Saturday, December 2, 2023
HomeGenel“Ne Dhjetor ju vuloset pùne me jashte…”, Ndrýshon jeta per 5 shenja,...

“Ne Dhjetor ju vuloset pùne me jashte…”, Ndrýshon jeta per 5 shenja, hápen rrùge te arta per ju

Per juve te shenjes se Luaneve Dhjetori është një muaj që do t’ju ndíhmojë të zgjídhni disa çështje financiare dhe të ktheni vëmendjen në çështjet që lídhen me këtë sektor, për aq kohë sa dëshíròni! Muaji i ri mùnd të sjellë një situatë shumë të mirë për çështjen tuaj financiare apo për pjesën financiare të një çështjeje profesionale.

Përveç kësáj, kjo do t’ju ndíhmojë veçánërisht në sektorin financiar si dhe në psíkologjínë tuaj dhe kjo do të luajë një rol të rèndësishëm në ato ditë. Muaji i ri mùnd të kríjojë sfondin e dùhur për disa mòsmárrëveshje me personat e ambíentit tuaj të ngushtë, të cilët kanë nèvojë për vëmendje për të mòs u zhvilluar në konfrontime.

Dhjetori do të sjellë sërish në pah gjatë këtij muaji një çështje specifíke financiare. por së báshkù me këtë është e mùndur që të vijnë rrethanat e dùhura që do t’ju ndíhmojnë për ta zgjídhùr atë. Çështjet që kanë të bëjnë me sektorin financiar në një kontekst më të përgjíthshëm si kòntrátat e kredisë, kreditë, táksat, sígùrimet do të kenë prioritet në fùnd të muajit.

- Advertisement -

Dhjetori do të kontribuojë në atmòsferën e mirë që do të ekzístojë në jetën tuaj personale. Nëse tashmë jeni në një lídhje në dhjetëditëshin e parë të muajit, dùket se do të keni më shumë mùndësi për të bërë gjëra me partnerin, pasi me kalimin e ditëve mùnd të shfaqen disa pùnë dhe disa detyrime që lídhen me pèrditshmërinë.

Duket se do i drejtoheni një personi që ju kríjon ndjenja të fòrta dhe në ákt gjysma e dytë e muajit do ketë mjaft pasion, sidomòs për ju që jeni beqárë. Është e mùndur të kríjoni një njohje të re dhe të zjárrtë, por dùhèt t’i kushtoni vëmendje të dhënave që do të jenë të pranishme në të, në mënyrë që t’i shihni realisht. Nëse jeni në një lídhje, do të ishte mirë që çështjet që ju shqètësojnë t’i mbáni për veten dhe partnerin tuaj.

Puna dhe Ekonomia Sektori profesional mùnd të ketë surpriza këtë muaj, një ákt i ri mùnd të lindë në pùnë ose një përfitim i ri financiar. Duket se ana financiare e aferave dhe márrëveshjeve të biznesit do ju pùshtojë mjaft gjatë gjíthë muajit.

- Advertisement -

Nga mesi i muajit e në vazhdim mùnd të ketë disa mòsmárrëveshje me personat e ambíentit tuaj profesional, të cilat do të árríni t’i rregùlloni për aq kohë sa nuk i qaseni me egoizèm por me aftësi komuníkimi. Në fùnd të muajit ka mùndësi që disa çështje profesionale të ngrira në periudhën e mëparshme të bíen sërish në tryezèn e diskutimit apo edhe të ndrýshojnë kushtèt e një báshkëpùnimi.

Vírgjëresha dùket se tani ne muajin , Dhjetor është një muaj në të cilin do të jeni në provë pasi dùket se do të jeni në ballë të zhvillimeve. Muaji i ri përfaqëson lájme të këndshme që mùnd të vijnë nga lárg. Nëse po kèrkoni një mënyrë për të hapur krahët jashtë vendit, ky muaj dùket se do të ketë një lájm të mirë për ju.

Në përgjíthësi, mùnd të ketë disa çështje që do t’ju kríjojnë trazíra të brèndshme dhe shqètësim emocional. Mùndohuni të mòs lejoni që pùnët e káluara të ndíkojnë në mendimet dhe veprimet tuaja në të tashmen ose t’ju kthejnë në çështje që janë mbýllur. Dhjetori vjen për të mbýllur disa çështje të pazgjídhùra të cilat dùket se kanë të bëjnë krýesisht me fùshën e márrëdhënieve ndërpersonale.

Dhjetëditëshi i parë i Dhjetorit trègòn se mùnd të ketë mendime të ndrýshme në lídhje me zhvillimin ose të një njohjeje ose një lídhjeje, të cilat do t’ju kríjojnë pasígùri. Besoni në diçka që dëshíròni të ndòdhë dhe është e sígùrt që do të ndòdhë.

Nëse jeni në një lídhje, do të ishte mirë të zgjídhnit me kùjdès çështjet me të cilat dëshíròni të mèrrèni dhe me të njëjtin kùjdès të zgjídhni “betejat” që dëshíròni të bèni. Ky muaj mùnd të ofrojë shumë raste tènsíoni, por ju do të dilni fitimtarë nëse e shmángni këtë kurth. Nëse jeni beqárë, ka mùndësi që të ketë disa njohje që do të ndòdhin me ndíhmën e personave të veçántë në ambíentin tuaj të ngushtë.

Një báshkëpùnim i juaji si dhe disa çështje që kanë të bëjnë me një person në mjedisín tuaj profesional dùket se do t’ju shqètësojnë shumë gjatë këtij muaji.

Boshti i márrëdhënieve dhe báshkëpùnimeve tuaja ndërpersonale do të jetë në plan të parë pasi dùket se mùnd të ndíkojnë mjaft në mënyrën se si e shihni një báshkëpùnim dhe për rrjèdhojë edhe në vendimet që lídhen me të. Në mes të muajit do të ishte mirë të shmángni disa lèvízje që mùnd të kárákterizohen si lèvízje të rrezíkshme! Disa márrëveshje profesionale apo financiare mùnd të dalin sërish në plan të parë.

Muaji Dhjetor per Peshoren, është një muaj që vjen me dhùrata për ju pasi gjatë kohëzgjátjes së tij do të ketë aspekte që do të favorizojnë shumë shenjën tuaj dhe do të sjellin mùndësi veçánërisht në sektorin emocional. Në fíllim të muajit kríjon situata të këndshme, flírte dhe njohje të reja.

Një dashùri e re, një lídhje e re me shumë gjasa dhe márrja e një pasardhësi janë brènda skenarëve të këtij aspekti. Dhjetori mùnd t’ju ríkthejë në disa çështje të së shkùarës, por ju tákon juve të vèndòsni nëse dhe në çfarë mase do të hyni sërish në procesín e përballjes me to. Përveç kësáj, do të kríjojë një lehtësi në gjètjen e një rruge dhe zgjídhjen e gjërave që deri më tani mùnd të kenë kríjuar ndjenja nègátive për ju.

Ndërsa i afrohemi mesit të muajit do të vini re se energjía juaj do të fíllojë të rritet në mënyrë të rrezíkshme, do të ndrýshojë tërësisht klimën, do t’ju shtojë energjínë – e cila megjíthatë ka nèvojë për vëmendje – pasi nëse nuk e kanálizoni në drejtimin e dùhur, ka shumë gjasa të kríjojë acárim. Muaji i ri ju nxit të lini pas mendimet nègátive, zakonet e dèmshme dhe gjërat që kríjojnë strès në jetën tuaj të pèrditshme. Kjo mùnd të mòs jetë plòtësisht e mùndur, por dùket se do të gjèndet një mënyrë për t’i kufizuar ato.

Muaji do të nisë me kushte të favorshme për jetën tuaj personale. Dhjetori përfòrcon skenarin e një njohjeje të re, me shumë gjasa edhe një dashùrie të re, megjíthatë në çdo rast trègòn se nuk do të mungojnë flírtet në fíllim të muajit. Nëse jeni në një lídhje përpiquni të mòs e lini veten të fùteni në një rreth vicioz mendimesh nègátive në lídhje me çështjet që kanë të bëjnë me ju dhe partnerin tuaj, pasi kjo mùnd të kríjojë distancë emocionale dhe dýshime.

Mùnd të mòs jetë e lehtë të frènoni acárimin tuaj për disa çështje, por nuk dùhèt të hárroni se diplomacia është natyra juaj e dytë dhe me të mùnd të árríni shumë. Kah fùndi i muajit ka mùndësi që t’ju ​​“vízítojë” një person i së shkùarës, e cila dùket se po përpiqet të kontáktojë me ju. Një sháns i dytë për një lídhje që ju interesonte apo rifíllimi i një njohjeje janë ndër skenarët e mùndshëm gjatë ditëve të fùndít të muajit.

Komuníkimi dhe atmòsfera që do të ekzístojë në partneritetet tuaja do të luajë një rol vendimtar në zgjídhjen e çështjeve tuaja profesionale për këtë muaj. Mos e nënvlerësoni fùqínë e fjalëve, por edhe anët pozítive që mùnd të keni nëse i qaseni një çështjeje profesionale që ju shqètëson përmes rrugës diplomatíke. Në mes të muajit mùnd të ketë disa çështje që janë fshèhur “nën qílim” dhe do të dalin në sipërfaqe dùke ju shkáktuar irritim.

Duket se per juve te shenjes se  Akrepit Dhjetori është një muaj në të cilin do të shqètësoheni për çështje të veçánta që lídhen me të përbáshkëtat, me një grup njerëzísh ku jeni anëtar, me kolegët tuaj, me “të tjerët” në një kontekst më të përgjíthshëm.

Muaji i ri hap një mënyrë të re për të menaxhuar çështjet që kanë të bëjnë me një pèrpjèkje kolektive si dhe çështjet me të cilat keni trájtuar shumë kohët e fùndít. Ka mùndësi që të lindin disa njohje të cilat mùnd të zhvillohen ose në márrëdhënie miqësore ose në një márrëdhënie të re romantíke.

Në mes të muajit, mùnd të ketë disa gjëra që mendimi i tyre do t’ju mbájë prapa, me gjasë që t’ju kríjojë disa shqètësime që mùnd të mòs kenë për shkák të ekzístencës. Mùndohuni të mòs ùshqeni mendime nègátive dhe skenarë nègátivë, pasi kjo mùnd të ndíkojë shumë në disponimin tuaj këtë muaj. Dhjetori ju fton të mèrrni vendime për rolin tuaj në grup ose disa vendime që mùnd të kenë të bëjnë me jetën tuaj personale.

Dhjetori mùnd të fíllojë ngádalë përsa i përket çështjeve emocionale! Në përgjíthësi, ky muaj do t’ju ofrojë shárm, vetëbesim dhe gjíthashtu do t’ju fòrcojë talentet e komuníkimit, diçka që mbròn zhvillime pozítive përsa i përket çështjeve emocionale. Në mes të muajit do t’ju dùhèt t’i kushtoni vëmendje komuníkimit me partnerin si dhe disa çështjeve që mùnd të lindin atëherë, pasi këto kanë shumë mùndësi të kríjojnë distancë emocionale.

Nëse jeni në një lídhje, dùket se ky muaj do të ketë mùndësi të mjaftueshme për të káluar një kohë të mirë me partnerin, për sa kohë që ju zgjídhni mënyrën e dùhur për t’iu qasur dhe menaxhuar disa çështje që mùnd të lindin në mes të muajit. Nëse jeni beqárë dùket se fansat rreth jush do të fíllojnë të rriten.

Disa çështje që lídhen me pùnën do të shfaqen që në fíllim të këtij muaji, por mbáni mend se ndoshta përtej ákteve që keni párá jush dhe ju i shihni, mùnd të ketë edhe disa çështje që janë pas jush dhe ju nuk i shihni ato.

Sfondi për këtë muaj qëndron mirë ndáj do t’ju dùhèt të zgjídhni me kùjdès personat të cilëve do t’u besoni planet profesionale dhe lèvízjet që dëshíròni të bèni në pùnë. Në mes të muajit mùnd të ketë një klimë të ftohtë në disa nga partneritetet tuaja, por përpiquni të mòs e lini të paqëndrueshme, pasi kjo mùnd të ndíkojë edhe në pùnë. Nga fùndi i muajit dùket se do të keni disa ide kreative që nuk dùhèt t’i lini pa u vënë re.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments