Luizi ne BBV3? TCH njofton me VRAP, hyrja e re do jete BÓMBE

Një tjetër banor do t’i shtohèt shtëpisë më të famshme në Shqípëri “BBV”. Bëhèt fjalë për áktorin e njohur,

Margent Caushi, i cili do të vijë në një eksperiencë tërësisht ndrýshe, ku do të kemi mùndësínë ta shohim në ‘360 gradë’ të kárákterit dhe figurës së tij.

Margent Caushi, e fílloi kárrierën e tij të áktrimit në mòshën 13-vjèçáre në shfaqjet shkòllore në Athinë, Greqí ku jetoi me familjen e tij për 15 vjet.

Ai është diplomuar në nivelin ‘Bachelor’ dhe Master në Aktrim në Universitetin e Arteve në Tiranë, Shqípëri.

Ai i bíe pianos dhe baterive, flet 3 gjuhë: shqíp, greqísht, anglisht.

Gjithashtu, ai ka fituar disa çmíme në rolë të ndrýshme si, Aktori më i Mirë i Ri, Festivali i Teatrit të Komedisë Korçë 2018, Çmimi Aktori më i Mirë në rol dytësor, Festivali i Teatrit të Preshevës 2020.

Leave a Reply