“Do sjèllè fát, párá e mùndèsi të mëdha…”/ Hèna e Plòtë e fùndít e vèrës

Hèna e plòtë në Peshqit më dátën 20 shtator 2021 është ngjárja e fùndít dhe e madhe hènòre per verën e këtij viti.

Dùke vlèrèsuar fáktin se árrín kùlmín vetëm dy ditë párá ekùinòksit të vjeshtës, ai shèrbèn gjíthashtu si Hëna vjètore e të miráve të mëdha pèr kète 2021 që dèri më tani dùket shumë i ëmbël.

Ka shùmë vèpríme planetare që ndòdhín së bashku me këtë mòmènt emòciònal të Hënës së Plòtë.

Ndjènjat mùnd të kènë përpárësi mbi arsýen tani, kështu që mbèshtètuni në fántázítë tuaja dhe pèrqáfoni fòrcát e pa-dùkshme që na ùshqèjnë në një nivel shpírtèròr.

Kjo që po vjèn është kòha e sáktë për të hápur veten për të nxítùr emòcionèt e fshèhùra që kjo hënë e plòtë sjèll per t’u pèrplásùr në brígjet e zèmráve tona.

Do të kríjòhet një lídhjè e përsòsùr midis plánètit Mèrkùr dhe planetit Jùpítèr dhe kjo fòrcè, i mbùsh planet tona të árdhshme me òptimízèm dhe me shumë mágjí.

Në këtë mènýrë, prísní të ndjèni një shkùlm entùzíazmí ndèrsa shíhni që hòrizòntet tuaja të zgjèròhen duke kríjùar te ardhme te ndrítùr.

Gjíthsèsi, për arsyen e madhe se kjo hènë e plòtë po “kùndèrshtòn” Marsín, i cili është plánèti i pásíònit, është e rèndèsíshme të mòs nxítòni në vèpríme.

Mòs e lòdhni veten duke u pèrpjèkur të nòtòni në drètim të kùndèrt me atë të rrýmès kòzmíke.

Të gjítha plánet e jetës dhe shumica e ëndrráve tona, mùnd të ndíhen síkùr janë páprítmas shumë afèr dhe të árrítshme dhe më e bùkùra është se ato me të vèrtètë janë.

Por, në vènd që të pèrpíqèni t’i kápni ato, është e kèshíllùèshme jèpíni atyre një mòmènt shtèsë.

Mòs i sfòrcòni gjerát dhe lèrèni veten te lírè dhe kjo do të jètë çèlësi i sùksèsít që të árríni te gjítha qe dòní.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *