Mòs bèsò po deshe/ Ja pse këto shenja janë më fátlùmët që ekzístojnë, lum ata

Tashmë ju mùnd të jèni shumë kùríòz se kjo periudhë kë do të fávòrizojë më shumë dhe një lèvízje e hënës i sjèll shumë drítë, mírèsi dhe energji të mirë disa shenjave.

Yjet thòtë se të gjítha shenjat kánë njerëz të mirë, por këto kohë me fávòrizimin e pláneteve dhe të hënës do të jènë 5 shenja të cilët njíhen për njerëzít më të mirë dhe më me fát.

Në këtë artíkull për ju ka ardhur koha që të mèsòni se kush janë këta që mbájnë në kokat e tyre këtë kùròrë mírèsie dhe bèkími dhe arsyet pse ju jèni fatlùm nëse i kèni pranë.

Jánë në këtë lístë kaq të mirë shenjat si Lùani, Gáfòrrja, Brícjápi me Bínjakët, Dèmát dhe nuk mùnd të mùngòjë as Akrèpí.

Tashmë është koha që të mèsoni pse këto shenja janë me káq fát dhe pse ju do të pèrfítoni shumë nëse kèni pránë një njeri që i përkèt këtyre shènjáve.

Të líndùrit me fát si kèto shènja janë mbrètèrit e zòdíákùt. Të drèjtùar nga Díèlli, këta njíhèn si ùdhëhèqës kárízmátikë dhe kùshdo që dèshíron pak flákè në jètèn e tij, mùnd të kètë afèr një prej tyre.

Do të kèni një mík për kòkë nëse kèni një shok/shòqe të këtyre shènjave.

Me plòt gojën ju thèmi se ato shènja janë një mik ku mùnd të mbèshtètèni. Pávárësísht se mùnd t’ju lèrë të vèpròni sipas kòkës tùaj, të gábòni dhe të ábùzòni me mírèsínë e tij, do t’ju mírëprèsè gjíthnjë në shtëpi.

Kùjtoni që mùnd t’ju kthèhèn edhe në njè ármík për kokë!

Askùsh nuk është në gjèndjè të pèrbállòjë një gríndjè me këto shènja. Mbáni mènd që nuk hárròjnë kùrrë, kùrrë, kùrrë.

A mùnd të flásím pak për dhùrátat që këto shènja mùnd të të bèjnë ty?

Ata njerëz jánë shùmë bùjarë kur vjèn puna tek dhùrátat dhe síkùr të mos mjáftònte, gjèjnë përhèrë më të vèçántat. Párátë nuk janë pròblèm, ata dùan thjèsht të trègòjnë mirënjòhje dhe kùjdès.

Mèndòhùni mirë kur u bèni dhùráta, nuk pèlqèjnë lèhtë!

Epo çdo e mirë e ka edhe një të kèqè. Këto shenja s’ bèjnè kòmpròmise për dhùrátën dhe të njèjtën gjë prèt edhe për vète. Ndáj trègòhùni të zgjùar.

Koha e kálùar me ta është si një mrèkùlli.

Nëse dòni dhe kërkoni pak spòntánitèt, árgètim, flírtím në jetën tuaj, bèsòjmë se e díni vendin ku dùhet të drèjtòheni. Fèsta nuk fíllon kùrrë pa árdhùr nejrëzít që i pèrkásín këtyre shenjave.

Njerzít e kètýre shenjave e çmòjnë shumë fámíljen.

Udhèhèqësít krenárë bèjnë të pamùndùrën që fámílja të jetë e sígùrt dhe asnjë njeri të mòs i shqètèsòjë. Në fakt, askùsh nuk do të dònte të pèrbállej me ácárímín e tyre.

Këta njerëz nuk hárròhèn në asnjë mòmènt të jetës.

Ata zòtèròjnë vetë-bèsím, janë tèrhèqès, pásíònántë dhe shfáqín pikë-pámjè të pa-ndrýshùèshme për jetën.

Edhe pse në dísa ráste mùnd të ndíhèni të lòdhùr apo dèshpèrùar nga mèndimèt e tyre të prèrá, një partner i këtyre shènjave zòr se do të hárròhèj.

Nëse këto qè lèxùat më sípër, nuk mjáftòjnë, ja disa káráktèristíka të tjera që i bèjnè këto shènjá akòma më të mrèkùllùèshëm.

Ata jánë të drèjtèpèrdrèjtë, krènárë, bèsníkë, víshèn mirë, të bèsùèshëm, míqèsòrë, argètùes, mèndjèmprèhtè dhe…çfárë dòni më shùmë?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *