Wednesday, June 7, 2023

Monthly Archives: June, 2022

“Do shpètoni, do mbýllni 1 krèdi…”/ Prísni, Lájmi i fùqíshëm po vjèn në 5 Kòrrík

Është gáti hyrja e nje mujai te ri dhe një periudhë e qètë e veres së “ártë”, po yjet nuk kánë kùrrë pùshim për...

Shkáku “tròndítès”, pse 30/06 mùnd të jètë díta “shíu i lèkève” në Qershor

Qershori është një muaj ku të gjíthë ju mèrrni sa më shumë fòrcè dhe bèsím që të përmírèsoni të ardhmen tuaj drèjt fùndit të...

Hëna e “mílíonave”, sot ju 5 shènjat mùnd të kápni llòtárinë, çmènd fati

Kètë rrádhë ástròlògèt, kánë sjèllë páráshíkímin për 1 javë shumë të mbárë të këtij muaji dhe ajo që është shumë e rèndèsishme është se...

Dùroni edhe 10 ditë! 6 Shènjave që rrògat ju rríten dhe párátë i rrjèdhín lùmë

Mòs u hábítni aspák që edhe në mùaj e verës të pèrbálleni me shumë sùrpríza të këndshme, por e díni që më të mëdhato...

Lájmet nga jáshte do tju dálin te vèrteta! Ja cilat shènja do gjèjne një punë tani shpèjt

Tashmë mùnd ta thèmi me plòt gojën se ky qershor eshte ne ditet e fùndit, i cili sòlli një mot të ëmbël dhe me...

Doli i plòtë páráshíkími Kòrrík, 4 shènjat do t’i lèrè zèmrá nga pásùria që prèsín

Edhe 1 dite dhe zýrtarisht do te víje një muaj i ri dhe sípas të gjíthë páráshikimève ky do të jètë një muaj i...

Mòs e bèso po dèshe! Këtyre, edhe bíngòja u bíe në 3 ditët e pára të muajit

Sa hèrë ne kèrkojmë që të na ndòdhín gjëra të mira në jetë, për të afrùar më shumë mírèsi pranë vetes tonë, ne ndèzím...

“Díkush ju bènte mágjí…”/ 5 shènjat që lárgòjnë krèdítë, márrín pásùri dhe lùmturòhen

Jùpíteri hýri përsëri në shènjën e Ujòrit më 28 qershor dhe do të qèndròjë në këtë pozícion deri më 29 dhjètor. Shùmë gjëra do...

Prísni edhe 3 ditë, Luanët me një punë të re, 5 shenja me rrògën dýfísh

Ashtu síç e dímë të gjíthë ne, hëna e plòtë është një evènimènt që i sjèll të gjíthëve, páqe, lùmtùri dhe shumë energjí. Dhe...

Shènojë datën 07, bèje gáti gjithë shtëpínë, do ndòdhë pas orës 19

Edhe pse ende ndòdhèmi në muajin qershor dhe ky muaj ka edhe plòt 3 dite për të ardhùr drèjt fùndit, me sígùri të madhe...

Most Read