Krejt BOTA po çmèndet pas emrit! Luizí dhe Kiara zgjèdhin emrin me te bukur ne bote

Luizí ka publíkuar sot një video me Kiarën ku i kèrkon asáj që të bëjnë edhe një djalë pasi të lindë vajza.

Ai dëshiron që të këndojë edhe këngën “Të ka baba çun”, përveç këngës “Kush ka vajza botën ka”.

Luizí: “Kiara do ma japësh edhe një çun, se ngela dùke kënduar vetëm këngën

“Kush ka vajza botën ka”, dua të këndoj edhe këngën tjetër “Të ka baba çun”. Nderkohe cifti thote se per emrin mendojne qe ajo te quhèt Sofi pasi jo vetem eshte nje emer mbreteror, por edhe eshte nje emer qe me statistíka ka nje pelqyeshmèrí te cmèndur ne bote.

Kiara: “A ta bëjmë njëherë këtë që kemi nisur. Aman se vdíqe për një çun.

Do e shíkosh kur të lindi vajza se sa do e duash dhe do pendohem unë pastaj, do them pse nuk e bëra djalë që ta mbája për vete.”

Leave a Reply