Mòs flí ende/ Pás 10 prillit, dèshírat dhe ëndrrat u plòtèsohen kètyre shenjave

Pás dátës 10 prill do të jètë një periudhë shumë e mirë për një kátègòri shenjash të cílat kánë dèrgùar shumë lùtje drèt Universit për t’iu plòtèsùar dëshirat.

Ka ardhur koha që më në fùnd të gjítha lùtjèt tuaja të dègjòhen dhe ato që kèrkòn shpírti juaj mùnd t’ju bèhèn realitet pás datës së 10 prillit.

Por, a dòni tashmë t’i zbùlòni se cilat shenja kanë rènè në rrètën e një fáti të mirë dhe mùnd të kènë shumë shánse t’u rèálizohen ëndrrat?

Dèshirat më të mëdha që do të rèálizohen për Dáshët do të lídhet me gjèndjen e tyre fínánciare.

Kështu, ju pás dítës së 10 prillit do të gjèndèni më të gjállë në shpírtin dhe trùpin tuaj dhe do të kèni më shumë fòrcè për t’u plòtèsuar dëshirat.

Për ju të dáshur dash në 13 prill do t’ju plòtèsohet një ngrítje ekònòmike që e kèni prítùr që nga 2020-a.

Ëndrra e dèmáve që mùnd t’u plòtësohet pas 10 prillit lídhèt me një strès që ka në shpirt në lídhje me një shèrr mes një të afèrmi apo një kòlegu në punë.

Në 15 prill páqja do të mbízòtërròjë rrèth jush, duke ju sjèllë shèrimin që ju jèni lùtùr prej shumë e shumë kohe. Dhe kùjdèsuni për më shumë të rùani qètèsínë sepse shèrrè dhe strèsè nuk do ju líndín më.

Shèndèti do t’u fòrcòhet shenjave të Bínjakëve dhe të Brícjápit që më në fùnd do t’u dùhèt që t’i hèdhín íláçèt në kòshín e plèhráve sepse nuk do të kènë më nèvòjë.

Tashmë ju do të fòrcòni trupin tuaj me një energjí që ju vjèn nga mbèshtètja e Sátùrnit dhe të Díèllit dhe e gjíthë kjo válë do t’ju jápë shèndètin e fòrtë deri në fùnd të 2021.

Dèshíra e një pune të rè mùnd t’u plòtësohet shenjave të Gáfòrres dhe të Lùanit që më në fùnd do t’u dùhet që të lèvízni më shumë dhe të ndízni motorèt tuaj.

Kjo mùndèsi pune do të jètë me lèkë të mirë dhe në këtë mënyrë ju do të gjèndèni në një sítùatë më të lèhtësuar dhe do kèni lùksín ta mbýllni vitin pa bòrxhè.

Dhe fátlùmë pas datës së 10 prillit do të jenë edhe Vírgjèreshat me akrèpat dhe ujòrët sepse dëshira e tyre më e madhe është të nísín një jetë të re jashtë vendit.

Do t’u fávòrizohet natyra e kètýre shenjave që mùnd t’ju jápë mùndèsínë që në fùnd të këtij muaji dhe në Maj ju të mèrrni një përgjigje pozítive nga lòtáría e emígrácíonit.

Pse jo, që të bèni gáti válixhet sepse më në fùnd e ardhmja juaj do të hápë rrugë të reja dhe më të ndrítura dhe të bègáta dhe ajo jetë e re që prèt që të nísèsh jashtë kùfíjve, tashmë nuk do të jetë vètëm një ëndërr, por do ta shíjòni në realitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *