Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelAjo i gjèn të sákta! Shenja më me Fat për Gùshtín, do...

Ajo i gjèn të sákta! Shenja më me Fat për Gùshtín, do ju çmèndè prèj qejfít

Si pritet të jetë parashikimi i yjeve për shenjat për muajin qe zýrtarisht do te víje nèser? Çfarë pritet të ndodh këtë muaj? Si është i vendosur pozicioni i planeteve, cilat janë shenjat më shumë të favorizuara.

Po ato më pak të favorizuara? Për të folur për parashikimin e yjeve astrologia Meri Shehu me të fundit e saj na ka lënë pa fjalë pasi për disa shenja ka favore si në dashuri, ashru edhe tek paratë.

“Filloi një muaj shumë i rëndësishëm, në planetin ekonomik dhe eròtík”. Kjo ju jep një optimizëm, i jep një hov. Përveç faktit, që Afërdita na jep këtë optimizëm, mërkuri, planeti i komunikimit, që është në akrep kthehet i kundërt dhe do rrijë i kundërt deri në datën 18”, shpjegon në mënyrë të përgjithshme për këtë muaj.

- Advertisement -

Demët do jenë në një frymë anta.goniste. Për këtë arsye, do ndiheni pak më të lod.hur, krahasuar me muajt e kaluar. Në dashuri duhet të keni kujdes me marrëdhëniet që kanë pasur, sepse mund të keni kr.isje dhe ke.qkuptime.

Por mund t’ju jepet dhe shansi për t’i rregulluar dhe marrëdhëniet, por nuk duhet të nisni një marrëdhënie të re, të paktën deri në datën 18 gusht. Tek paratë do jeni me fat gjatë këtij muaji.

Shenja e Shigjetarit, Nuk jeni në pozicion delikat sepse fundi i muajit do buzëqeshi për ju. Do keni shanse të mira er.otike, ekonomike dhe bashkëpunime të mëdha.

- Advertisement -

Keni pro.bleme me veten, pro.bleme ps.ikologjike dhe çështje lig.jore që mund të komp.likohen. Për sa i përket shëndetit do pë.rballeni me disa pro.bleme kr.onike dhe ps.ikologjike, por në dashuri do e keni zemrën plot.

Shenja e Bricjapit, Duket sikur jeni në pozicion të vës.htirë, por do rregulloni marrëdhëniet me miqtë duke sjellë një hov më të madh dhe gëzim në jetën tuaj.

Pro.blem paraq.esin lidhjet e jáshtèlig.jshme, në lidhje me punën dhe fushën personale duke krijuar pro.bleme. Për sa i përket shëndetit, gjithçka do shkojë shumë mirë. Dashuria do jetë pasi.onante dhe do shijoni një muaj shumë të këndshëm.

Shenja e Binjakëve, Do përf.itoni para nga partneritetet dhe marrëveshjet shumë të mira. Duhet të keni kujdes me deb.atet dhe kèqkùptimet në punë. Për ata që janë beqarë, dashuria shkon drejt lidhjeve serioze, fejesa dhe martesa. Shëndeti do jetë shumë i mirë.

Shenja e Dashit, Nuk paraqiten pro.bleme me shëndetin. Ky do jetë muaji, ku ju do rregulloni pro.blemet tuaja ekonomike. Në dashuri do jeni fli.rtues dhe do keni të gjitha shanset për të qenë optimistë.

Shenja e Gaforres, Do keni një muaj pas.ionant, por do keni dhe ke.qkuptime dhe pro.bleme me persona nga lidhjet tuaja të mëparshme. Do shpërbleheni mirë për punën tuaj dhe madje mund të kërkoni dhe rritje rroge. Për ata që nuk kanë punë, kjo është periudha ku duhet të intesifikoni përp.jekjet dhe kërkimet tuaja.

Shenja e Luanit, Ky muaj fillon mjaft i fuq.ishëm për ju, në jetën personale. Do keni avantazhe për të udhëtuar, për të bërë njohje të reja dhe për të bërë gjërat që doni. Në fushën e ka.rrierës do të keni një lajm të mirë në mes të muajit. Nuk do keni pro.bleme shëndetësore.

Shenja e Ujorit, Do keni kùndèrshtíme të forta dhe këto nuk do iu lenë të stabi.lizoheni ashtu siç doni. Por do arrini një pozicion të mirë, në mes të muajit do të keni edhe ngritje në ka.rrierë. Në dashuri jeni në një fazë të mirë sepse një person që e keni njohur në një rreth miqësor, mund të bëhet pjesë e jetës tuaj personale.

Shenja e Peshores, Jeni në një pozicion të mirë dhe do keni arritje, fitime, por do keni disa pro.bleme të vogla, në dy javët e para të gushtit. Shma.ngni iniciativat, marrjen e kredive për më vonë.

Shenja e Akrepit, Ky është muaji juaj, por nuk do mun.gojë dhe kònfùzíteti. Do kenë disa ke.qkuptime në lidhje me marrëdhëniet. Shëndeti paraqítet shumë i mirë dhe duhet të kuf.izoni investimet.

Shenja e Virgjèreshès, Kjo është periudha e qetësisë për ju. Nuk do mùngojnë xhèlozítë e vogla, por mos u shqe.tësoni. Do keni udhëtime, lajme të mira, kontakte me jashtë. Do stabi.lizoni marrëdhëniet familjare. Shëndeti do përm.irësohet dhe jeni në një periudhë rikùpèrimí.

Shenja e Peshqëve, Do jetë një muaj shumë i mirë. Ekonomia do rritet si rrjed.hojë e ndihmës nga jashtë, kreditimet e ndryshme, por edhe investime të ndryshme.

Do rikùperoni bòshllèqet ekònòmike. Dashuria vjen nga lárg dhe njohjet më të mira do ju vijnë nga dikush, që është jashtë dhe marrëdhëniet mund të bëhen serioze, duke shkùar drejt fejesës dhe martesës.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments