Wednesday, June 7, 2023

Monthly Archives: May, 2022

Kùjdès në 31 Maj! Nuk dùhet të hárròni, námí do ndòdhë pas pak orësh

Disa muaj me pare na kríjuan sítuata që të gjíthë ju do të dònit t’i hִrrònit një orë e më párë, ndáj dhe për...

Mòs flí akoma! Kjo shenjë e ka hálláll FATIN në Muajin Qershor

Qershor 2022 dhe sa po hýn, dhe në veçanti gjýsma e tij e dytë, qùhet muaji i fatit nga ástròlògët. Sidoqoftë, vetëm një shènjë...

Gjyshja thòshte, “Sílle 1 vezë, ta hèq syrin e kèq”, Tani kùptova arsyen

Sa prèj jush ju ka ndòdhur në jetë që të tèntòni të bëni diçka që e keni me qèjf, dhe ju asnjëherë nuk ia...

Páçi fat sot! Do ndòdhë në dárkë, shenjat që márrin Bèkim në Fat e Pásùri

Sa herë një na rástis një dátë ku báshkòhen dy numra te mbáre si dáta e sotme (31 maj 2022) sípás nùmèròlògjísë shpjègími është...

Pse 1 qershori është dita me fat! Universi bèkòn me fat e pásùri kèto shenja

Siç mùnd ta keni dègjùar hyrja e muajit te riit, do të jetë aq e dashùr dhe aq e bègátë sa ditët e tij...

I dálin të sígùrta, Nga dáta 1 qershor, shenjat që fati i fùt në duar e mbára

Janë të bèkùar nga fati dhe Universi gjatë gjíthë 2022 ka vèndosùr që t’u gjèndet pranë në të mirë dhe në të kèqe. Mèri...

Bèjèni edhe ju sot ùrgjènt, Príshni syrin e líg dhe kápni fátin e mbárë, Ja si bèhèt

Edhe pse duket shumë e çuditshme kur thuhet, sërish gjyshet tona kanë patur metodat e tyre për të sjellë shumë fat dhe mirëqënie në...

Shígjetári i pari, Pèshorja e fùndit, do bèhet “námí” për këto 4 shènja hòròskòpí

Ka lájme të mira për Dashín se në dashùri, nëse jeni në çift prèj kohësh, mùnd të vèndòsni të lègalizòni lidhjèn. Në punë, nga...

Ju ka rènë bíngòja e Qershorit, ja 4 shenját e hòròskòpít më me fát

Sa herë e kèni pyetur veten tuaj, nèse ju jeni një person me fát në këtë botë, apo jeni një njeri i thjèshtë. Si...

Sot 29/05, Si do të ndíkojë kjo datë kaq me fát tek secila prèj shenjave

Bèhùni gati të rrèthoni në kalendar datën 29 sepse dita më me fat e muajit dhe ajo është pikërisht sot. Kjo ditë e 29/05...

Most Read