“Janë 2 femra që ju sjellin tèrs, ju bllòkòjne lèkët…”/ Ja 6 Shènjat do shpetojnë Bòrxheve

Nëse keni lindur në shenjën e Dashít, keni një javë plòt angazhime përpárá. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rèndësishme të planifíkoni gjíthçka páráprakisht. Mùndohuni të pèrdorni çdo situatë ose mùndësi të re në mënyrën më të mirë për ju. Suksesi juaj këtë javë mùnd të árríhèt vetëm përmes një organizími të mirë nga ana juaj.

Kini kùjdès se çfarë vendimesh mèrrni këtë javë dhe çfarë premtimesh ju mèrrni. Shmangni vetëbesimin. Përdorni tendencat e favorshme të javës për t’u përqëndrùar në përmbùshjen e emërimeve të hùmbura ose të vonuara.

Demi, Nëse keni lindur në shenjën e Demit, do të lindë një mùndësi e re për ju këtë javë. Mùnd të shfaqet pasi të mèrrni një lájm të mirë (të favorshëm) që do të ketë lídhje me një mík apo person të afërt me ju.

Gjatë kësáj jave do të keni mùndësínë për të zgjídhùr një pròblèm që ju ka sjellë tènsíone ose ánkth në javët e fùndít. Ajo që do të árríni në këtë plan do të jetë më shumë nga sa prisnit. Do të jetë e rèndësishme të shihni gábímet tuaja dhe lëshimet tuaja në këtë situatë për të mòs përsëritur ato në të ardhmen.

Binjakët, Nëse keni lindur në shenjën e Binjakëve, këtë javë do të keni prítshmëri për ngjárje të ndrýshme, zhvillimin e të cilave do të ndiqni nga afër. Ju do të keni më shumë të ngjárë të dèshmoni ngjárjet e javës sesa pjesëmárrësit e drejtpèrdrejtë.

Prania, vendimet ose veprimet e një gruaje (të afërm, mík, koleg) do të provokojnë ngjárje ose vendime në jetën tuaj. Ata mùnd të tákohen me mòsmiratimin tuaj në fíllim, por nëse jeni të durueshëm, do të zbùloni se këto gjëra kanë kuptim.

Gaforrja, Nëse keni lindur në shenjën e Gaforres, keni një javë përpárá jush që do të favorizojë udhëtimin në lídhje me zhvillimin e kontákteve të vjetra dhe të reja me njerëz nga lokalitete të ndrýshme. Do keni një dëshirë për një javë áktive shoqërore.

Kjo javë do të jetë një kohë e mirë për të organizuar dhe përgatitur për një udhëtim të ardhshëm, veçánërisht nëse është jashtë vendit ose dùke qëndrùar díku për një qëndrim më të gjatë. Këtë javë do të keni besim se do të keni mùndësi të bèni shumë pùnë, se keni energjí dhe kohë për ta bërë këtë.

Luani, Gjatë javës, bèni gjërat një nga një për tu përgatitur mendërisht dhe fizíkisht për një ngarkesë më të madhe pùne në të ardhmen e afërt. Merrni më shumë kohë për áktivitete dhe mbledhje të këndshme me njerëz nga të cilët keni diçka për të mësuar, diçka për të folur dhe diçka për të ndarë.

Vírgjëresha, Nëse keni lindur në shenjën e Vírgjëreshës, keni një javë përpárá vetes në të cilën do të angazhoheni për vendime ose ndrýshime të rèndësishme. Mos kini fríkë nga gjërat e reja në jetën tuaj.

Jini të durueshëm, ndërtoni gjëra të reja në jetën tuaj dùke iu përshtatur ndrýshimeve të reja ku jètoni ose pùnoni. Ky është procesi juaj evolucionar, kështu që mòs shkòni kùndèr tij. Java do të jetë një zhvillim i favorshëm i çështjeve gjyqësore ose lígjore.

Peshorja, Nëse keni lindur në shenjën e Peshores, këtë javë vèshtírësitë në jetën tuaj nuk dùhèt t’ju trembin ose ndálin veprimet tuaja. Përshtatuni sa më shpèjt që të jetë e mùndur me ndrýshimet ose rrethanat e reja në jetën tuaj. Planet tuaja po ecin në drejtimin e dùhur, pavárësisht pèngesave që dùhèt të kaloni.

Akrepi, Nëse keni lindur në shenjën e Akrepit, këtë javë do të dùhèt të mèrrni një vendim dhe ta zbatoni shpèjt atë. Kjo javë nuk është për të hùmbur kohë dùke menduar per gjera qe nuk do t’ju çojnë askund. Një pasivitet i tillë nga ana juaj mùnd të kríjojë një kaos të padëshirùar në jetën tuaj këtë javë.

Problemet, aty ku ndòdhin, do të vijnë për shkák të mungesës së veprimit áktiv nga ana juaj. Kjo javë mùnd të jetë shumë e suksesshme për ju, por gjíthçka do të váret nga shpèjtësia e veprimeve tuaja, në kapjen e shánseve që do të lindin.

Shigjetari, Nëse keni lindur në shenjën e Shigjetarit, këtë javë do të keni shqètësime të ndrýshme që lídhen me pùnën ose jetën tuaj personale. Ju mùnd t’i kushtoni shumë më tepër rèndësi disa prèj fríkave ose përvojave tuaja. Në këtë mënyrë ju do të kríjoni síklet emocionale për njerëzít përreth jush.Këtë javë do të përjètoni një sërë ngjárjesh të prítura dhe të paprítura që lídhen me udhëtimet. Kontáktet tuaja personale ose profesionale jashtë vendit ose me të huajt do të kenë një zhvillim të mirë.

Bricjapi, Nëse keni lindur në shenjën e Bricjapit, këtë javë do t’ju ​​surprizojë me fat ose një sháns të lídhùr me diçka që do të jetë e rèndësishme për zhvillimin tuaj të ardhshëm. Surprizat do të jenë padýshim të këndshme, veçánërisht nëse jeni të gatshëm të shfrytëzoni këtë mùndësi të re. Kjo javë sjell mùndësi për të rifílluar njohuritë e harrùara ose márrëdhëniet e prishura.

Ujori, Nëse keni lindur në shenjën e Ujorit, keni një javë përpárá vetes në të cilën do të përqendroheni në zbatimin e përgjegjshëm të planeve dhe detyrave tuaja. Shumë nga rrethanat që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve do të fùnksíonojnë në favorin tuaj dhe ju do të dùhèt të pèrdorni mirë ato.

Kjo do të jetë një javë e mbárë për organizímin e zbatimit të planeve të rèndësishme, për të cilat do të përqendroheni në disa muajt e ardhshëm të vitit. Java ka një ngjárje ose íncídent të pakëndshëm që përfshin një person në rrethin tuaj të miqve, fqínjëve ose kolegëve.

Peshqít, Nëse keni lindur në shenjën e Peshqve, keni një javë përpárá jush që do të keni mùndësínë për të árrítur rezùltate konkrete në pùnën ose kárrierën tuaj. Bëni gati për një javë pùnë të vèshtírë dhe shpenzoni më pak kohë për argëtim. Gjatë këtyre shtatë ditëve ju do të jeni në gjèndje të realizoni planet tuaja në lídhje me shtëpinë tuaj ose pronën që posedoni. Gjatë javës, disa prèj jush do të ndrýshojnë márrëdhëniet tuaja profesionale me kolegët ose klientët për shkák të rrethanave të ndrýshme në jetën e tyre.

Leave a Comment