A jeni gati për këtë tèst? Dùhèt vetëm të zgjídhni një leter, me 22 tetor do ndòdhë – MEDIA NEWS
Genel

A jeni gati për këtë tèst? Dùhèt vetëm të zgjídhni një leter, me 22 tetor do ndòdhë

Në këtë tèst do t’ju trègòjmë një nga mënyrat më të mira dhe më të vlefshme se si ju të afroni fatin në jetën tuaj dhe të keni një të ardhme plòt sukses. Edhe pse ju nuk mùnd t’i dalloni pèrditë, por fati ju dërgon shumë shenja në çdo moment të jetës tuaj dùke tèntuar që të na e bëjë jetën sa më të qetë dhe të ndritshme.

Pra, a jeni gati për këtë tèst fatsjellës? Ju dùhèt vetëm të zgjídhni njërin prèj objekteve fatsjellëse dhe më pas do të lexoni shkùrt e qártë se si të afroni fatin në krahun tuaj.

Objekti me numrin 1, fati do të të tròkasë në 22 tetor, Në shtëpinë tuaj do të hyjë një frýmë e re dhe shumë pozítive këtë periudhë dhe deri në datën 22 do të mbýllet me plòtësimin e një prèj dëshirave të tua më të mëdhá. E di çfarë?

Kohët e fùndit ke menduar të bráktisësh atë pùnë që po bèn për të nisur një të re dhe ky do të jetë momenti më i mirë. fati ju këshillon që ju të zgjídhni mençurinë tuaj dhe aty ku jeni po hùmbisni shumë kohë.

Në dashùri do të kesh shumë të reja dhe ai/ajo që nuk po të jep asnjë shenjë pozítiviteti më në fùnd do t’i mbùshèt zèmra plòt dashùri dhe do ta pranojë lídhjen me ju. Pra, shumë fat edhe në dashùri. Në shtëpinë tuaj dùhèt që të mbáni afër nga nëj objekt që ju sjell fat dhe pse JO një hudhër do të mjáftonte.

Periudhá deri në 22 do të thotë që ju më në fùnd do të mùndni të shlýeni të gjítha bòrxhèt dhe të mèrrni një bekim shumë të madh financiar. Shijoje dhe beso sa më shumë se Universi do të të sjellë më shumë mrekùlli.

Objekti me numrin 2, bekimi yt do të jetë hármonia e dhe páqja. E kush nuk ka nèvòjë për pak páqe dhe gëzím në jetën e tij/sáj. Të gjíthë ne kèrkojmë që të rrimë sa më lárg strèsit dhe të keni një jetë të qetë dhe pa tèlashe.

Ndáj dhe ju që zgjodhët numrin 2 bëtë shumë mirë pasi Universi do të hapë portat e fatit që në jetën tuaj të hyjë sa më shumë gëzím dhe ti të qëndrosh lárg të gjítha strèseve dhe dèprèsíoni.

Prej një kohe të gjatë ti je pèrpjèkur të afrosh vetëm fat të mar pasi situata në familjen tënde dùket disi e ftòhtë dhe një valë bekimi në páqe dhe dashùri është ajo që të dùhèt më shumë.Fati ju këshillon për këto gjëra.

Në datën 19 do të ishte mirë të bëje një kòntròll rùtinë shèndètësor pasi mùnd të párándáloni diçka të këqe, ndërsa në datën 30 do të mèrrni një lájm aq të mirë sa zèmra juaj mbùshèt me gëzím dhe lumturi.

Vetëm në 20 mùnd të keni një lájm të mbárë në çëshjet e páráve ndáj shumë besim dhe dùrim deri në atë datë pasi çdo gjë pozítive do të hýjë në familjen tënde.

Objekti me numrin 3, “mágjía”  do të príshèt në kohë. E dini çfarë? Kohët e fùndit as në pùnë, as në shoqëri, as në dashùri dhe as në asnjë vend tjetër nuk po ju ecën mbárë. Edhe pse keni provuar që t’i bèni gjërat me qetësi dhe shumë sáktë sërish për ju është një nga periudhát më të vèshtíra të jetës tuaj. Dhe përse ndòdh kjo?

Sepse ju jeni një njeri i mirë dhe një zèmër të mirë dhe të tjetër kanë përfítùar nga ty. Të kanë bërë mágjí për fatin e kèq. Por nuk jeni pa-shpresë.

Ju që zgjodhët këtë letër sápo i dërguat një mesazh Universit që ju kèrkoni të çlíròheni sa më parë nga lígësia, ndáj dhe për ju do të vijë në Tokë engjëlli mbròjtës. Data 26 do të jetë një datë e bekuar për ju pasi deri atëherë engjëlli juaj mbròjtës do të lëshojë të gjíthë fùqínë e tij për të të príshùr syrin e líq dhe në 26 ty do të të príshèt i gjíthë syri i kèq.

Dhe më pas çfarë të bësh për ta shijuar lirinë tënde? Është mirë që t’i bèni vetes një dhùratë që vetëm shpirti juaj e do dhe më pas ndíq shenjat që do të të vijnë nga Universi pasi deri në fùnd të tetorit do të kesh vetëm bekime.

Objekti me numrin 4, i gjíthë thèsi i FATIT të mbárë vjen vetëm për ty! Ti je me shumë fat e di? Sapo lexove atë që shpirt yt dëshironte të lexonte dhe ai është një lájm i mbárë pasi thèsi i fatit të mbárë do të thotë që páqja, mirësia dhe suksesi po hyjnë në jetën tënde.

Kjo nënkupton se gjatë muajit tetor dhe deri në fùnd të tij , do ti kesh periudhát e fatit të ndára. Kështu, deri në 25 do të márrësh një bekim të madh në dashùri, dùke príshur beqárinë, apo dùke i dhùrùar më shumë ndjenja dhje emocione pozítive njerëzve me të cilët je lídhùr tashmë.

Në 19 tetor të gjítha situata që ke e lídhùr me shèndètin, si dýshime apo síklete do të të lárgòhen pasi në këtë datë do të të japin një lájm të mbárë në lídhje me shèndètin, ose mùnd të ndíhesh më e gjállë.

L.ajmi i fùndit për të ardhmen tënde plòt bekim lídhèt me financat dhe këtu dùhèt të mbásh mend datën 21 tetor që më në fùnd t’i mbùsh xhepat dhe zhdùk të gjítha síkletet në lídhje me lèkët dhe çështjet financiare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button