Ditët janë plòt surpriza, shpèrblimet do të vijnë, te líndur per pásurite

Te mirat per dashin Në dashùri, përpiquni të qëndroni të qetë, veçánërisht nëse ju është dashur të mèrrèni me fjalë e zènka. Në pùnë Jupiteri dhe Marsi janë në anën tuaj: mòs e çáni kokën për zíliqárët, dùhèt të shihni vetëm pùnën tuaj Edhe per Demin Në dashùri, pas dy ditësh të rènda, përpiquni të … Read more

“Tetori po vjèn, Kjo Shènjë e Nís Fùqíshem me Lèkèt…”/ Bèni Kùjdes, me Shpènzimet Lájme Të Mira

Edhe pak orë na dùhèt për hyrjen e muajit Tetor, por ajo që gábòn rrállë me páráshíkimet e sáj sot ka sjèllë një lájmèrim për të gjíthë të bèjnë kùjdès. Dáta 5 dhe 8 e muajit që po vjèn do të jènë disi të “rrè zíkshme” me lùhatje hùmori dhe gjèndje të ndrýshme shpírtèrore pák … Read more

“Do lùmtùròheni, këto shenja do bèjne námín në fùndjavë…”/ Po ju rèalizohen ëndrrát

Sa mè shumë të ècím përpárá në jetën tonë, aq më shumë e kùptòjmë se sa na nèvòjitet mírèsía e Universít për të bèrè në jetë gjèrát e dùhùra. Nëse ju jèni ndíerë kohët e fùndit si të hùmbùr apo si të bráktísùr nga fáti, dùhèt ta díni se për një kátëgòri të shenjave, kjo … Read more

Fat si një Bíngò në Tetor për 5 shenja, ja ato që párálájmëron Zònja Mèrí, për Zgjídhjen e Pròblèmeve

Per ju Dash, Është koha për të márrë frymë drejt një jete të re. Ndáloni së e bëri kárrierën tuaj fokusín krýesor të jetës. Vendosíni nèvojat tuaja të párát. Mùndësia për të studiuar me një ekspert do të árríjë paprítur. Regjístrohuni në një kurs sa më shpèjt të jetë e mùndur, pasi vendet do të … Read more

“Bòrxhèt e márra do shlýhen që në mëngjes fínancát do normalizohèn”, párashíkimi i saktë i 2 ditëve të fùndit

Dashi, Ka rrèzík qe Plutoni te sjelle edhe debáte, por edhe pasion te zjárrte sot ne jetën tuaj ne çift. Nuk do keni një dite te qëndrueshme dhe here pas here kjo gjë do ju mërzítë. Beqáret do e dëshirojnë me çdo kusht kríjimin e një lídhjeje dhe mùnd te bëjnë edhe gábíme për ta … Read more