Wednesday, June 7, 2023

Monthly Archives: July, 2022

Mè thùaj çfarè shenje ke, të thèm FATIN dhe ùrgjènt çfárè ju prèt tani në verë

Sa prej jush bèsojnë se kanë një numër apo një shenjë që ju sjèll shumë fat? Ne mèndojmë se çdo shenjë e hòròskòpít e...

Ajo i gjèn të sákta! Shenja më me Fat për Gùshtín, do ju çmèndè prèj qejfít

Si pritet të jetë parashikimi i yjeve për shenjat për muajin qe zýrtarisht do te víje nèser? Çfarë pritet të ndodh këtë muaj? Si...

Shkrùajeni sot këtë si mágjí, bèni gáti shtëpínë tuaj, do ndòdhë në orën 7 pasdite

Sa herë ju ka ndodhur që gjërat nuk shkojnë ashtu si mendoni ju? Secili prej nèsh i bën gjërat sipas mënyrës së tij/saj dhe...

“Do te hápèt 1 rruge e re, punè e shtèpi jáshtè shtetit…”/ Mbáni shènim këtë dátë

Shumica prej jush kanë fate të ndryshme dhe dikush mùnd të jetë më i gëzuar apo më i pa-lumtur se tjetri, por në të...

Muaji Gusht do te hýje me pásùri! Ja 3 shènjat që do t’u bíen ‘shí me mílíoná’

Nuk eshte aspak çùdi qe dita e nèserme do ti hápe dyert ardhjes se muajit te dyte me te embel te veres, muajit Gusht...

Ate thès me shumè párá do ta gjèni, Mèri sjèll mèsazh per gjáshte shènja hòròskopì

M.eri është ajo që ne i besojmë më shumë dhe jo më kot shumica prej nesh thotë që fati ynë është i shkruar në...

Do tròndíteni…Nga kjo llòtari qe i bíe 4 shenjave, sùksese shumë te páprítura ne te ardhmen

Edhe pak edhe korirku do te mb.yllet dhe do t'i vije rradha muajit tjeter. Te gjitheve na shijon fundjava pasi te gjithe ne kemi...

Dashi do márre víze pune, Bínjaket nje shperblím rroge, Hápen Dyert e Fátít të Madh

A jeni gati të mësoni shumë se çfarë do t'ju ndòdhë pas disa ditësh Disa mendojnë se askush nga ne nuk e di të...

Ne Gusht do Dálín Plánet, Mèri nxòrri 6 Shènjat Me Fát kete muaj dhe Dátat si kápet lèku

Secili prej nesh do të dëshironte të dinte se çfarë i prèt tek e ardhmja, por kjo nuk është 100% e m.undur. Sot ne...

Prísní edhe pak ore! Këto Shenja do Bëjnë “námín” fuqíshem, Qënka Muaj í Páráve

Ashtu si çdo fillim muaji, zonja Meri ndálèt tek parashikimi i yjeve për secilën shenjë. Si do të jetë renditja e tyre? Kush është...

Most Read