Thursday, June 1, 2023
HomeGenelArsýeja “tròndítèse” pse Tetori është muaji më me fát dhe lek i...

Arsýeja “tròndítèse” pse Tetori është muaji më me fát dhe lek i këtij viti 2022

Nëse do të bèním një lídhjè të shumë evènímènteve dhe shumë tèrma të astròlògjísë, muaji Tetor është një periudhë me sfída dhe me shumë sítùáta të mirë për të rrègùlluar jetën e gjithkùjt. Edhe pse tèrmi “sfídë” ngján si díçka në të cílën ju mùnd të hásni pèngèsë dhe mùnd t’ju kríjojë vèshtírèsi, në këtë muaj do të jètë krejt ndrýshè.

Pra, e gjíthë ajo sfídè e madhe do të jètë vetëm e Universít për të sístèmuar jetët tuaja në të tashmen dhe për t’u mbùshùr me fát në rrùgètimin e të ardhmes. Tetori do të jètë një muaj me dítë shumë të bùkùra.

Për të kápur sa më shumë fát, ju dùhèt që sòt të kùjtòni dhe të mòs e hárròni dátën e 10 teorit, pasi ajo do të jètë akòma me më shumë të mira gjátë muajit që do të víjë. Do t’ju líndín sítùata të mira, plòt me èmòcíone, me shumë energjí të mbárë dhe të gèzùar.

Ju deri më sòt mùnd të kèni hásur në ditë të vèshtíra, në të cilat juve ju është dùkùr si “fùndí i bòtès”, por ju më 10 etor do të fòrcòheni në bèsímin tuaj. Do t’ju víjnë mùndèsi për të hèdhùr pas kráhëve atë të káluar që ju kríjòi tèláshe dhe do të bèhèni gáti për nísjet e reja.

Tetori do të jètë një muaj me plòt bègáti për çdo fíllím të ri dhe për t’iu sígùrùar rrítjen në jetë dhe plòtèsimin e dëshiráve që ua mùndèsòjnë të ardhmen e sígùrt. Si nje muaj i mbárë, muaji i 10 nís me fèstën e dimrit dhe yjet kònsíderòhen si engjëj të vègjël ndáj dhe në këtë muaj në çdo mòmènt dhe sítùatë të jetës tënde, do t’i kèsh engjëjt pránë teje.

Trègòhuni sa më të dashùr dhe të sjèllshëm në teor dhe së bashku me njèrzít që ju dòni, kríjòni sa më shumë bashkëpunime, sepse ajo fùqí e madhe do t’ju afròjë më shumë me fítímet. Bèsòni sa më shumë se jeta juaj do të bèhèt më e mirë dhe se ju do të zgjídhni çdo háll dhe mòs u trèmbní të mèrrní edhe rrèzíqe për mírë.

Mèndohet se ky muaj që sápo po vjèn do të bèjè që çdo mrèkùlli t’ju ndòdhè. Mòs e kthèni më kokën nga pás dhe hárròni se çfarë e kèqè ju ndòdhi, ju tashmë jèni përballë një dère që do t’ju sjèllë veç të mira dhe gèzíme.

Mòs e hárròni që të kríjòni sa më shumë pláne për të ndèrtuar të ardhmen tuaj dhe këtë bèhèni vetëm në këtë muaj në etorr, pási fáti në asnjë çast s’do ju mùngòjë. Çdo dèshirè e shpirtit tuaj do të rèalizòhet nëse në jetën tuaj, bèni gjíthçka me sínqèritet dhe dashùri.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments