“Do ndrýshòjë èkonòmía juaj…”, fáti prèmton lèk për të gjíthë këto shènja

Shumë fjálë të mria po thùhen për këtë fíllim të muajit dhe dùkèt se do të kèmi të bèjmè me ndrýshíme shumë pozítíve në çdo fushë të jetës tonë.

“Do të jètë një muaj i ndrítur, sòlar dhe me shumë ngjýra të mbára”, thòtë ástròlògía, e cila ka një fjálë për të gjíthë ju në lídhe me èkònòmínë.

Pèrgjíthèsisht të gjítha shenjat do të kènë mùndèsi të mira mídís dátës 5 deri dhe 16 të këtij muaji.

Dùke ia nísùr me këmbë të mbárë të fíllòjmë me dáshët që dùke nísur nga sot e për 2 javë do të kènë fát të mirë sepse do të fávòrizohen në ínísiativat e tyre. Por, kùjdès vetëm me kòmùnikímin e tyre dhe në rápòrtet në fámílje në fùndín e príllit.

Dèmat kèrkojnë atë ndrýshímin e madh në jetën e tyre, por do të dùhèt të prèsín edhe pák rreth dátës 21. Në 10 ditët e párë të muajit mùnd të ndíhèni pak nèrvòz, por rùáni qètèsínë sepse nuk ju prèngòn asgjë. Gjíthçka për ju shkèlqèn pas 23 príllit.

Dègjòni pròpòzímin që do t’ju víjë nga një i afèrt juve të bínjakëve rreth dátës 10 ose 15 të muajit sepse mùnd t’ju líndë díçka që do sjèllë fítíme.

Kùjdès ushqímin këtë muaj dhe strèsín me qèllim që të shmángní ánkthín e ditëve të fùndít dhe zhgènjímer e vògla në dítèt e fùndít.

Kèshíllë për gafòrrèt, dùhet që në javët e párá të muajit të mòs më mèrzítèn dhe të rùájnë qètësínë në kòmùnikim me të tjerët në punë, me qèllím që të mos e èkzágjèrojnè, për arsýe se mùnd të príshèt ekùilíbrí.

Ndèrkohë që për ámbíciet tuaja do të kèni të gjítha mùndèsítë pas datës 24 të mùajit të shkèlqèni në drèjtímin e punës dhe pròfèsíonít.

Mirë edhe për luanèt sepse për çfarëdo-llòj ínícíatíve që dùan të márrin, për ata që nùk e kánë gùxímin të márrin íníciátiva dùket sikùr pròfèsíoni do të fùtet pak e nga pak në rítmín apo do të plòtèsojë prítshmèrítë e tyre.

Do të dálin shumë të sùksèshëm luanët që dínë të jenë báshkèpùntorë të mirë. Ajo pèríudhë do të márrè një formë shùmë të qártë nga dáta 5-19.

Për të ëmblit e vírgjèreshès, ditët e rèndèsishmè janë 5 me 14, kështu që do të dùhet rácíonálitèt, do të dùhèt këmbët në tokë, do të dùhèt òrgánizím shumë i mirë.

E thënë ndrýshè 10 ditëshi i fùndít për disa do të rèzùltojë shumë i sùksèsshèm për lèkèt. Ndèrkohë dy janë príòritet e muajit, pùna dhe shèndèti.

Ju të dáshur pèshòre, në 10 ditèshín e fùndít të muajit do të dùhèt të jèní të kùjdèsshèm në rápòrtet pèrsònalè.

Trègòni qètèsi dhe dùrím që të mòs e mbýllín me pròblèmátika në rápòrtet në çift, do të ishte mírë që të shmángín ánálizát të gjithë të líndùrit në shenjën e pèshòres.

Për akrepat, dèri në dátën 14 do të mèrrèn me plánet afatgjátë për ti pèrmbýllùr ato, dhe nga dáta 19 dhe në vázhdímèsi i kánë të gjítha mùndèsítë për të qènë mirë.

Muaji do të víjë duke u rrègùlluar shumë, duke arrítùr píkën máksímále rreth dátës 26.

Ju të shígjetárève, mòmènti më i mirë për të gjètur zgjídhje dhe për të rènè në ùjdi është 7 me 14, jánë ditë shumë të rèndèsishmè për shenjën e zjárrít, për fushën e lèkëvè. Dùhet ta shfrýtèzòjnë sa më mirë dhe sa më shumë.

Shenja e brícápit, do të íshte mirë që të rrèspèktòjnë fáktòrin kohë, të rrèspèktòjnë mënýrën se si shprèhèn në ambíentèt e punës. Mùnd të rèzùltòjë pòzítive për emrin e tyre pèríudha nga 24 e muajit dhe në víjímèsi.

Mèndjen kètu ju të ùjorít sepse në 10 ditèshín e tretë do të kènë mùndèsi të tjera shumë të mira që do të dùhèt të shfrýtèzòhen máksímálisht në mòmèntin që u páráqítet ose u dèl pèrpárá.

Mèsi i muajit do të rèzùltojë i rèndèsishèm për të gjíthë pávárèsisht në cilën dátë të ùjòrit kánë líndùr. Jeta pèrsònale ka shumë ngjýra të bukùra për 10 dítèshin e fùndít.

Një muaj i mirë edhe për peshqít sepse do të kènë një muaj shùmë të mirë pèrsá i pèrkèt lèvizjève të rèndèsishme dhe për të mbýllùr, pròblèmátikát e shèndètit.

Nùk èshtë muaj i mirë për tu márrè me ánálizát e jetës pèrsònalè sepse në këtë píkë do të ndjèhèn shumë të vètmùar dhe shùmë të pa-kùptùar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *