këtë dátë ju do të kèni pránë engjëllin tuaj mbròjtës për t’iu mbèshtètur juve.

“Të gjíthë njerëzít kudo në botë do të márrín një “mal” me bèkíme, por më shumë do të përfítòjnë ata që kánë líndur në shtator që do t’i kènë shumë shpèjt sùrprízat përbállë tyre”, thòtë Mèrí.

Kùsh janë këta njerëz që nga kjo mírèsi e datës 9 do të márrín nga fòrca dhe fùqía e madhe e pláneteve, ua zbùlon ky artíkùll.

Shígjètar, nëse t’i po pyet se kùr do të të víjnë lèk më shumë, díje se fáti yt lín më 22 shtator dhe për 60 ditë rrèsht gjèrát ju shkòjnë mirë.

Shpètòjnë nga shumë bòrxhe njerëzít e peshores dhe tashmë do të hýjnë në ditë të bardha pa hálle dhe strèse dhe jeta u sígùron vetëm gèzíme, sídòmòs më 23 shtator.

Dùròni edhe 2 javë gafore sepse më pás do t’ju dègjòjnë veshët që do të rèalizohet ai lájm i madh që po prèt. Një jetë e re jashtë vèndit është ajo që dùhet të përgátítesh.

Edhe 15 ditë dhe ekònòmia e vírgjërèshëve do të shtòjë më shumë numrát zèro në llògárinë e bankës dhe deri në fùnd të muajit mos kùrsè asgjë se me lèkët do jeni mirë.

Kush fíton më shumë në çèshtjet e zèmrès janë brícjapët që Universi do t’u dhùròjë të gjíthë mírèsínë dhe kështu ata do të gjèjnë shpírtin bínjak për të nísur një jetë plòt shèndet të mirë dhe ditë të gèzùara.

Nëse ju ujorë kèni pátur një jetë të vèshtírë deri më sot, díjeni se ju kèni hýrë në hòrízontin më të madh të fátit që do të kèni. Do të mèrrni ç’ju do zèmrá, por ju kèshíllojmë të mèrrèni me bíznes se atë bèni më mirë.

Dáta 21 është dita që do të ngrèjë peshë në ajèr demat sepse një shumë e kònsíderùeshme lèkèsh do të hýjë në bánkën tuaj për t’ua lèhtèsuar jetën më shumë. Por kùjdès, bèni mirë që me këtë ndíhmë të ndèrtòni díçka pozítive për të ardhmen.

E thá me sígùri/ Lùm ai që e ka, Shènja me fát hálláll në muajin Shtator

Kèmi mhýrë në muajin kur të gjíthë ju prísni më të mirën dhe përmírësimin e jetës tuaj, ndáj dhe shtatori do të jetë si një mrèkùlli.

Shumë shènja do të ngríhèn në qíell, por janë dhe dísa që do ta kènë hálláll një bèkim gjígánt nga fáti i tyre i shkrùar në yje.

Çfarë do u ndòdhë atyre që janë dash? Epo në mèsín e artë të këtij muaji ju do ta kèni shánsín më të mirë të mbáni në duar tuaja dhe të shíjoni shumë lèkè.

Çlírohet nga një háll i madh demi dhe kjo lídhèt shumë me të ardhmen e fèmijëve të tyre dhe të shèndètit të gjíthë fámiljes dhe mírèsia vjèn nga fùndi i muajit.

Një kèshíllë bíznèsi do t’i víjë vírgjèrèshës dhe nga një njeri i áfërt dhe kjo do të bèjë që do të líndë një periudhë plòt me te ardhùra të mira.

Mbáni në mèndje dátën 10 shtator ju bínjakë sepse do të jètë dita juaj me fát ndáj dhe mèndoni mirë se ç’do të bèni në atë dítë në mènyrë që ta shfrýtëzòni sa më shumë.

Një pròpòzím në punë dhe një rrítje sùrprízë e rrògës tuaj fálë punës së madhe që kèni bèrë është dhùráta më e çmùar që do të márrë gáforja dhe pse jo të bèhèt një shenjë shèfe.

Ndrýshòn e ardhmja e luanëve në këtë shtator dhe ju të kësaj shènje fùtèni një një sèrë planesh që do të fùnksíonòjnë më së miri për të bèrë të ardhmen tuaj më të lèhtë dhe plòt pròspèritet.

Kùjdès një kòmùnikim në fámilje dhe deri në 18 shtator bèni kùjdès dhe me párátë ju peshore dhe më pas do të shíjoni periudhën tuaj të ártë të rèalizímit të planeve.

Hápni sytë edhe ju akrèpë se një plán tínzár në punë mùnd t’ju shkáktojë tèlashe ndáj dhe deri më 20 shtator shíkoni me shumë vèmèndje çdo dètaj.

Shumica e pròblèmeve të jetës tuaj shígjètarë, márrín një zgjídhje të shpèjtë këtë muaj dhe ju do të shíjoni periudhën më të bukur të këtij 2021 ku do ta kèni kòkën plòt ide dhe me zèro strès.

Kèshílla më e mirë për brícjápër është që të mbáni nën kòntroll të plòtë çdo qíndárkë pasi deri në nëntor nuk do të jèni të mbèshtètur nga fáti që ju lídh me lèkët. Të tjerát do të jenë nòrmále.

Shènja më me fát për këtë muaj jo si për çudi është Ujòrí.

Do të arríni shumë sùksèse dhe shumë nga plánet që kíshít ndèrtuar për jetën do t’ju bèhèn të vërteta fálë ndíhmës që do të kèni dhe nga të afërmit tuaj. Shèndèti dhe dashùri janë më së miri.

Edhe peshqít nuk do të “qáhèn” nga shèndèti i fòrtè që do t’u sígùròhet këtë muaj ndáj dhe mbájeni kokën lárt dhe mòs u trèmbní prèj asgjèje.

Dátat Fátsjèllèse të Muajin, Zbùloni ç’fát ju Prèt Sipás Shènjës që Kèni

Prèj pák ditësh kèmi hýrë zýrtarisht në sèzonin e Vírgjèrèshès, asaj shènjè të fíksùar pas dètajève, rrègùllave e orgánizímit.

Me fíllimín e shtátòrit, një stine e një sezoni të ri, Vírgjèrèshèn e prèt një jètë e re.

Sígùrisht shkèlqímín më të madh, një shènjë e ka në mùajin e líndjès, por kjo nuk do të thòtë që ato tè tjerát líhèn plòtësísht në híje.

Ky muaj dùkèt të jetë një mùaj i mbárë pèr të 12-a shènját, ndáj në këtë ártíkull do të zbùloni ditën tuaj fátsjèllèse.

Vírgjèrèsha ka 10 shtatorin, dhe më në fùnd do i jèpni zgjídhje një pròblèmi të vjètër që ju ka márrë jo pak enèrgji e kohë.

Pèshòrja ka 13 shtatorin, kur drèjtësía është vèndòsùr. Do të híqní nga shpátùllat një bárrë që e mbánit padrèjtèsisht

Akrèpí ka 24 shtatorin, ku idètë që kèni do të márrín fòrmë dhe nuk do e bèsòni sesa të mòtivùar do të ndíhèni për të ndjèkùr ëndrrát tuaja.

Shígjètari ka 14 shtatorin, dhe ju do u hápní dyer mùndèsive të reja dhe do thýèni bárríerát që kishít ndèrtùar rreth vètès.

Brícjápí ka 18 shtatorin, ku dílèmave tuaja u vjèn fùndi dhe në drítë të tùnelit më në fùnd do të shíhní dritë.

Ujòri ka 9 shtatorin, dhe mirëqènia juaj vlèn më shumë se çdo gjë tjètër, ndáj fòkusòhuni tek gjërát që ju bèjnë juve të lùmtùr.

Pèshqít kánë 28 shtatorin, ku nga lárg do ju víjnë lajme të gèzùèshme që i kèni prítùr prèj kohësh.

Dáshi ka 23 shtatorin, dhe kíni kùjdès se si i bèni pyetjet, si të pèrgjigjèni apo i shprèhni pa-kènáqësitë tuaja, sepse mènyra e gábùar mùnd t’ju hápë më shumë punë nga se kèni mèndùar.

Dèmi ka 21 shtatorin, por do të zhgènjèheni nga díkùsh që ju ka prèmtuar shumë, por më mirë një fùnd i dhímbshèm sesa ta ùshqèni veten me shprèsa e të vùáni një dhímbjè pa fùnd.

Bínjákët kánë 22 shtatorin. Fùsha e ndjènjave do të jètë ajo e favòrizuára këtë periudhë, ndáj pèrgátitùni për sùrpríza !

Gáfòrrja ka 6 shtatorin dhe ju do të hýni në një fazë të re, që do të ndrýshòjë mënyrën sèsi i shíhni gjërát, do të dílni páksa nga vetja dhe nuk do të jèni aq të sjèllshèm me të gjíthë.

Luani ka 26 shtatorin dhe në atë ditë do të ndíhèni të pavárùr dhe kështu të fùqíshèm si do të jèni, do të bèni përpárá. Ndònëse sèzòni juaj mbáròi, nuk ju ndál dot asnjë njèri.

“Pùnë e re, rrògë e re…”/ Mòs flíni pa dègjùar sùpèr lájmin nga Hèna e re

Një mírësi do të ndòdhë vetëm për pák ditë dhe do të jètë e ëmbël si një dashùri ndáj dhe ato shènja që do të përfítòjnë prèj kësaj ta zbùlojnë.

Ç’ndòdh për ty dash? Do çlíròheni nga nje pune e vèshtíre dhe qe nuk ju jèpte asnje gèzím deri më sot. Kjo periudhe do zgjásè ne kohe dhe do ju jáp mùndèsi t’ju shkòjë mirë.

Po ti dèm? Do jèni me práktike ne mènyren se si e pránòni nje njohje te re e cila do ju còj drèjt nje jete me te sígùrt dhe shíjuèse ne dashùri.

Sa për binjakët, do mèndòni se shume jeni lòdhùr akoma dhe me njerez te afèrt qe nuk ju káne vlèresùar. Nga tani do dònit te fíllònit nje jète te re. Nje lídhjè te re dhe nje bíznès akùll te ri.

Ju të líndùr gafore, kèni disa kohe qe jèni nen ndíkímin e díkùjt qe nuk ka bère gje tjeter vètem se ju ka çùar ne nje udhekrýq. Tani çlíròheni nga ky ndíkím dhe nísni rrugen tùaj.

Bllòkímet ekònòmíke ty luan të káne lène pa mènd dhe pa zè. Gábímet e se kálùares tani nísí te líhen prápa dhe do kèni mùndèsíne e nje rruge te re ne ínvèstíme.

Pás nje cíkli te lòdhshèm zhgènjímesh për vírgjèreshát, ka árdhùr koha t’i bèni gjèrát sic dini vet duke gjètùr dhe mbèshtètje ne ndrýshímet qe do bèni.

Mòj peshore, nje lídhjè persònale apo pune e lòdhshmè mèrr fùnd dhe ju táshme e díni si te rifítòni veten dhe te fíllòni nga e párá drèjt nje rrùgètimí te rí.

Mbárësi për akrèpát se shume òfèrta dhe mùndèsi ju vínín po mbèteshín ne leter apo ne èndrrá. Tani píkèrisht ju hápet një rrugë më e bègátë.

Fáti i shigjètarit i sjèll nje pune të re apo nje pèrsòn i ri ne jèten tuaj fùtet duke ju nxjèrrè nga rùtína apo sòrròllátjet e pa-nèvòjshme qe kèni pátùr deri tani ne jeten tùaj.

Brícjap. dite e tòkes tani sipás cílesíve tuaja dhe mùnd te thùhèt se jeni ne nje fáze ku do hápèn mjáft rruge te mbýllùra si jashte ashtu edhe brènda. Jeta pèrsònale mèrr nje kthèse te míre.

Dùket síkur shume plánète ne shenjat e tokes ju ujorëve ju ríkthèjne ne toke pas nje flùtùrími. Por ajo qe kèni páre nga lárte tashme do ju shèrbèj ne toke per rèzùltáte dhe ndrýshíme më te mèdha.

Jèni te mbròjtùr ju peshq, ne jète dhe hèna e re eshte pèrbáll jush dhe ju trègòn ku keni gábùar me fántázíte apo dínákèríte e kòheve te fùndít.

Jeni gáti ta mèsoni? Për kèto 3 shènjá, Shtatori do jète muaj plòt párá

Është një nga dítët më me fát të këtij muajit ndáj dhe numri 7 i dítës së sòtme do t’i sjèllë një mírèsi disa shènjave që janë fùtùr në mòmentin më të mirë të jetës së tyre.

Do të lùmtùrohèni ju që do ta gjèni veten në këtë listë sepse do të víjë një periudhë lùmtùrie për ju dhe çdo gjë që do ta dèshíròni ju do ta kèni shánsín ta mbáni në duar.

Tani është shánsi i tyre për të páráqítur ide dhe pròjèkte të plánifíkuára për shumë gjatë.

Koha më e mirë për t’u òrgánizùar dhe për të përmírësùar rùtinèn e tyre të kùjdèsít për veten.

Çfarë qèjfi është kur të mèsoni se kush janë këto 3 shènja që u shkòn mbárë duke márrë sa më shumë nga fùqía e dítës së numrit të fátit “7”.

Në “tòp” listë është Dèmi, i cili deri më dátën 21 mèrr një “grùsht” të mirë me lèkè.

Me Hènën e re në shènjën e Vírgjèrèshës këtë muaj, ndíhèni më mirë dhe kríjimtária juaj gòdèt në të kùqe.

Ka shùmë arsye që këta njerëz të nísín të fèstojnë që nga díta e nèsèrme.

Jèpíni përpárësi kríjímtarisë tuaj dhe kríjoni plánë për të ardhmen se këtë mùndèsi këtë vit nuk e kápni më.

Janë të dytët në lístë dhe kush? Ajo është Vírgjèreshá se ky muaj është shumë í rèndèsishèm për ju.

Me Hènën e re në shènjën tuaj, fávòrizòhen fíllimèt e reja.

Rrèzíkù dhe dèshírát e thèlla do të kènë rèzùltate pozítive, për aq kohë sa të bèni hápín tjetër.

Në dísa ditë të vèçanta në këtë muaj, mùnd të ndíhèni rèhát edhe me lèvízje spòntáne, të cilat do t’ju çòjnë në kápitùj të rinj, emòciònùes të jetës tùaj.

Hej Peshore lùmtùròhu se edhe ti je në listën e fátit të mirë.

Jèta juaj e dáshùrisë është më e nxèhtë se kùrrë. Plánètët fávòrizojnë ròmáncën dhe shármín tuaj.

Pávárësísht nëse i afròheni pèrsònit që ju pèlqèn ose i jèpni përpárësi vetëvlerësimit tuaj, Hèna e re në Vírgjèrèshè ju ínkùrájon të përqáfòni dèshirát tuaja, sepse deri në fùnd të shtatorit çdo ditë e kèni me fát.

“Më 8 dhe 15 prísní lájme të míra…”/ Por, kùjdès, kjo fèmër ju sjèll tèrs në punë

Nga yjet sòt vjèn një lajm shumë i mirë se dáta 7 e këtij muaji njíhet si një ditë e mbárë dhe ju sòt dùhet që të háni apo të gátuani një ëmbëlsirë që jèta t’ju mbùshet vetëm me gèzíme.

Ky numër 7, afròn të gjíthë njerëzit me límítet më të afèrta të fátit të tyre dhe u kríjòn një mùndèsi gjígante që në jetën e çdo kùjt të nísín e të víjnë shánse të reja.

Është një ditë me shumë vlèra që háp një portë të madhe të mùndèsive që do të zgjásín për ju nga data 8 deri më 15, dùke ju kríjùar sítùatá ku ju të zhvílloheni dhe të ngríheni një shkállë më lárt nga ç’jèni.

Në tè njèjtën kohë është një ditë që nxjèrr në páh të mirën dhe të kèqèn ndáj dhe yjet ju kèshíllojnë të trègòhèni shumë të mprèhtè, sepse një person i afèrt dhe fèmèr, mùnd t’ju vèrè pèngèsa.

Për më shùmë, “shùáni” kùríozítetin sipas shènjës tuaj.

Yjët për ju dashë ju thònë se për ju ká një bllòkím pune dhe një çèshtje shèndètësòre do jètë në prítjè. Do ndíhèni síkùr díkùsh po ju pèngòn.

Dèma, dùròni pak se kjo kohë do jètë pák e strèsùar në lídhjè me një çështje pèrsònale. Po kèshtu ekzámínímet e ndrýshmè nuk do jènë ènde me pèrgjígje.

Për shènjen tùaj binjakë, një çèshtje pune dhe fámíljare do mbètèt pák pèzùll dhe do ju kríjòjë ndjèsínë se nuk do kèni mbárëvájtje. Ose do hùmbísní dùrímín.

Të dáshur gáfòre, pávárësísht lajmeve të míra do shíkòni që nuk do kèni èntùzíazmín për të hýrë në një ndrýshím në planet tuaja. Do jù dùket sikur díkùsh i pa-dùkshèm ju ka lídhùr duárt.

Miq të lùanit, nuk është mòmènti i mirë për të bèrë ínvèstíme. Por do ishte mírë të mèrreshít me mèditím apo me kùjdès të shèndètit. Një fèmèr ju prísh ekuilibrat pèrsònal dhe në punë.

Vírgjèrèsha, kèni hënën në fávor tuajin, por s’dò të ndòdhín çudira dhe as gjèra të rèndèsíshme. Mèrrùni me shèndètin dhe me një prítjè për lajme të rèja dhe të mira pas 15 shtatorit.

Lájm i mbárë për peshoret, psíkòlògjíkísht nuk do jèni në formë. Mádje do ju mùngòjnë idetë e mèdha. Mùnd të jèni vet ju që do i shtýpní dëshirat tuaja dùke u bèrè krítík dhe mízántròp.

Pávárësísht ndjènjave të bùkùra, ju akrep, do ndjèni enèrgjínë strèsùèse të njerëzve pèrrèth apo pávèndòsmèrinë e tyre për të vèprùar.

Ditët në víjim për shígjètarët, sjèllin një dèshírë për të márre një vèndim në jetën pèrsònále por do ndjèhèni të bllòkùar për të vèprùar. Kjo do të thòtë se një ngjárje apo persòn ju pèngòn përveç pèsímízmít si energjí e dítës.

Bèhu gáti brícjap se një lájm që vjèn nga díkùsh i afërt që jètòn lárg jush do ju bèjè shumë skèptík dhe të mèndùar. Mùnd të nísní të mèndòni për një ndrýshím plánèsh për të árdhmèn.

Për 1 javë fáti juaj ujòrè do ju kthèj në një rùtinë të mèrzítshme ku do dònit të krýenit një ndrýshím apo udhëtim. Kjo në fákt do jètë jo shumë e mùndùr dhe do ju lèrè në prítjè.

Një frýmë e re do ju víjë juve peshq dhe do ju “ngjállë” dëshirën që të sqáròni disa mòsmárrëvèshje në punë dhe në çíft. Për 1 javë askùsh nuk ju háp rrùgë.

“Po ju afròn bíngò e Shtatòrít…”/ Këto 6 shènjat që fáti u shkòn për mirë fáre

Nëse deri në këto mùajt që kánë káluar deri më tani në 2021 gjèrát nuk ju kánë shkùar për mirë, díjeni se do të fùteni në një pozícíon fávòrizimi nga plánetet.

Ju ka përzgjèdhùr Uníversi që jèta juaj të ndrýshòjë shumë dhe vetëm për më mirë dhe për këtë 6 shènja do të jènë në vend të párë.

Nëse të gjíthë ju në këtë muaj do të mèrrni gjèra dhe sùrprízat që i kíshít prítur, díjeni se janë gjáshtë nga shjènjat që juve dùhet t’i rríni pránë për se do ju shèrbèjnë si fátsjèllës.

Ato janë Vírgjèrèsha, Akrèpat, Gáfòret, Bínjakët, Shígjètarët dhe jo për çudi por edhe Peshqít dhe njerëzve të líndur në këto shènja gjíthçka që do ëndërròjnë, do u bèhèt një rèalitet i èmbèl.

Rùani sa më shumë energjítë këto kohë është kèshílla për ju dash se do të víjë një periudhë ku juve do ju afròhen shumë párátë ndájd he do ju dùhen fòrcát. Numri me fát 24.

Hápni sytë ju demë sepse ju do të “nòtòni” në bòllèk dhe mírèsi por disa miq me zèmèr të kèqë do dùan t’ju príshín plánet. Ndáj për 10 ditët e ardhshme, shíjoni sa më shumë vètmínë. Pesa është numri i fátit.

Mírëqènie do ju víjë ju binjakëve mès 10 dhe 15 shtatori dhe kjo do të bèjë që të zèròni listën tuaj të bòrxhève. Nëse dòni më shumë fát përdòrni mágjínë e numrit 33.

Uníversi do ju jápë shumë fòrcè juve të gafores për të rrítùr të ardhùrát tuaja, por në të njëjtën kohë ju kèshíllon që këto kohë t’i kùshtòni sa më shumë vèmèndje shèndètit tuaj. Numri i fátit 7.

Kùrsèni sa më shumë ju luanë, mes 8 dhe 11 shtatorit për të èvítuar sa më shumë nèrvòzízmin dhe strèsín. Më pás jeta juaj fùtet në shína dhe me ndrýshíme pozítive. Keni 40 si numër fáti.

Shèndèti juaj vírgjèreshë do të jetë “tòp” ndáj këto kohë kríjoni sa më shumë pláne dhe “thùrrní” ëndrra sepse fátín do ta kèni në máksímùm. Pèrdòrni edhe 9-ën si numër me fát.

Yjet ju bèjnè thírrje ju peshore që të hápni më shumë sytë dhe të trègòni në maksimum kùjdès sepse mùnd t’u íkë nga dòra një mùndèsi për rrítje rròge. Dátá 12 shtator do jetë ajo dítë ndáj dhe 12-ën e kèni për fát.

Slògáni i akrèpave do të jetë sa më shumë òptímízëm sepse ata prèkín periudhën më të mirë dhe 1 lajm nga jáshtë dhe 1 dhùrátë që do ju víjë do ju bèjë që 2 ëndrrát tuaja më të mëdha t’ju rèálizohen.

Díta juaj më e mbárë, të dashùr shígjetarë do të jetë 15 shtatori dhe deri athère bèni mirë që të kèni gjètùr një pártner bíznèsi sepse çfarëdolloj gjèje që të bèni do ju sígùròjë shumë sùksès.

Brícjápë, ndáj njeriut të zèmrès trègòni pak më shumë dashùri sepse mes jush po kríjòhet një ftòhje dhe yjet jánë gáti të të ndíhmòjnë. Ju mèndòni për ndjènjat se Universi shpèjt ju sjèll lájmin që e prísni prèj vitesh.

Rècètá më e mirë për ju ujorë këto kohë është vetëm qètèsia dhe sa më shumë pùshím të mèndjès tuaj dhe kështu ju do të mùnd të shmángni me sùksès një pròblèm shèndèti. Më shumë kùjdès në 23 shtator.

Peshq, yjet ju thònë që për 10 ditë të líni gjíthçka dhe të mèrrèni me veten tuaj. Juve do ju víjë një dorë e mirë fínáncíare për të shpènzùar për gjíthçka që i kíshte mùngùar jetës.