PROBLEME TE PADURUESHME/ Romeo Veshaj Merr Vendimin Drastik ne Big Bróther

Romeo dhe Heidi, u vunë sërish në qendër të debáteve spektáklin e djeshëm.

Disa banorë ende mendojnë se romanca e tyre është e

gjítha për të márrë vëmendjen e publíkut, ndonëse dy banorët pjesën me të madhe të kohës brènda shtëpisë më të famshme e kalojnë báshkë. (lexo këtu)

Këto píkëpyetje nga ana e banorëve dùket se e kanë bërë Heidin të ndihèt kèq. Në një bisedë me Romeon dhe Meritonin, ajo është shprèhur se Romeo do të ishte më mirë pa të në këtë lojë, pasi do ta “gòdisnin” më pak.

Ndërsa Meritoni dùke dhënë një mendim të tijin në këtë diskutim tha se nga përvoja e tij, loja në çift është më e lehtë pasi gjejnë paqe tek njëri-tjetrin.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...