“E fòrtë fare, shènjat më me fát për muajin…”/ Më në fùnd lájme të bègáta për ju

Sápo ka dálë pùblíkími per mùájin prill, dùke evídèntùar shenjat më me fát dhe ato qe do te kènè pak mè tèpèr vèshtírèsi.

Në artíkullin e sòtëm ju të gjíthë do të gjèni te rèndítura shenjat nga mè me pak fát, tek ato me më shùmë.

Sa për lùanët ndíhèn të ùlùr në vend të 12 në lídhje me fátin që do t’u víjë këtë muaj. Deri më 12 prill do të ndíení një strès dhe lòdhjè të madhe, por më pás shpètòni njèhèrë e mirë.

Prísni për një báshkèpunim nga dáta 25 që do t’u hápë shumè rrùgë me fítíme dhe deri në fùnd të majit do ta gjèni veten mes rèhátisë.

Sátùrni nuk i fávòrizon shumë gáfòrret që fáti i tyre ulèt në vend të 11. Dùrim deri në dátën 16 dhe më pás mòmèntet e vèshtíra dhe síklètet do t’ju sístèmohen.

Díta e ndrýshímeve të mëdha do të jètë në 23 prill kur hëna e mbárë do të hèdhë një fát të madh në shenjën tuaj. Me mùndèsi të madhe një punë e re ose pák më shumë lèk në punën që kánë.

Viti 2020 i lá shumë hállè dèmáve të cílët po i tèntòjnë të gjítha mùndèsítë për të sjèllë ndrýshímin e madh në jetën e tyre dhe tashmë do të kènë dhe mbèshtètjen e Sátùrnit.

Një lájm i mbárë u vjèn më 21 prill që do t’i jápë mùndèsínë e një ngrítje në èkònòminë e tyre dhe u përmírèsòn rrugët e së ardhmes.

Edhe në dátën 14 márrin një lajm të mirë në lídhje me një áplíkim për punë apo bíznès.

Për bínjákët do të nísè një periudhë shumë herë më e mirë se nga janari, shkurti apo marsi dhe vjèn një momènd i mbárë për èkònòmínë e tyre.

Shumë gjèra të mëdha do t’ju víjnè pas dátës 21 dhe në ato ditë do t’ju hápen rrugë e mùndèsi të reja. Çfárë t’ju víjè párá syve, ta kápní!

Marsi për vírgjërèshët ishte pák i vèshtírë dhe ju ènde jeni në kërkim të zgjídhjes së një shùmice të hállève tuaja.

Pas dátës 15 Sátùrni kálòn në shenjën tuaj dhe do t’ju sígùrojë më shumë fòrcè dhe fát dhe dhe do i hápè më shùmë pùnë.

Díta e 25 prillit do jetë shùmë e rèndèsíshmè për ju në márrèdhènie me të tjerët në lídhjè me pùnët, plánèt dhe pròjèktèt.

Muajt e párë të këtij viti për pèshqít kríjùan pák strès dhe lòdhjè mèndòre por deri në 18 prill çlíròhèni nga kjò sítùátë.

Këto lídhèn me punën tuaj dhe me sítùatën ekònòmike, por lajme të mira víjnë nga këto fusha, ndáj fíllòni e fshíní djèrsèt e síklètit.

Ju të akrèpáve do të hýni në një periudhë në príll ku në çdo cèp të jetës tuaj fáti do t’ju mbèshtèsë. Do t’ju jèpèn mùndèsi për të ndrýshùar në punë, në bíznès, në shtëpi apo në kárríerë.

Hëna e rè në Shígjètár do t’ju òfròjë márrèdhènie të bègáta fínáncíare në datën 14 prill, që kèshtù ta shfrýtèzòni.

Një nga shenjat me lájme më të mbárë vjèn për dáshët që do të kènë një frýmèmárrje të mírë. Shkèlqím do të ndòdhë për këtë shenjë pás datës 16.

Kësaj shènje do t’u dùhèt të prèsín hábère që jánë të rèndèsíshmè por nga ana tjètër dhe të vèshtíra, por pás datës 23 mùnd të fíllòjnë pròjèkte mádhèshtòre.

Fát i madh për pèshòret që më në fùnd lárgòhen nga síklètet e 3 muajve të párë dhe u hápen mùndèsi për kárríerën, fámíljen, pròjèktet dhe të gjítha dëshirat e tyre.

Do të prèsín dátën 20 dhe më pás, do ècín më párá, mùndèsítë që do t’u víjnè do jènë më fántástíke.

Një Hënë e re do të fávòrizojë shùmè edhe shígjètarët që do márrín një mbèshtètje shumë tè rèndèsíshme.

Në të gjíthë dítët e këtij muaji do të kènë sùksès në të gjitha fùshat e jetës dhe nuk do të rrèzòhen në asnjë pèngèsë.

Më e mira po vjèn edhe për brícjápët që dùhèt të hárròjnë se çfarë ka ndòdhur në muajt e parë të këtij viti. Mèndòj se akoma më shumë fát i mbárë do të víjë për ta sepse dèri tani nuk kánë párë gjë ènde.

Për të líndùrit e kësaj shènje, rrùgèt dhe márrèvèshjet e tyre që të árríjnë në një fùnd pozítív dhe me sùksès deri nga dátá 16.

Shènja më me fát për këtë períudhë do të jènë fátlùmët e ùjòrit sepse nga mòmènti i lòdhshèm i jetës së tyre do të kálòjnë në një lùmtùri si Párájsa mbi Tòkë.

Do t’u dùhèt vetëm të prèsín dèrísa të kálòjë data 17 që të nísè një enèrgjí dhe ajèr i rí për ta. E ardhmja e tyre do të jètë më e shèndètshme dhe më e bègátë nga çfarë e kíshín mèndùar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *