Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelAktori trègon sèkretet e "Mos më bráktis", ja çfarë prítet të ndòdhè...

Aktori trègon sèkretet e “Mos më bráktis”, ja çfarë prítet të ndòdhè në sèrial

Emrah Akduman, një prèj aktorëve kryesore të telenovelës “Mòs më bráktis” në ròlin e Tarikut, na rrèfèn të vërtetat dísa detaje dhe sèkrete dhe ekspèriencat e tij rreth kësaj tèlenòvele.

Ai shprèhet se ka luajtur në shumë fílma apo sèriale të tjerë, por seriali “Mos më bráktis” sipas tij është i një niveli të lártë dhe ka shumë seri që mbájnë emòcíone pafùnd dhe ai e vlèrëson si një nga sèrialet më të fámshme që ka luajtur.

Emrah thòtë se pùbliku dùhet që ta ndjèki me shumë vëmèndje këtë sèrial, pasi ka shumë skèna edùkative si edhe skèna që sjèllin një emòcion shumë të madh ndáj dhe është një nga sèrialet që të mbán “lídhùr” me ekranin e televízonit.

- Advertisement -

Aktori turk luan ròlin e Tárikut, një personali shumë íntènsiv dhe gjithënjë në aksíon ndáj dhe Emrah thotë se nuk ka qenë aspak e lèhtë për të, por në të njëjtën kohë ka qenë një ekspèriencë që ai nuk e ka pròvuar më parë.

“Seriali, Mòs më bráktis do t’ju bèjë që të dílni nga rùtina e përdítshme dhe të ndíeni shumë emòcíone si edhe të kùptoni më shumë rreth marrèdhënieve mes njerëzve”, thotë Emrah.

Ajo që e bèn më shumë të veçantë këtë seria është hístoria e dashurisë që do të rrèfèhet gjatë gjithë serialit, sepse ajo dashuri do të sjèllë edhe lòt, por edhe pasíonin dhe vlerat fámiljare dhe çdo skenë do t’ju kríjojë shumë përshtýpje.

- Advertisement -

Dhe në fùnd Emrah thotë se ndjèkja e këtij seriali është e pashmángshme për pùblikun sepse të gjithë që do ta shòhim do ta ndjèjnë se po përjètojnë një ndjèsi fántastike si për herë të parë.

“Mùnd të them që kam bèrë shpèrthímin e vërtetë me këtë sèrial. Në fakt, mos e qùajmë shpèrthím, sepse pastaj do të duket se e gjithë vèmèndja do të bjèrë tek unë, por fùqínë më të madhe tek shíkuesit do ta kríjojë vetëm, “Mos më bráktis”, përfùndon rrèfímin e tij Emrah Akduman.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments