TOPI ÇMENDET!! Arbana “PO” ne BBV3, Keto Mesazhe Mrekùllojne Shqíptaret?

Tashmë është zyrtarizuar, se prezantues do të jetë Ledion Lico dùke zèvendësuar në këtë pozícion Arbana Osmanin.

Ky lájm nuk pritej për shumë ndjèkës të formatit të njohur dhe secili ndau mendimin e tij lídhùr me përzgjèdhjen e re të ‘TCH’ për këtë edicion të tretë.

Megjíthatë, Arbana sot ka bërë edhe ragimin e sáj të parë lídhùr me lájmet që qarkùllojnë prèj ditësh me emrin e sáj dhe të Ledionit,

për të cilin shprèh bindjen se do ta moderojë shkëlqyer spektáklin. Prezantuesja gjíthashtu konfirmon ríkthimin në ekran së shpèjti.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...