ME FAKTE…Ilnisa dhe Roza JASHTE, ky Status po Bèn NAMIN

Balina Bodinaku, ish-opinioniste në “Big Brother Vip 1”, me sa dùket e ndjèk rregùllisht edhe sezonin e tretë.

Ajo ka dhënë opinionin e sáj në lídhje me banorët e këtij viti dhe sjelljet e tyre të papërshtatshme me njëri-tjetrin.

Balina ka vënë theksín tek fjalori i Ilnisës dhe Rozès për Ríken dhe Ledjonën.

Në një shkrím në Instastory ajo kèrkon pèzùllimin, madje edhe përjashtimin e tyre nga shtëpia.

Si sjella e Ilnisës ashtu edhe ajo e Rozès, përveç se të përsëritura, janë sjellje të tolerùara dhe inkurajuara nga Vëllai i Madh.

Mendoj se loja nuk do prishej aspak nga pènalizími deri dhe në përjashtim, nëse do jetë e nèvojshme, e kujtdo që nga ajo shtëpi shpërndan kaq shumë urrejtje. Krejt e kùndèrta. Do ta çonte Bigun në krejt nivel tjetër.

Leave a Reply