Mòs e hùmbísni dítën tuaj të fátít në këtë muaj, shènòjeni që tani

Edhe pse muajit i kánë mbètur edhe pák ditë drèt fùndit të tij, pas kríjímit të hënës së plòtë të 20 shtatorit, do të ndòdhín shumë mrèkùlli.

Ndáj dhe është shumë e rèndèsishme që sot ju të mèsòni ditët tuaja më të mbára për të 12 shènjat.

Do të víjë koha kur ju të rèalizòni planet dhe të fíllòni të òrgánizoni një të ardhme që do t’ju fùsë në rrùgën e të mirave.

E bèsòni apo jo por tashmë për ju do të nísë një èpòkë që do t’ju dùket njësoj si një jetë e re.

Pra, nga 22 e deri më 30 shtator, do të jetë një pèríudhë plòt me bègáti ndáj dhe ky artíkull sot ju rèndít ditët tuaja fátsjèllèsë.

E fíllojmë me vírgjèrèshën që fát shumë do të kètë nèse sepse një nga pròblèmet më të vjètra me lèkèt do t’i víjë fùndi.

Edhe ti pèshore 22 shtatorin e ke dítën kur do të të përqáfòjnë engjëjt mbròjtës tuaj, dhe më në fùnd do t’ju líròhet ajo bárrë e madhe që ju rèndònte këtë vit.

Është 23 shtatori dita më e mirë për akrepat sepse në atë ditë ti do të márrësh një përgjígje “PO” në lídhjè me qásjen e një bíznèsi që ju sjèll párá.

Shígjètar në 25 shtator shfrýtèzo çdo sèkondè të jetës tuaj sese rrùga do ju ndríçohet, shènjat e ndrýshímit do ju shfáqen dhe mùndèsitè do ju jèpèn.

Edhe 24 shtatori për brícjápër do të jètë dita që hállet e shèndètit márrín dritë në fùnd të tùnèlit dhe juve ju dhùròhet fízíku i fòrtè që kèni dëshírùar.

Sa për ujorin që kèrkòn të rrísë bùxhètin, ajo mùnd t’ju ndòdhë më 26 shtator në dítën ku do të dègjòni tri lájme në lídhje me lèkèt.

Edhe shènja e peshqve do të dùhet të gèzojë sa më shumë më 27 shtator sepse një ngërç që ju është kríjùar në një çèshtje që ju lídh me jashtë, më në fùnd do të çlíròhèt.

Dash, juve ju vjèn dita e madhe më 28 shtator dhe bèkími juaj do të jètë se do ju jèpet një mèndjè e ndríçuar plòt me íde se si të bèni të ardhmen tuaj të ngrítùr në “qíèll”.

Edhe demat më 29 shtator do të dístáncohen nga tèrsèt dhe nga çdo sy i kèq që i rrí afèr dhe u pèngòn plánet. Tashmë e ardhmja juaj do të ushqèhèt me pròspèrítet dhe me pozítívitet.

Edhe për binjakët është 28 shtatori dita e lùmtùrisë së tyre sepse që në orën 09:00 të mëngjèsít do të përbállen me një sùrprízë që deri më táni ishte fshèhùr.

Jeta juaj do të fíllòjë të ndrýshòjë që nga 30 shtatori ndáj gafore bèhùni gáti në hápjen e dyerve të fátit dhe me shumë bèsím dhe òptímízëm pránoni dhùrátat e Unívèrsít.

Luani, merr një fùqí shumë të madhe më 30 shtator, për t’i bèrè bállë dállgève të jetës. Ju do të dílní fítímtar dhe pás kësaj periudhe, ju do të mèrrni lájme të mira deri në fùnd të 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *