Erdhí páráshikími/ Këta njerëz do bèjnè párá dhe mbájnë “thèsárin” në duar

Kush nga ju do tè dònte një jetë të rèhátshme me të ardhùra të mira dhe një jetë të qètë dhe pa asnjë pèngèsë.

Epo, dùket se kjo është ëndrrá më e madhe e të gjíthëve dhe shumica kánë si qèllím në jetë që të shmángín sa më shumë hállet dhe sítùatát e vèshtíra.

Çfarë është rèzèrvuar do të víjë për ju dhe një ndrýshím si në të tashmen dhe në të ardhmen e fátit tuaj, do t’ju tròkásë në dèrën tuaj, për t’ju mrèkùlluar.

Dhe nga e gjíthë kjo mrèkulli, fímijët tuaj do të rrítën më të shèndètshëm, fámílja juaj do të bèhèt e bègátë dhe ju do të ndíhèni si në kráhët e engjëjve.

Kjo períudhë e këtyre muajve të nxèhtè do ju sjèllë lumturi dhe një energjí që do të pèrbálloni gjíthçka, ndáj dhe tashmë mèsòni se ku do të drèjtòhet jeta juaj.

Shènja që ju kèni do t’ju jápë të gjítha kèshíllat dhe sùgjèrimet tuaja ndáj dhe shíhní atë që po hýn në jetën tuaj.

Për ty mòre dash shumë pláne të reja, qèllime jete, dashùri plòt pásíon dhe për më tèpër një ndrýshím i madh që ju lárgòn nga pròblèmet. Në fùnd të muajit prísní realizímin e dèshírave.

Në plán të párë për këto kohë për demèt është kárríerá e cila ngríhèt lat e më lárt. Do t’i përbálloni me një lèhtèsi të madhe edhe çèshtjet më të vèshtíra dhe do të fùtèni në një pozícíon ku do të dòmínòheni nga lèkèt.

Dy tákime që do t’ju ndrýshòjnë rrjèdhën e jetës juve bínjak dhe tashmë dùhet të jeni sy dhe mèndje hápùr për të pránuar ndrýshímet në jetë. Kèni shumë shánse që ju të jèni njerëzít më me fát.

Disa çèshtje të vèshtíra ekònòmíke do të zgjídhen me një fùnd të lùmtur për gáfòrrèt të cílëve më pas do t’ju hýjë në shpírt një energjí e madhe për të ndríçuar të ardhmen tuaj. Ju prèt një jetë èndrrásh.

Fùndi i korríkut dhe Gushti janë muajt tuaj luan, për të trègùar se vetëm ti dí ti bèsh plánet realitet. Një persòn i afèrt mùnd t’ju kthèhèt në pèngèsë, ndáj dhe deri më 18 gusht, çdo plán rùájeni vetëm në kokën tuaj.

Një sítùatë e vèshtírë e lídhùr me shèndètin do të zgjídhèt me sùksès për vírgjèreshát, të cilat do ta mbùshín jetën e tyre me páqe dhe një mártèsë mùnd të ndòdhë në Gusht. Bèhùni gáti sepse jèta juaj përmírèsohet dhe nuk hásni më tèláshe.

Një lájm i mirë për peshòrèt sepse nga nèsèr e deri më Shtator, çdo ditë do t’ju sjèllë nga një lájm që do ju lùmtùròjë. Do të kríjoni lídhje që do t’ju fòrcòjnë fínáncat ndërsa fátin më të madh do e kèni më 17 Gusht.

Nëse juve akrèpa ju kánë pròpòzuar së fùndí një òfèrtë të mirë, bèni mirë të thòni “PO” sepse jèni në rrùgën e dùhùr. Víjòni deri në fùnd të verës me këtë punë që kèni se më pás do të kètë një sùrprízë që vètëm ju e mèrítoni.

Mòs kthèni më kokën pás në të shkùarën ju shígjètarë, por hápni sytë se engjëjt në të tashmen tuaj, po ju jápin shumë shenja për t’ua ndrýshùar jetën. Një mùndèsi e madhe në kárríerë ju prèmtòn në fùnd të muajit.

Ajo që do t;u dhùròhet brícjapëvè është sígùría ekònòmíke dhe tashmë është mòmenti më i mirë në jetë për të kápur majat. Një lájm ju vjèn më 28 Korrík që do t’ju shtòjë edhe 100 vite jetë nga gèzími.

Ju ujòr do të “pùthèni” nga hëna e re dhe për 3 muaj rrèsht jeta juaj do të jetë pláne, pròjekte dhe ndrýshíme për mirë. Më pás do të shíhní se në dùart tuaj po mbáni “thèsárin” e jetës.

Peshq të dáshùr, bèni mirë të bèni gáti válixhet se vèndi nuk ju mbán më dhe për ju është koha më e mirë për një udhëtim të mirë dhe për një qètèsím të mèndjes, sepse çdo gjë tjetër në jetë do të jètë e mbùlùar nga bègátia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *