Ate thès me shumè párá do ta gjèni, Mèri sjèll mèsazh per gjáshte shènja hòròskopì

M.eri është ajo që ne i besojmë më shumë dhe jo më kot shumica prej nesh thotë që fati ynë është i shkruar në yje. Disa kanë fat të lumturohen gjatë gjithë vitit, ndërsa disa të tjerë ndonjëherë duhet të përbállojnë pèngesa të vësh.tira.

Por, e dini se edhe lumturia jonë është e shkruar në yje? Ndaj dhe në testin e sotëm ju duhet vetëm të zgjidhni shenjën tuaj dhe ajo do t’ju t.regojë se si të jeni të lumtur.

Dashi: Merri gjërat me qetësi! Është e vës.htirë t’i japësh këshilla një Dashi kaq kokëf.ortë, por është e rëndësishme që këtë periudhe, të mun.doheni të shm.angni impu.lsivitetin që ka.rakterizon shenjën, një ndër aspektet më të veçanta, por nga ana tjetër, që nuk ndikon gjithmonë mirë në zgjedhjet që bëni.

Demi: Thjesht bëj atë që ke për të bërë! Demi, një shenjë shumë këmbën.gulëse, shpesh ka pr.irjen për t’u f.iksuar me diçka në mendje, përpara se ta bëjë në realitet. Këshilla për Demin është t’i qartësoni idetë (për këtë jeni mjeshtra) dhe të nisni pa e menduar më shumë.

Binjakët: Mjaft kërkove dr.ejtësi nëpër rrjetet sociale apo në d.ebate me të tjerët! Binjakët njihen për inteligjencën dhe aftësinë e tyre komunikuese tejet të mirë, por ndonjëherë duhet të mos i ekz.agjerojmë gjërat.

Nëse ka diçka që ju shq.etëson mbi mënyrën si funksionojnë gjërat, shm.angni shprehjen në mediat sociale apo në d.ebate të k.ota në tavolina kafenesh. Më mirë, shp.aloseni intelektin tuaj për diçka me vlerë, si përshembull një shkrim në gazetë.

Gaforrja: Mësohu të bëhesh prind i vetes E morëm vesh, Gaforre, që nuk është e thjeshtë të sun.dohesh nga Hëna, sepse të shk.akton l.uhatje humori. Por ato a.nkesat e llojit “Pse mua?!”, “Çfarë kam bërë që ta meritoj” dhe të q.arat pas mesnate, janë te.pruar ca si shumë.

Universi nuk është familja jote që të ka br.aktisur, je ti që nuk e ndihmon veten dhe bie në vetëmës.hirim. Kështu që mëso të ngr.ihesh përsëri dhe t’i japësh vetes ndonjë sh.uplakë po qe e nevojshme.

Luani: Ul hundën për atë që do! Luani sha.rmant ndonjëherë e ka të vës.htirë të heqë dorë nga krenaria e tij tipike, ndaj edhe mund të h.umbasë gjërat që i do më shumë. Këtë periudhe, është koha për të “ulur hundën” dhe për të kërkuar atë që dëshiron; mund të jetë shumë vonë pastaj.

Virg.jëresha: B.ëj pak pushim nga të qènit Virg.jëreshë Një shenjë tm.errësisht e programuar, Virg.jëresha ka një axhendë dhe një plan të detajuar për gjithçka. Këtë periudhe të ri duhet të mësoni t’i lini gjërat të rrjed.hin.

Përveç kësaj, m.ania për t’i kr.itikuar të tjerët në gjithçka, nuk ju bën aspak simpatikë, edhe pse ju mendoni se nuk ka asgjë, përderisa kri.tikoni edhe veten. Lës.hojeni veten, lërini të tjerët të lirë; kjo është e vetmja mënyrë për t’i njohur siç janë.

Peshorja: Mëso të thuash “jo” Ky ka qenë një vit i rëndësishëm profesional për Peshoren, me Jupiterin fatsjellës në këtë shenjë. Keni mësuar shumë dhe dini tashmë të menaxhoni veten në profesion, por këtë periudhe, duhet të provoni të zgjidhni atë punë ku ndiheni më mirë.

Akrepi: Mëso të thuash “po” Kur themi se duhet të mësosh po-në, Akrep, nuk do të thotë se duhet të pranosh gjëra që nuk të pëlqejnë. Do të thotë të lësh mënjanë shqe.tësimin për të ardhmen, pose.sivitetin k.arshi njerëzve që do më shumë, si edhe fi.ksimin për të kontrolluar gjithçka; të mësosh të mendosh pozitivisht.

Mendo se su.ndohesh nga dy planete që të japin në dorë një supe.rfuqi: Marsi luf.tarak dhe Plutoni i plotfuq.ishëm. Nëse të tjerëve u duhet kohë për të arritur diçka që e duan, ty të duhet vetëm një ditë. Kështu që, i ke gjërat tm.errësisht të thjeshta, sikur të mendosh edhe me qetësi.

Shigjetari: Mëso të bashkëpunosh me të tjerët Si një shenjë aventuriere, Shigjetari njihet si dikush që do t’i bëjë të gjitha vetë. Të jetë në shumë vende, të bëjë shumë gjëra, të flasë për atë e për këtë, por ndonjëherë është e rëndësishme të marrësh edhe ndihmën e të tjerëve.

Bricjapi: Ndrysho perceptimin mbi pasurinë Bricjapi është zakonisht shumë i shq.etësuar për paratë; një shenjë sa ku.rsimtare, aq edhe dorël.ëshuar. Përqendroheni ndonjëherë më tepër se ç’duhet tek pasuria, duke lënë mënjanë gjëra të tjera, që mund të jenë edhe më të rëndësishme. Mësoni të ç.moni miqësitë, dashuritë e mëdha.

Ujori: Pranoni fr.ikën tuaj Duke qenë se su.ndoheni nga Urani, planeti i paqënd.rueshmërisë dhe ndryshimit të menjëhershëm, ndonjëherë mund të jeni edhe paran.ojakë, qëndroni në mbr.ojtje pa p.asur s.ulm, etj. etj. E megjithatë, nuk e pranoni fri.kën tuaj; pranojeni dhe përb.allojeni, sepse do të jetë shumë më mirë në njëmijë mënyra.

Peshqit: Zgjidhni atë që ju pëlqen ju, pa zhv.lerësuar gjithçka tjetër Peshqit, një shenjë tejet shpirtërore, ka fuq.inë të ndikojë në mënyrën si shkojnë gjërat, sepse beson tek fuq.ia e energjisë që mbart çdo gjë.

Këtë forcë tuajën përdoreni për të tërhequr gjëra pozitive, jo për të gj.ykuar neg.ativisht ato çfarë nuk ju pëlqejnë. Qëndroni neutralë; neg.ativiteti nuk i bën mirë një Peshku.

Leave a Reply