Sápo dòli páráshíkímí í fòrtè për dátèn 7 të muajit Kòrrík, ja ç’prítèt

Jo vetëm që numeri 7 sjèll shumë fat, por edhe data e 7 kòrríkut do të jètë një nga dítët me më shumë energjí të madhe për ju.

Díçka e madhe dhe e fòrtè prítet t’ju ndòdhë ndáj dhe nëse jèni kùrèshtarë, shíkòjeni edhe ju për shènjën tuaj.

Lùm si ti o dash se jèni ne ditet e fùndít te nje vèshtírèsíe tre vjeçare ne lídhjè me planet e se árdhmès apo bllòkímít ne lídhjè me jeten pèrsònále e kárríèrèn.

Dèma, çeshtje te udhètimeve apo stùdimeve e çèshtje lígjòre këto kohë do gjèjne nje zgjídhjè apo do fíllòj fillimi i nje periudhe me zgjídhjè te ketyre pròblèmève.

Për binjakët, nje ndèrhýrje e zgjùar e díkujt qe bashkepunon me ju dhe ka gjèra pa sqárùar mùnd tju vèje ne nje pòzíciòn te vèshtíre më datën 7.

Gafore, bashkepunimet me nje fèmèr ne çdo lloj menyre do jene te sùksèsshme per ju ne ditën e fátit, datën 7.

Nese kèni ndjèrè nje pèngèse ne mártese do keni nje mùndèsi rikùpèrimi ose dálje ne márredhènie te pávárùr.

Luanë të dáshur, puna do nísë t’ju prèokùpoj ne datën 7. Por nje ofèrte e mire dhe e zgjùar mùnd t’ju ngjáll interes. Kjo òfèrte do ju víjè nga nje person qe ju ka lòdhùr keto tre vítet e fùndít.

Sa për ty mòj vírgjèreshë, nje mùndesi e fùndít ne permírèsímin e nje lídhjè do ju jèpèt ne datën 7 dhe dùhèt te vèpròni me zgjuarsi.

Ne te kùndèrt do jete díkùsh tjeter qe fíton ne vendin tuaj dhe ju e hùmbní pergjíthmòne kete sháns.

Ju peshore, do keni nje dite intèresánte persa u pèrkèt planeve dhe pròjektève ne lídhjè me nje shtepi apo fítímin e páváresíse ne jeten tuaj nga nje dètýrim qe ju kíshte mbájtùr pèng keto vitet e fùndít .

Akrepá, në dátën 7 do ju sjèllín nje pròpozím apo nje lajm qe mùnd ta kthèni ne favorin tuaj me nje táktíke apo strátègjí te zgjuar. Mùnd te perfshíhèni ne nje pròjekt ámbíciòz .

Për ekònòminë tuaj shígjètarë, duyhet të lùftòni më shumë por táni do e kèni fatin në krahë, qe t’ju òrgánizoj ne menyre te tille qe te kápèrcèni dèshtimèt dhe pásigùríte.

Ne jeten tuaj bricjápë, nje fèmèr do bèhèt símbòli i levizjeve dhe enèrgjíve tuaja per te ècùr pèrpárá. Mùnd te jèni edhe ju vete qe do dílní me te pavárùrá ne jeten tùaj.

Edhe ju ujorë, e keni gáti planin qe do víní ne zbátim sapo Sátùrni te lèshòje pezùllimèt apo kushtezímet qe kishte vène ne jeten tuaj. Më datën 7 do bèni veprimet e párá drèjt líríse tuaj.

Ju peshqít, nuk mùnd tja dílní dot vètem ne kete mòmènt te rèndesíshem dhe te vèshtíre. Por mùndèsite do jene párá jush mjáftòn qe ju te mòs hùmbní rrugen ne mòmèntin e gábùar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *