SHQÍPTARE, Arbana do Ndíhmen tuaj, Ledioni e ‘THÚMBON’ Fúqíshem në emision

Prezantuesi i edicionit të si vjet më të Big Brother VIP Albania,

Ledion Liço, është komentuar shumë që në natën e parë të këtij spektákli.

Kjo pasi ai erdhi si një risi për publíkun pas dy edicioneve që kishte prezantuar moderatorja íkoníke e këtij programi, Arbana Osmani.

E kur jemi te kjo e fùndít, përkùndèr áktit që dýshja thonë se ruajnë raporte të mira me njëri-tjetrin, dùke síkur pati një thùmb direkt.

Kjo pasi në një moment gjatë spektáklit kur po bèheshin nominimet, Ledionit i rrëshqíti fleta e zarfit me emrat e banorëve më pak të votuar.

E pasi i ndòdhi ky “íncídent” i vogël, ai i kèrkoi fálje publíkut dùke i thënë:

“Ngaqë s’jam mësuar të mbáj kështu gjërash…”.

Kaq ka mjaftuar që fansat e BBVA ta shohin këtë si një thùmb direkt ndáj Arbanës,

për fáktin se gjatë prezantimit të Big Brother, ajo gjíthmonë ka mbájtur skaletë përpárá sáj.

Ndryshe nga Arbana, Ledioni e ka prezantuar që nga nata e parë këtë format pa asgjë

në duar dhe ky detaj nuk ka shpètuar pa u vënë te nga ndjèkësit e programit.

Leave a Reply